8

Безпристрастен

преди 3 години

Жалък опит за хумор.

7

Трипонеца

преди 3 години

Карикатурата е невероятна.Съдържа неподправен хумор и човек не може да престане да се смее.Тръгвам невероятно зареден на работа и съм сигурен,че доброто настроение е предизвикано от колажа с тези добри хора от ЩАБА!

6

Анонимен

преди 3 години

Ковид екстремиста с десетките айпита отново се появи. Гледайте сега как се цъкат по 20-30 минуса на свободните телом и духом, за броени минутки

5

Анонимен

преди 3 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като наделението се ваксинира с ваксината на Астрс Зенека! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Астра Зенека!

4

пияница мистик

преди 3 години

Не е нужно само да знаеш коя дума какво значи на английски, а да преведеш смислово на друг език чутото. Това е много трудна работа. Ето, слушам сега мацката от клипчето как ми казва, че "The final countdown" било "последно отброяване". Да, буквално преведено е така, но всъщност семантиката на фразата в случая е "секунди преди старта"

3

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

2

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

1

Анонимен

преди 3 години

Чавдар Николов не спомена името на нито един от големите мошенници. Така и трябва: професора с мустака, онези с пагоните...