101

Анонимен

преди 3 години

Русия е 50% ***, 50% алкохолици и едни джудже на Червения площад

100

До СССР

преди 3 години

Стига с тези стълби,ами намери парадното пързаляне на великия хокеист Путин след мач, когато забрави постлания червен килим на леда.Плонжът му по очи е светлинни години напред в сравнение падането на Байдън:-)))

99

анонимен

преди 3 години

Тук в България вече и Украинките не издържат на дъмпинга на Руските ***.Само разни промоции и дори на шише водка безплатно.Шпиони и евтини *** имаме само от Русия.

98

Радефффф аут

преди 3 години

И резидента Радеффф иска да седи на власт до 2036 г. но няма да му се получи. Вече има място запазено в Белене

97

Анонимен

преди 3 години

В Русия мнозинството Работещи от народа взема до 25-30 хил.рубли,даже в провинцията са под 20 хил.Еврото е 90 рубли.Осреднено 300евро =600 лв=27 хил рублиПолиция,жандармерия,силови служби - между 40 хил и 90 хил.Затова младежите търсят реализация в тях.Русия е финансово издънена отвсякъде,защото бюджета отива основно за армия и милитаризация,пера които нямат възвращаемост по никакъв начин.Но единствено и точно на тях се крепи руската власт.Още два мандата ще са края на Русия!

96

анонимен

преди 3 години

В България Руските *** подбиват цената в бранша с някъде около 50 процента.80 лв за час,30 за половин час.Евтина работна ръка.

95

Анонимен

преди 3 години

Третата световна война е в ход от 1 година.Но хората не го разбират, защото за тях война означава топвни изтрели и бомбандировки.Ама не ние сме в 21 век а не 18..Дори България има 12 000 жертви до сега. А да не говорим за икономическите загуби. Нали все пак това е целта на всяка война.

94

манолов

преди 3 години

Абе, той не 2, а 4 мандата може да изкара, ако не го гътне шайката му, АМА се получи наскоро едно малко проблемче - президентът на САЩ открито го обяви за убиец, какъвто и е. И сега, той не вярвам да забрави, какво се случва с обявените от САЩ за убийци - справка Осама, Кадафи, да не изброявам ... А като го гледам, от оня ден, когато Байдън "изтърва" определението "убиец", хлъцна и се държи като изтърван. Мъкааа ... И по-зле ще става за убийците, мисля, при "дементния" Джо Байдън.

93

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Нашите русуфилски дупедавци , мечтаят за 3- световна война...ха,ха,хаааааааааааСПОКО , ДРУГАРЧЕТА, СТАНЕ ЛИ ТОВА , НЕМА ДА ИМА И НОВ 9-09-44г.....А , ШЕ ИЗГОРИТЕ , КАТО МИШКИ В ГАЗЕНА ТЕНЕКИЯ И ПОСЛЕ НЕМА КОЙ ДА ВИ СТРОИ "КОМУНИЗъМА"....ХА,ХА,ХАААААААА

92

анонимен

преди 3 години

В град Томск Русия от крайна бедност баща изял двете си дъщери като ги сварил в тенджера на газов котлон със фиде и зеленчуци.

91

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

ТАКА , ТАКА ....:..И ТОГАВА , КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДЖУДЖИ , БАТЮШКАТА СТАЛИН И ЦАР НИКОЛАЙ-2....ХА,ХА,ХААААААААААА......АЙДЕ , "КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ" , ОТГОВОРЕТЕ...!

90

СССР

преди 3 години

Абе президента на ФАЩ неможе да едни стълби да качи.. А тръгнали света да оправят

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Явно никога не си бил в Германия.. камо ли да знаеш какви са въпросните там.

88

До 102

преди 3 години

Е*ати как са я закъсали германците..

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97"Разпадът на СССР ..."И като си помисля, че България е давала пари да те държи в училище, да имаш медицинска грижа, да ти се издават документи ....... по-добре за някой римлянин да ги бяха дали. Те поне се грижат за разделното събиране на отпадъците. Ти само отпадъци създаваш.

86

До 96

преди 3 години

Ама този път ядец!Коренното население не ще и да чуе за връщане в майка Русия:-)

85

Цървул

преди 3 години

Тези дни Путин и Шойгу бяха в тайгата на лов!Коментар под снимка на руския президент - Джипът - шведски, дрехите - американски, обувките - австралийски,а Убиеца - руски...

84

Анонимен

преди 3 години

След Крим е време и АЛЯСКА да се върне у дома !!!!!!!!

83

Пустиняк

преди 3 години

Представям си ако няма диктатори като Путин и Ким които разполагат с ядрено оръжие.. Тогава сигурно САЩ щеше да събира данък "Живееш на планетата земя" От всички държави.Просто трябва да има и такива Хора като Путин. Да слагат спирачка на световните лидери.Инъче сме свършини.

82

У бре

преди 3 години

Путин гласи "бягство" от долара, затова руските инвестиции в китайския юан се оказаха катастрофа с цена на минус 8 млрд!Вече сто години се чака срива на $, Ленин го предричаше,Хрушчов го предричаше, изобщо голямо сриване падна!Напънала се планината,и родила.. Путин!