130

Анонимен

преди 3 години

Требваше отдавна да се направи, браво на Захариева :)) Сърбетата македони разбират само - от бой, *** и сръбска музика, иначе нема да те уважават :)))

129

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна провокация.Преди няколко дни Захариева ни убеждаваше,че в Македония няма Български Културен Център,сега доставят книги за този център в Скопие.Сега обвиняват за това ,че не са допуснали в Македония човек с 1000 книги понеже е дипломат. Митничарите какво трябва да направят,да допускат всички като си искат.Все едно ние да допускаме в България хор от други страни с каквото и да е без документи. Да се спре за малко ГЕРБ и ВМРО,че ще ни съсипят и на международно ниво,не само на местно.

128

Анонимен

преди 3 години

Кога ще разберете ,че ние нямаме свободна медия и целта на нашето мило правителство е да създават омраза към Македонците.Целта е една,Заев да падне от власт и да дойде Мицкоски.Да минат няколко години и да оправят нещата. Заев е все едно БСП от Македония. Само че неговия спонсор е САЩ.Между другото вчерашната статия от Словения е на Американска организация.

127

Анонимен

преди 3 години

А защо нашия дипломат не е спазил тяхните закони. Не в ли това провокация,на нашия пич. Ако искаш да внесеш 10 книги е едно,а ако искаш 1000 е друго. Аз съм правил дарения в България и мога да ви кажа,че е много.сложна процедура. До скоро хората в България си изхвърляха храната вместо да я даряват заради сложи сложната процедура. Като ходиш в чужда държава трябва да спазваш законите.Това е все едно са го спряли защото нямал документ за самоличност и за това е дискриминиран.Провокация се нарича

126

Анонимен

преди 3 години

Бай Заев, ясно е, кой води антибългарската кам пания в РСМ, правителството. Вето до дупка.

125

ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ!

преди 3 години

Титовите сърбо-македонисти в Скопие ще вилнеят до време, защото битката с враговете на Свободния свят ще ги изхвърли на бунището, заедно с кремълските и белградските им господари. Македонските българи са част от българската нация и ние българите сме част от тях. Нека Джоузев Байдън си свърши неговата работа и тогава ще се разбере кой на чии Господ слугува. Поздрав на нашите български братя в Македония! бг.

124

Анонимен

преди 3 години

Долу ръцете от Макебания! Макебания на макебанците!

123

Да втасват

преди 3 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС

122

Анонимен

преди 3 години

С тая политическа импотентност да се преименуваме направо на Източна Македония, Родопска Македония, Варненска Македония и т.н. В Бургас още древните рибари ловят древна македонска риба. Абе, всичко е Македония! Имаме си македонски роми, македонски сирийски бежанци от древната македонска Сирия. Даже водата ни е македонска. Гледаме новини на македонски, пишем и четем на македонски. Е? Айде да ми дадете политическо убежище тогава, а? Предпочитам да си запазя паспорта, че нещо македоДОНОСКият....

121

ББ

преди 3 години

До Анонименима безспорно,милионите Българки са невероятни майки и дъщери...от 30 г. еничари закриват училища и им вменяват,че силикона и проституцията са ценност,Българските жени са невероятни...красиви...достойни...смели...Баба Тонка... ...за бога...дано ти плащат повече от колкото на псевдо-шпионите с които искахте да заблудите партньорите от САЩ и НАТО

120

Анонимен

преди 3 години

Тази нощ ще спим един час по-малко.

119

Анонимен

преди 3 години

Те чак и посолство ли имат. Откога кварталите имат такива екстри

118

Анонимен

преди 3 години

Гасихте ли лампите в 20:30 ч., нали, беше часът на Земята?

117

ББ

преди 3 години

До Анонименпред посолствата на путин...невероятен наплив от желаещи да свършат като...крепостни!!!

116

ББ

преди 3 години

До АнонименБедна духом...правописните са допустими...съдържанието е важно...милионите застанали зад Справедливи каузи го виждат...манипулации в стил гьобелс,отклоняващи вниманието от важните въпроси отдавна не ви вършат работа...сърбоманчета служещи на путин и диктатурата му!!!учете китайски...русия на путин отдавна не е фактор!!!национален предател е !!!

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Цял свят е признал историята на България, не се вързвай на сръбско-макешките опити за омаложаването на БГ, това са номерца :)) Да се надяваме службите ни, да не са на нивото на ритнитопковците ни :)))

114

Как е

преди 3 години

Уханци, учите ли Китайският?!

113

До 118

преди 3 години

Не само освободени от турско робство;но и си загубихме заради тях мраморно и бяло море;а трябваше само да си изтеглим Българското население от там и разделяме Македония между Гърция и Сърбия (съюзници тогава) ;спасяваме хиляди български животи; и щяхме да бъдем мого добре сега.

112

Анонимен

преди 3 години

Какво да ги правиш - македонци.И си имат работа с едни меки българи, които винаги са им готови на отстъпки.Защото борбата за свободата на Македония мина през България. От нашите военни складове дойде оръжието за Илинден, нашите воеводи и военни офицери като Гоце тръгнаха да създават чети и да се бият.Нито Сърбия, нито Гърция са проляли кръв за Македония.Те само са манипулирали и насаждали омраза.

111

Само така

преди 3 години

Тия сърбомански крат,уни явно от друго не разбират !