68

Вирус

преди 3 години

До АнонименЛично познавам двама души, на които жените починаха от Ковид-19.В Куинс, Ню Йорк, където е населено с *** и криминалета тоже двама нашенци и техен приятел (руснак) от Брайтън Бийч, дадоха фира.В този форум явно пишат хора, които не са напускали България през живота си.

67

Анонимен

преди 3 години

"британският вариант е характерен с повишена температура, главоболие, хрема и кашлица"Звучи ми познато.... Преди година го наричахме грип, простуда и т.н

66

Анонимен

преди 3 години

Всъщност тромбози от Астрата казаха, че са 3,7%, което както и да го гледаш е 3,7 къси клечки на 100....

65

Анонимен

преди 3 години

Кой вирус?

64

Анонимен

преди 3 години

Ох, няма ли някой да разкаже как имал познат който не вярвал на вируса и се разболял и умрял в страшни мъки, да затвори устата на кoвидиoтитe! E добре тогава аз ще разкажа. Имам познат съсед който не вярваше във вируса, и после се разболя и почина след 3 седмици на кислороден апарат.

63

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Илюзия е, че страничните ефекти на ваксината ще пощадят някого...Преди 20 дни 23 годишен лекар падна жертва на ваксината, а утре и бебета убеден съм...Смъртните случаи причинени от ваксината не са на 1:1 000 000, а по-скоро едно на 1:500 души...

62

Demonaz

преди 3 години

Този вирус, явно е извънземен. То какво ли не написаха за него: ,че се намира в кухините на тялото,че се намира в семенната течност на мъжете,че се намира в фекалните води,че удря мозъка,че се ампутират крайници от него,че причинява косопад. Това нормално ли е ? То даже във филмите на ужасите няма подобни вируси.

61

Вирус

преди 3 години

До Анонимен"Всички си пазят белия дроб, а на черния му се разказва играта."Да, особено, ако се прекалява със самагона.

60

Анонимен

преди 3 години

Дори най-скъпата ваксина срещу ковид-19 не е повече от 35 - 40 лева!От години си слагам противогрипна ваксина, която купувам от аптеката. Най-скъпо съм купувал за 22 лева.Ваксините срещу конид-19 трябва да са в аптеките. Цените им в никакъв случай не са неодстъпни. Държавата трябва да спре да се бърка в живота ни с безумните си мерки. Доказано тя повече пречи, отколкото да решава проблемите.Аз не й ща безплатната ваксина. Знам, че най-безплатните неща са в контейнера пред болка или къщата!

59

Вирус

преди 3 години

До До ВирусСлед като гледате спокойно на смъртта Гьоте няма да ви трябва. Най ще да ви е полезен Ницше, с неговата "Заратустра".

58

Анонимен

преди 3 години

В Русия при ваксиниране се подписва "информирано съгласие" в което се съгласяваш със страничните ефекти ОПИСАНИ В ИНСТРУКЦИЯТА на ваксината. В България се подписва "информирано съгласие" че си запознат и съгласен със "СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ И ПОСЛЕДСТВИЯ" от ваксината, тоест каквото и да стане след ваксината, дори и да докажеш, че е от ваксината, ти си подписал съгласие, и не може да съдиш и да имаш претенции към никой.

57

Анонимен

преди 3 години

Новият рacизъм: Всички си пазят белия дроб, а на черния му се разказва играта.

56

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е свобода! Дигиталният ковид-19 паспорт дава свобда на чледновете на демократичния Европейски съюз да се придвижват свободно в ЕС. Всеки гражданин на ЕС може свободно да избере да се ваксинира и да придобие правото свободно да се придвижва в съюза.

55

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина защо не се предлага? Нали сме демокрация и пазарна икономика, защо хората сами не могат да избират най-доброто?

54

Анонимен

преди 3 години

Точно така трябва да има срок за безплатното ваксиниране, след това отваряне на всичко и никакво затваряне, това не може да продължава вечно, ваксини платени в аптеките, който иска да си купи.

53

Анонимен

преди 3 години

Доверявайте се единствено на лекари и в никакъв случай на знахарите от фейсбук, за да не страдате.

52

Анонимен

преди 3 години

Който е убеден, че вируса е безвреден и безопасен за здравето му...да не се ваксинира.Останалите просто да си изберат една ваксина.

51

Анонимен

преди 3 години

От заразените в България колко умират? - 4 %!На един регистриран заразен има още поне от 5 до 10, които не се регистрират.Вирусът е минал вече през минимум 1,5 милиона.Ще горят сухи съчки, каза ви го Мангъров още преди година.Игричките на отваряне и затваряне трябва да приключат. Който се страхува трябва да се ваксинира, но ваксинирането на млади и здрави хора, само и само да могат да пътуват е безумие.Ваксините трябва да се продават в аптеките на цената дадена от производителя.

50

Анонимен

преди 3 години

Чудя се.. 1.Има мистериозен страшен вирус, чието съществуване никой не е доказал - има награда за това, която никой не е взел. 2.Тестовете за вируса са отречени от самият им създател. 3.Повечето го карат безсимптомно или като лек грип, а грипът изчезна. 4.Ваксините не съдържат вирус, но причиняват тромбоза, каквато се получава и след вируса, и никой не знае защо. =>Та чудя се дали просто не сме се скапали вече от химиите, с които се тровим и някои хора да се бъгват лошо от обикновената настинка?

49

Анонимен

преди 3 години

Според Клаус Шваб "Трябва да се създаде икономика на сниженото качество [downscaling economy], която да ни доведе до бъдещето, в което да живеем по-добре, доволни от по-малко". Разбира се, под "ние" се има в предвид масите, а не богатите и върхушката. И Шваб дава като пример живота на регион, където хората "живеят добре, задоволяват се с по-малко" Патагония в Аржентина. Тоест да се превърнат в сметище за богатите. Това е много суров и беден край. И той препоръчва на бедните страни "да се патагонизират". Но на по-развитите страни се предлага японизация.