43

ГОЛЯМ БАСТУН

преди 3 години

е тоя БОРЕЛ

42

Анонимен

преди 3 години

......Китай няма нито самолети 5 поколение , нито добри отбранителни радари.......хайде поредния универсален експерт от ваксините до военното дело.

41

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 36Да, сащ може да са по-силни от китай ...Но тук не става въпрос за мерене на пи--и !Ако сащ започне каква да е война с китай, то може да се стигне до "Пирова победа" !Казано с по-прости думи - "Двама се карат, третият печели" !От такава война сащ и китай ще отслабнат много и силите им драстично ще намалеят !След двете световно войни, силата на Европа намаля и сащ станаха първи !!!

40

Анонимен

преди 3 години

до 30Ми тогава се запознай с българската лека промишленост.Лепила, бои, избелващи вещества, конци, капси, нитове и т.н. масово се внасят от Китай и региона. Голяма част от платовете и кожите - също. Шанса да купиш нещо, без никакви китайски материали вътре, вече е почти нулев. И това е сериозен проблем.Други такива източници са Русия и Индия.

39

Анонимен

преди 3 години

Аха, тоест ЕС по-рано е наложил санкции на Китай обаче ответните санкции на Китай били неприемливи за ЕС.

38

Анонимен

преди 3 години

Китай няма нито самолети 5 поколение , нито добри отбранителни радари. Няма добра военна подготовка и тактика. Назад е със космоса . Изобщо едни балалайки, които дори не можеха да отговорят адекватно на Тръмп, когато има сгази Хуивея .Дори Ким е поголям мъж от тях.

37

до 31

преди 3 години

явно си мислиш че Китай произвежда само джапанки и парцали, ок, разбрахме че си голямата работа и си купуваш само европейски стоки , тоест китайски със сменен етикет на 5 торна цена. *** или пуутко заспала дори на американския флот униформените бейзболки са мейд ин чайна. Дай имейл ще ти пратя снимка .

36

к1

преди 3 години

Поредното изказване на европейски чиновник, което не кореспондира със съвременната реалност. Няма как ти да предприемаш действия срещу някой и той да не отвърне реципрочно , още повече че Китай са определящ геополитически фактор.

35

Анонимен

преди 3 години

Сащ е супер сила. М8же да говори, какво си иска на Китай. Превъзходството им военно, тактически и технологично е очевидно. И за вбъдеще Сащ, ще е пред тях винаги. По простотата причина, че Китай копира, а Сащ измисля. Т.е. винаги ще са втора цедка.

34

Христо Христов

преди 3 години

"Скоро ще са изцяло непреодолима сила, а вече са първи в света." - преди 3 дни в Аляскя, Китай заяви на янките, че не могат вече да му говорят от позиция на силата.

33

Анонимен

преди 3 години

До 32Така ли а Хуивей защо е пред фалит ? Да не би да неможе да продава там, където си осъзнал ти ? Може би Африкаааа:))) хахахха

32

До 1

преди 3 години

Как сме станали по бедни в ЕС? 1995 вземах 4000лв заплата;1500лв струваха дънките; борото 60лв;12000лв оригигинален найк в София

31

до 25

преди 3 години

.....Живее в ЕС и защитава тея оризи дето копират всичко, което видят....абе чук мен никой не ме е питал искам ли ЕС , аз не съм се натресъл на ЕС , ЕС се натресе на българите. Какво като можеш да идеш в Германия Австрия без виза, като там си абсолютен прошшлякк с парите с които си дошъл. Отиваш във венеция на екскурзия и се стискаш за парче пица щото си Гаврош.

30

Христо Христов

преди 3 години

"Къде ще продава Китай стоките си? На Русия ли?" - хахахаха, някой се информира за света само от опорките които му спускат... от около две години ес не е прайм пазар. Японски, корейски, а от тази година и китайските фирми НЕ продават топ-пподуктите си в ес.

29

Анонимен

преди 3 години

Да представи си,че има дрехи , които НЕ са китайски:) Осъзнай го чиче. Аз лично избягвам Китайски стоки от мкого години, защото съм осъзнал че са вредни за нашата и Европейска икономика. Предпочитам Български продукти са си купя.

28

Истината

преди 3 години

Русофилите антиевропейци отново фантазират и точат лиги по някакъв митичен съюз между Китай и Русия, който да налага нов световен ред. Горките бленуващи не виждат, че за Китай Русия е единствено евтин суровинен придатък и може да играе единствено подчинена роля. Което едва ли ще се хареса на честолюбивото кремълско джудже.

27

Успех

преди 3 години

До Само питамУспех !

26

Христо Христов

преди 3 години

Ми неприемливи, хубаво. Всеки си гледа интереса.Не знам от каква позиция Борел съди другите, след като преди около година сам заяви, че ес не се води от международното ппаво, а от интереса си.

25

до 18

преди 3 години

....Това че ти носиш Китайски дрехи си е твой проблем :) На мен нито дрехите са ми Китайски, нито техниката.....да бе знаем ги такива като теб извънземни, пазарувате от друга галактика хвалипръцковци

24

Анонимен

преди 3 години

Неее не му показвай числа. Остави го да си мисли,че Китай е велика държава. Той нали е поредния подгузник на чужди интереси. Живее в ЕС и защитава тея оризи дето копират всичко, което видят. Баламурникк