12

до 12

преди 3 години

Моля, дръжте се възпитано в обществен сайт! На мен Правителството на Борисов ми направи заплатата двойна за последните години. Няма нужда да ми плаща някой да пиша в интернет. Но човек съди по себе си и вижда света през своята камбанария. Много сте наивни да вярвате, че вие като сте *** и всички читатели на сайта са ***. Очите на човека виждат само това, което ума може да разбере.

11

Хайде

преди 3 години

герберски *** хайде давайте за жтлтин стотики тролете и си мислете че тоеа е постановка. На 04.04 оставате бе работа ***

10

Анонимен

преди 3 години

Това само Мая Галева Маяма може да го съчини. Тя беше съчинила , че дете плаче над баща си по време на арест пред Президентството миналата есен (снимката беше на една дребничка журналиска клекнала до арестуван на 2.09.20г.) МаяМа лично беше качила снимката и текста помня под нея. Толкова е влюбена в Борисов, че стана смешна в стремежа си да отмъщава като отхвърлена. Има много подобни опити и още ще има. Сега ще видите какви са, кои са и на какво са способни от опозицията. Комунисти с 1 дума.

9

Анонимен

преди 3 години

Боб , олио ..след четери години пак .

8

Анонимен

преди 3 години

Ни какви храни само кибрити за самозапалвания.

7

Анонимен

преди 3 години

I DPS razdava produkti,a selskite kmetove na DPS razdavat i pari

6

Анонимен

преди 3 години

Толкова са неадекватни, че дори едни компромати не могат да измислят, а искат да управляват държава. За това ГЕРБ ще ги размажат на 4 април. С такава опозиция Борисов ще векува. Толкова скалъпено и съшито с бели конци, че чак тропосано като за наивници. Така комунистите и другите от опозицията като не могат да вземат властта с избори по честен начин - правят жалки опити с компромати. Само губят от тези лъжи. Политолозите и социолозите отдавна не спорят дали ГЕРБ ще спечелят изборите, а с колко.

5

Патриот

преди 3 години

Нинова да не се ослушва, а да вади капачките за буркани. Доказана тактика, с която БСП спечели изборите през 1990-та!!!Венсеремос :))))

4

Анонимен

преди 3 години

Нинова няма ли да пореве малко?Или още не е разбрала?Голем рев беше, че Борисов дал по 50 лева на пенсионерите заради вируса.

3

Анонимен

преди 3 години

По коледа герб раздавали видиш ли , аз не съм ги виждал

2

АнонимеН

преди 3 години

ЕЙ ТАКА ФАНДЪКА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

1

Анонимен

преди 3 години

Що боб са изварили в ромските махали