16

няма оправяне бегето

преди 3 години

В лошия Китай апаша щеше да троши камъни до полудяване.Трудът превъзпитава.Тежкия труд пречупва такива кeлeмeта, колкото и да са големи мъже.Лоши китайци...как ще ги стигнем ?!

15

Ямболски цървул

преди 3 години

Я да е в някой руски,или белоруски затвор,дали ще си живурка така?

14

Анонимен

преди 3 години

До там я докарахме, че в затвора се влиза с дебели връзки. Що ли? Понеже там се живее по-добре отколкото на свобода в тиквостана.

13

Анонимен

преди 3 години

Това е при положение, че те осъдят, което става много трудно. Тоя сигурно са го хващали десетки пъти за да стигне до затвора.

12

Анонимен

преди 3 години

Майката на Илинов: Мили сине,Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите.Илинов:Мила мамо,И вие ми липсвате.Лозето по-добре въобще не го копайте,че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20г., че и вас ще ви вкарат при мене.Майката на Илинов:Мили сине,С писмото ти дойдоха някакви полицаи.Изкопаха цялото лозе,нищо не намериха.Мила мамо,Каквото можах да направя оттук - направих.Засадете си картофитофите сами

11

София

преди 3 години

Обират жена за 100лв, иначе анцуга му 300. Аре малко по-сериозно. 30 може, некоя китайска реплика от илиенци, ама 300.

10

тъжна

преди 3 години

Ами то не е смешно.. трагично е, че хората, които бият и трепят нашите родители си живеят като царе на наш гръб, че даже и наглеят пред лицата ни!

9

Анонимен

преди 3 години

Жената на Методи Илинов, е на свиждане на мъжа си в затвора и казва:- Четвъртък ще стана точно една година, откакто си в затвора. Та по този повод вкъщи ще си направим малко тържество.

8

Анонимен

преди 3 години

Полицаите не могат с пръст да ги пипнат, пей сърце,

7

"Екипчето е 300

преди 3 години

Смятай долното бельо колко му е на Илинов.Осъден за попагачество при разпространение на наркотици, ама облякан в анцуже за 300 лв. Повече от нетната минимална работна заплата.Сигурно си продължава занаята и в пенитенциарната институция, в която е попаднал.Иначе, откъде пари?

6

Анонимен

преди 3 години

престъпниците си живеят по-добре от повечето българи. Отделно са защитени от ЕС и разни НПО-та, които казват, че престъпниците имат права за сметка на съвестните граждани така излиза.

5

Направо е

преди 3 години

Ол инклузив!

4

Анонимен

преди 3 години

Нормално, при днешна розова либерастия затворите са пародия, а затворниците даже си изкарват жертви на които трябва да помага и съчустваме.

3

фтф

преди 3 години

Гнусни шведи! Храним го, поим го и телевизия му плащаме, за да излезе за пореден път и да пребива старите хора. И е горд! Краката да му счупиш, ама е в затвора на хубавото...

2

Анонимен

преди 3 години

Хаха живот.

1

Да

преди 3 години

Боко тиквата, бекапето и депесето и те ще са айляк скоро.