27

Анонимен

преди 3 години

От негодното и пресечено семе се раждат герберасти!

26

Анонимен

преди 3 години

Убаа работа, ама герберска. Уж управляваха кризата, а то се получи само мизерия, смърт и фалити...

25

Патриот

преди 3 години

Незнам за руската ферма за *** доколко е реална ,ама герберастката си е съвсемй истинска ,като доказателство прилагам коментарите под атази статия ,нереална злоупотреба с VPN жалкарчета отчаяни!

24

DNES

преди 3 години

Днес в Израел Съда се произнесе по този казус - Правото на Живот е над правото на изкарване на пари .Не мога да се начудя на хора изтеглили заем от банка за да отворят Кръчма в помещение под наем ?

23

Мунчо

преди 3 години

Тук Ти-маджиите и Чекмеджан- Барселонските много се активизираха с VPN....никой вече не ви обръща внимание!

22

Светозар

преди 3 години

Абе, тези " бизнесмени " от един локдаун, като фалират, що за бизнесмени са ? Бизнес назаем и на кредит не се прави. Нямаш ли пари, зор ще въртиш бизнес.

21

Анонимен

преди 3 години

След изборите се налага да ликвидираме всякакви остатъци от герберастия.Иначе изчезваме като народ.

20

Нане

преди 3 години

Аааахахахаххх...На ченгел, герберастки ***, с, тии...Дране на живо...

19

Иво

преди 3 години

Еми и тук можеха да сменят професии, като гледам бая се плаща за висене по форумите и писане на глупости.

18

Анонимен

преди 3 години

Вместо протести преклонение *** главички и безразличие. Не народ а ***. Тъпчат го , крадат го ,лъжат го , а народа си трае и чака нещата сами да се оправят.

17

Така е ама и не е та

преди 3 години

На запад сменят професии и почват от нулата тука чакат на държавата. Не става

16

Иво

преди 3 години

Алчни ресторантьорчета? Тук май повечето хора не могат да излезнат от 90те още. Всички собственици на заведения, които познавам (от квартални ресторанти, през барове и до 2 немалки клуба в София) са съвсем скромни хора и не изкарват кой знае колко повече от средностатистически не-IT офисджия. Хората са потънали в заеми, то тва не е като да получаваш левче на коментар тролене...

15

Патриот

преди 3 години

Вече са толова явни ботовете на ГРАБ!вижте г толкова палчета нагоре за минути ,и минуси на всеки неудобен коментар!Поне се старйте да бъдете реални знам че ви вдигам по тревога с истината :)

14

Доктор Трайков

преди 3 години

Само вчера през нашето ДКЦ бяха ваксинирани над 50 деца на възраст от 2 до 16 годишна възраст, без никакви странични ефекти, ваксината на Астра Зенека е сертифицирано БЕЗОПАСНА. Препоръчвам!

13

Пинкк

преди 3 години

Тая защо е опакована с вълнени шапка и шал,нима е студено в прословутото кафене?

12

123

преди 3 години

Пренарежда се пазара-ще трябва повече интелектуален труд,бачкане в производството, а по -малко купони и кючеци.Всякакви кафенца , ресторанти и т.н. е време да се преориентирате-време за сериозна работа и квалификация, а не по цял ден да бъркате кафе и сокчета.

11

Истината

преди 3 години

Защо като Астра Зенека е толкова безопасна търтея от Банкя и неговите слуги от гроб не се ваксинират? Защото не им се мре.

10

Нане

преди 3 години

Ега ви тръшне ковида омразни герберасти...Искам да фирясвате, ама яко да фирясвате...Мразим ви безплатно мършояди..

9

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** вече не сте интересни.Измислете нещо ново, едни и същи безумия поствате под всяка статия.

8

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА!САМО БОЙКО БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕТВЪРТИ УСПЕШЕН КАБИНЕТ!ТОВА, КОЕТО ГЕРБ ПОСТРОИ, КОМУНИСТИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ОТКРАДНАТ - ЗАТОВА ГИ БОЛИ!ГЕРБ ВДИГНАХА БЪЛГАРИЯ ОТ РУИНИТЕ И ИЗГРАДИХА МОДЕРНИЯ Й ЕВРО ОБЛИК! МАГИСТРАЛИ, ЗАВОДИ, ЦЕНТРАЛИ, ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ - ФАКТ!НАРОДЪТ СЕ ЗАМОГНА, НАКУПИ ИМОТИ, ЗЕМИ, НОВИ КОЛИ, ЛУКС ПОЧИВКИ, ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ - ФАКТ!ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГЕРБ!НАПРЕД И САМО НАПРЕД КЪМ ПРОГРЕСА!НА 4 АПРИЛ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЛОМЕНИ, ЧЕРВЕНО КВИЧЕНЕ!