267

Анонимен

преди 3 години

Никак не си го представям,щото $славянин" е политически термин.Измисле н от Екатерина втора .Също така е и културно-лингвистичен.Но не етнически!Такова живитно като етнически славянин-нема.Въпреки, че 300мил.души си верват че са такива.

266

Анонимен

преди 3 години

Браво Георги!Всичко много точно си го казал!

265

Анонимен

преди 3 години

До 281 Що бе ти как си представяш славянина ,рус и синеок ли?Да не би в Полша и Беларус ,където се имат за най-чистите славяни са все синеоки и руси!

264

Анонимен

преди 3 години

До 275Тома Славянина не вдига славяните на бунт ,а умело и хитро се възползва от народното негудование от високите данъци.Представя се за императорски син под името Константин увлича за съюзници всякаква азиатска *** ,хронистите изреждат 16народи и други!!!Славяните са били малцинство в неговата армия!

263

Див врачанин

преди 3 години

Абе Бойко Борисов да ви прилича на славянин?М?Ами Ниновица?Ми Даниела тренчеВА(много сгодна)?Ами оня дек води 120 минути,ами Росен Петров?А?Ами Венци Мицов-жив славянин викате?!Па онаа вечр гледах мачо(фен съм-)като почнеш от П.Занев та Г.Костадинов...,Малинов,все отговарящи за "славянин"

262

Анонимен

преди 3 години

Дреми ми за Македония и македонците!

261

Анонимен

преди 3 години

....Ама сме БЪЛГАРИ!!!Пропущих че имаме и много от браачедите,ама с тех управия нема,баце.

260

Див врачанин

преди 3 години

И я като оня по-доле си мисля,че ние сме си биле от време оно по тия земи.Особено северозападняците от Дунава до Балканя.Една дива мешавица от торлаци,власе, копанаре, сръбе,бушняшки фамилии се намират у почти всеко село, татаре има малко,па и черкези.Даже има и малко русоляви ,ама са малко.Има едно село до селото на Ниновица(оная дек у врачанско я мразиме),казва се Воеводово там са биле ,чехи..уж са си заминале по некое време за Чехия...ама и е тех сме се мешали.Абе едно мазало сме.Ама сме БЪЛГ

259

Анонимен

преди 3 години

Македония е изцяло населена с българи.

258

Анонимен

преди 3 години

До ДианаЙееее....:)) Сърбите са лесни, обаче с макетата как ще се справим е друг въпрос, нали имат дарбата като нас да ни оплюват :))) Все пак виждаме Георги от Битоля как защитава БГ, македонски певец развя българското знаме напук на сръбчетата, има лъч на надежда :)))

257

Анонимен

преди 3 години

И още нещо, когато византийския император вдига данъците, Тома Славянина вдига славяните на възстание и успява да завладее византийския престол!И кой го спира? Пак българо-славяните и владетеля Омуртаг.Ето такива хора са живяли тогава.За какъв трако-македонизъм измислен през късното средновековие и 19 век ми говорите?

256

До 272

преди 3 години

Ти си руско ***.Първо:славяни -няма такива понятие до 17век.Второ 80% сме с тъмна чуплива коса,кафяви,очи и бая рунтави.

255

Анонимен

преди 3 години

Ето какво са заварили прабългарите на Балканите,според византийските автори - славяни:Като описват заселването на прабългарите на Балканския полуостров, византийските хронисти съобщават, че те уредили отношенията си с околните славянски племена.Теофан Изповедник споменава седем славянски племена и северите, а Никифор Григора говори общо за славянските племена, без да определя техния бройИ престнете да дрънакате за тракомакедонизъм!

254

До 247

преди 3 години

Мани,мани,че както е тръгнало половината ше фанат да излезнат с албанско ДНК.

253

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 268Еми виновни са, хем го знаят, хем нищо не правят, колко му е да ошамариш едно сърбе :))

252

Анонимен

преди 3 години

Захванете тема с Дианчето за ваксинки и гледайте к'во става....:)))) Все пак макло трябва да отстъпим, че иначе ще ни предизвикат на двубой в Софето, плюс това писа добър коментар по темата :)))

251

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз мисля,че не е добре да обвиняваме македонците,те не са виновни,че техните предци са насилствено асимилирани и е витаел голям страх само от споменаването на думата "българин",сърбите и сърбоманите имат вина за случилото се!Терора е бил голям и много не са издържали на насилието и не можем да ги виним за това.https://chitanka.info/text/45734-vojnata-se-vryshta

250

Диана

преди 3 години

До MakedonА ти какво търсиш тука, като българите не те интересуват?! Гледай си там сърбите в устата да не изпуснеш някоя думичка, значи...Кой на кого е платен няма значение - ти гледй на теб кой ти плаща, да не ти врътне кранчето, че лошо...Само слухтите като побъркани насам натам, вместо да заявите твърдо, че сте българи каквито сте и да им натриете носовете на не.год.ни.ците, които ви тормозят 100 години, защото сте такива, каквито сте...

249

Анонимен

преди 3 години

"Прочее преди славяните нямаха книги, но бидейки езичници, четяха и гадаеха с черти и резки.Когато се кръстиха, бяха принудени [да пишат] славянската реч с римски и с гръцки букви без устроение. Но как може да се пише добре с гръцки букви: БОГЪ или ЖИВОТЪ, или ДЗѢЛО, или ЦРЬКꙐ, или ЧАꙖНЬѤ, или ШИРОТА, или ꙖДЪ, или ѪДОУ или ЮНОСТЬ, или ѨЗꙐКЪ и други тям подобни. И така беше много години."Ч. Храбър, 855 година, България

248

Диана

преди 3 години

До Анонимен259Няма да те забележа в реалния живот, нещастнико! Полетата ни се отблъскват, значи...Не търпя негодници покрай мен! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! - всеки трябва да си получи това, което си заслужава...Пък и ще заплашва, кукуригото! С какво ще ме заплашеш нещастнико?...***! Махайте се от хоризонта ни, че да изгрее слънцето, БСП! Никакви БСПта повече в нашата история!