21

Анонимен

преди 3 години

Еййййй,тоя как хвърля милиони предизборно,като че ли ги вади от джоба си.А за майките на деца с увреждания,които цяла зима стоят на студа и го молят за помощи,какво?Ама те не са му интересниииии,защото няма да гласуват за него.

20

отврат

преди 3 години

Много гнусно и неприятно същество....

19

тъй де

преди 3 години

Много е ларж точно преди избори, но това няма да го спаси!

18

48

преди 3 години

До АнонименhahahaхОди пЕша да се прегледаш?

17

Анонимен

преди 3 години

Нагло същество, което си говори откровени неистини и изобщо не му пука!Ама виновни сме ние, че го търпим...

16

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Стига сте си играли. 5 милиарда и мене . А след изборите 200 милиарден заем.

15

Ти нямаш шанс !

преди 3 години

Ще дадеш поредния глас,за европейското бъдеще светло,сладки думи казват, но знай, пак ще те крадат до последно.Театър е поредния Вот,знаеш как *** избори прави,уж да дойде добрия живот,а гласът му в пустиня остава.Ти нямаш шанс,за нормална държава,ДС своите слага на власт,с празен джоб ти оставаш.

14

Л.Иванов

преди 3 години

Дали има някой в тази държава, който да вярва на този патологичен лъжец! Нали забрани официално ваксината" Астра зенека"?Нали владеехме пандемията и останалите страни се учеха от нас! Какво стана? Защо не говори за това, за голямата смъртност? В главата му са само пари, пари, пари! И затова се е хванал като удавник за сламка за нов мандат- има да се разпределят милиарди, част от които са за него!И в никакъв случай няма да ги изпусне!

13

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да говорите, истината е че Бойко се грижи за хората. България преуспя вдигнаха се заплати и пенсии, строят се пътища заводи и детски градини и хората пазаруват в красиви молове. Всичко това може да бъде загубено на изборите и да се върнем във времената на виденов с 3 долара заплата и 60% безработица.Бойко единствен може да ръководи държавата

12

Анонимен

преди 3 години

бля,бля,бля.....

11

Анонимен

преди 3 години

Бате като имаш право да ни ограничиш излизането, работенето и сие, как се оказва че нямаш право да забраниш във входовете да се правят ремонти, докато децата учат онлайн! Много ми е интересно какво е това частично право, дето може на обикновения човечец да му отнеме всичко, но не може да забрани в блоковете да се кърти и ремонтира? Май ремонтните фирми са по-насърце на народа и управляващите от собствените им деца!

10

Анонимен

преди 3 години

И получаването им е с толкова препятствия, че клони към невъзможно. Не мерси. Такива залъгалки нещем.

9

Анонимен

преди 3 години

Някой вярва ли още на лъжите на тая буца лой?Не познавам и един човек, който да е получил дори един лев помощ в кризата под някаква форма!Оставка и затвор!

8

123

преди 3 години

Хаха, хляб и зрелища за робите!

7

сина

преди 3 години

кво дава бойко бе, гербераст, дава от моите пари, от парите, събрани в бюджета от работещите хора. Давал той. Въпроса е колко взима - от качествените ремонти е ясно и за децата в 1ви клас - много взима, пълни чекмеджето. Некачествени строителства, некачествени ремонти, всичко се руши - това е ГЕРБ.

6

ГЕРБ ДА!!!

преди 3 години

Бойко дава пара на народа! Ще има и за безработните! Всеки ще вземе и ще градиме държавата! Важно е да подкрепите Бойко сега и после ще има за всеки пара работа и бъдеще!долу предателите бсп дсб слави мая и другите крадци!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Хайде да е под формата на облекчение за данъци/сметки, а не кешовица, а?Понеже ми писна да работя като вол, а друг да е ахо-ихи и "то вирОс нема"

4

Лекар

преди 3 години

Алилуя да се слави името Бойково

3

Анонимен

преди 3 години

Хубаво даваш помощи, а защо не забраниш ремонтите докато децата са в онлайн? Имаш ли идея какво е да учиш, да правиш контролни, да те изпитват, докато съседа ти сваля стени с канго? И като му кажеш да бъде така добър да спре, отговора да е "Правителството ми позволява!"Защо толкова мразите децата? Защо?

2

Анонимен

преди 3 години

Абе от къде ги вадят тия пари, бе?!