89

мак

преди 3 години

Шумна акция по залавяне на фалшиви пари, грандиозен удар. След това казват, че това са реквизити за сватби. Станаха за смях и сега обявяват, че все пак това са фалшиви пари. Да бяха изчакали, докато излязат резултатите от експертизи, а не веднъж говорят едно, след малко друго.

88

Анонимен

преди 3 години

Тези, които са се нарекли русофили не милеят за соца, а жалят за цоца, който изтърваха и няма да се върне. А наричат другите русофоби за да поддържат илюзията че имат противопоставяне на някаква братска основа за да получават някаква дажба. А всъщност раздаващите дажбите ги използват до последно и ще ги захвърлят под подметките си. Ако не се осъзнаят и покажат малко достойнство към Родината си. Коя е родината им се питат.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Както ти обясних, русофилията и мутрофобията не се намират в корелативна връзка помежду си, нито в такава на причина и следствие. Мутрофобията на българския народ е обективна, породена от това, че същите хора, които размахваха бухалки през 90-те, в момента управляват държавата. За всеки поне средно интелигентен човек, истеричните ти напъни да отъждествиш мутрофобията с русофилията остават безрезултатни и изглеждат импотентно жалки. Едва ли имаш капацитета да го разбереш.

86

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Несебърският кмет (подсъдим) го хванаха с изборни списъци - имена - суми - те фалшиви ли са ?!Май ще изгори нЕкой малък бушон.

85

Активист на БСП

преди 3 години

Ами това е печатницата на ГЕРБ...

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.75Стават първо за заплащане на "бра.тов.чед.ите", второ - на гласоподавателите от ниското и средното ниво на общинската и държавната администрация.Разликата, доколкото я прочетох в публикацията, е само в една цифра повече на неистинските банкноти.

83

Анонимен

преди 3 години

Дори наистина да са за филм/театър- никой не пълни торби с двустранно отпечатани хартиики, просто се правят пачки от нарязани вестници и отгоре една която да е симулираща....

82

Анонимен

преди 3 години

Аха, най-после! Хванали са авторите на евроците от шкафчето.МВР и ДАНС не спят, те се трудят неуморно. И БНБ работи. Работа, работа, работа!

81

Иванчо

преди 3 години

До леля МарийкаКе стане га цъфнат налъмите!Като минат изборите се сетете за налъмите и ще ви стане благо!

80

Булгаристан

преди 3 години

Доста от в сайта показват завидни подробни познания върху това как са печатани парите,как са изглеждали,за кого и за какво били предназначени?!Май ДАНС трябва да се поразходи из ИП. адресите и да мине да събере червените съзаклятници по колибите?!Имам усещането,че БСП са си печатали фалшиви долари да раздадат на неграмотните да гласуват за тях,а сега ривът най много и са праят на ни лук мирисали?!

79

Анонимен

преди 3 години

Занимават обществото с глупости, а ако наистина има представители на Сикрет сървиз, отдавна са ги побългарили. Ония за плюскане и жени забравят сичко.

78

Анонимен

преди 3 години

И ректора на университета ли е русофил и закъсал толкова, че да печата долари на лазерен принтер? Смешни ставате. Това са театри, които нашите убавци си организират предизборно.

77

БАНко

преди 3 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ !!!

76

Анонимен

преди 3 години

Закарайте ги в нощното шкафче. Там всичко прибират.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Другарю, всичките се криете като мишоци, но като си размени човек с вас 5 реплики веднага става ясно, че сте русофилчета, милеещи за соца и Русия, тъй че си спести фалшивото възмущение и се насочи (ако изобщо има някой горе) към това кой и защо е напечатал тия фалшиви пари.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Другарю? Нека ти разкрия нещо, герботроле. Не всеки, който е способен да види некадърността на любимите ти бг шерифи, е комунист, радевист, решетниковист или други такива термини, които ви сипват като опорки да тръбите из нета. Оргомна част от българите не се кефят на СИК и компания, като това не ги прави привърженици на Русия или БКП. Напротив - ГЕРБ е метастаза на БКП, също както са БСП, ДПС, "десните" и т.н. 100% всички успешни фалшификатори използват принтери, нали?

73

Иван

преди 3 години

Интересно, имаме си представители на сикрет сървис, пък представителите на ГРУ ги пъдите.

72

MKII

преди 3 години

До ПатриотТоварищ, много си страстен бе, oтpenко болшевишка. Успокой топката, за не заиграе тоягата.

71

Анонимен

преди 3 години

къде са конфискуваните биткойни за няколко милиарда, в трезора ли - ?

70

tyo

преди 3 години

Егати и експертите! Адвокатът обясни 10 пъти кое е неистинско и кое е фалшиво. В Закона имало разлика между двете, а продължават да се използвата двете думи с едно значение