104

Vako

преди 3 години

Светла и памет.Израснахме с нейните роли.Никой не е останал жив на този свят.Но важното е да остави следа ако може .

103

Хан Крум

преди 3 години

Светла и памет на Татяна. Приятна, човечна и много талантлива.

102

емиграция

преди 3 години

Лека и пръст.Тъжно , но...това е.... А, откъдето и да я погледнеш все добра в ролите си.Заливахме се от смях с нейните изпълнения.

101

Анонимен

преди 3 години

До WW 100Никой не е безсмъртен и това е факт както и че ти си дебилен което също е факт.

100

Анонимен

преди 3 години

На тея години я инсулт, я ковид, ами не са малко.

99

Русомраз

преди 3 години

Колко умствено увреден трябва да е някой, че да пише глупости под такава новина?!?Бог да я прости...:(

98

Анонимен

преди 3 години

Много жалко! Любимка на всички българи. Дълбок поклон!

97

Анонимен

преди 3 години

Всички умираме така или иначе.Човешкия живот е без стойност и без смисъл.

96

До 100

преди 3 години

Рзабира се, че е възможно на тази възраст да почине от друго...но това друго е било катализирано от ковида.Ако те блъсна с колата и умреш от съсирек в мозъка, в следствие на раните и навлязъл тромб...какво да те пишем?Тежък инсулт или че си умрял в катастрофа?Коя ще е причината?

95

Анонимен

преди 3 години

COVID-19! Колкото и да отричате. Ако я нямаше короната, щеше да живее още!А не е ли възможно на тази възраст да почине от друго? Ако не беше ковид аджеба, безсмъртни ли бихме били?----------Никой не е безсмъртен и никой не се е отървал жив от тоя живот. Но защо да умира преждевременно от ковид, след като е можела да си пожевее още докато й дойде времето. Сега времето й дойде преждевременно заради короната.

94

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир.А до разбирачите по долу, ако не се беше разболяла от ковид...въпреки възрастта си...дали можеше да поживее още?Ако не беше хванала ковида дали щеше да има усложненията?Как пък не ви Увряха главите. То бива ***..ама чак толкова.

93

WW

преди 3 години

До АнонименCOVID-19! Колкото и да отричате. Ако я нямаше короната, щеше да живее още!А не е ли възможно на тази възраст да почине от друго? Ако не беше ковид аджеба, безсмъртни ли бихме били?

92

ПроСоТо

преди 3 години

мда,отиват си една по една Иконите на българската култура,театър,кино,литература..Тъжно...Но "Човек и добре да живее умира,и друг се ражда"..Въпроса е кой какво ще остави като спомен след себе си..Татяна Лолова остави само най-прекрасни и стойностни спомени за нея.Ако има живот след смъртта,то нека той бъде толкова светъл за нея,колкото тя озаряваше нас!...но не може без "коковида",нали?!..Вече става досадно..

91

Р. Иванова

преди 3 години

Поклон пред таланта, пред интелигентността, пред Човека, пред вроденото чувство за хумор, пред живота и, пред още много истински неща! Жалко, кой иска да умира, дори и на 87 години! Поклон, дълбок поклон! На добър път към по-добър свят и хора!

90

Анонимен

преди 3 години

Коментарите ги няма, защото са баннати за писания под някоя друга тема, може и от снощи още. Май за 24 часа е забраната да пишеш, доколкото знам.

89

Марантина

преди 3 години

Неповторима! Незаменима! Остава споменът за завладяващия талант и и усмивка. Вечна й памет!

88

Анонимен

преди 3 години

ПОКЛОН!

87

Анонимен

преди 3 години

Човек и добре да живее, умира и друг се ражда...Важното е това, което оставя след себе си. А като се говори за Татяна Лолова, веднага в съзнанието ми изплува нейният образ - усмихнат, слънчев, позитивен човек, както и много нейни роли (без да се налага да гледам в Уикипедия). Поклон пред светлата й памет, никога няма да я забравим

86

Анонимен

преди 3 години

COVID-19! Колкото и да отричате. Ако я нямаше короната, щеше да живее още!

85

Анонимен

преди 3 години

Да... Не е починала от вируса. Просто й е дошло времето, както ще дойде за всеки един от нас. Може и гадно да звучи, но е така... Тъжно ми стана, много я харесвах.