73

той

преди 3 години

Децата с кафяви очи никога не варират през целият им живот .Така е създадена първата страна в Европа .400 г .преди христа .После идват украинците да превозват търговци по Дунава та чак през хан Кубратовата ,Волжска Булгария и до Китай.Каквото било ,било.Най-красивите слвянки на планетата се криели по Балканите.Щото за грозотийте били вещици.Така и тези хубави хора се съгласили един слънчев ден да се наричат българи като украинците ,за да създадат една обща държава наречена...Славянска ...

72

Свиквайте

преди 3 години

така е при Комунизъм от Китайски Моаистки Тип!

71

Агенция РАЙ

преди 3 години

Поздравявам тримцата шашкъни, антимаскъри и КОВИД-приятели !Чакам Ви

70

Анонимен

преди 3 години

До КосачаОтйа Оня ти окоси пппаатткатаа и глей къ се нагласи. Немам ништу протиф дъ ти давам по 2 лева за гггъзоти, ама сеги са прайш на умен, дека не си.Ади кажи нешту умну да та вида. Едно време не моеше дъ съ путпишеш! Дъ Тъ и бъ!

69

Патриот

преди 3 години

Гласувайте за още локдауни (тази олигофренична атлантическа думичка) мизерия,мор,глад и тотален разпад на това което все още се нарича България ,а да и още шпионски сакупнки и хибридки от ФАЩ!Това ли искате за БЪлгария ????

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Ама Аз се надявах на Теб! Като Мъдър и Прекрасен , и Умен Умник!А ти - ***!

67

Косача

преди 3 години

До 70Живей ве, кой те спира? Зачохляй се с 10 маски, 3 скафандъра и 15 противогаза и се мятай да живееш. Може да си забиеш и 100 спринцовки отзад, ще приличаш на Ехидна с протовогаз.

66

Анонимен

преди 3 години

До препърсКои сте тия "вас"?Тия, дето ходят да кашлят по нас в градския транспорт, не се къпят и смърдят, не влизат с маски в магазините или ги държат като лигавници, кледат като пребозали и се карат на хората, че бягат от тях като от чумави (то е същото...)Това ли сте ВИЕ?Ако сте това, значи сте най-гнусните гнусари!

65

Отговорен българин

преди 3 години

Хората преди 70-80 са ходили да се колят из бойните полета тука некви глезльовци ореваха всичко защото ги карат да са малко по-дисциплинирани. Аре у лево и локдаун до края на годината поне. Няма да рискуваме живота на всички българи заради разни, които ги боли че не могат да висят в кръчмата.

64

в израел

преди 3 години

До Анонимен 46 От 1012 случая на 100 000 население за 14 дни в края на януари са паднали до 281 на 100 000 през изминалите 2 седмици

63

Косача

преди 3 години

Нищо не се е променило при мен. Не познавам болен или умрял от това, не познавам и някой в депресия. Някои от комшиите ми минаха на социални помощи и станаха още по- мързеливи. Кефя се да ги наблюдавам по цял ден какви са *** и колко им е хубаво. Само едно лошо нещо се случи, някой изтрови котките по улицата, включително моите две които живееха пред моята къща, може би е от скуката. Искам да се срутят социалните системи и ще има яка драма. Искам да гледам мързеливците как залитат от глад.

62

СИК-ТИР

преди 3 години

Като се сетя за оня от Банкя,получава паник атаки...

61

препърс

преди 3 години

Всичко си е нормално,не знам какъв е този страх,петима познати починаха от Ковида,но и от други неща измряха доста,който го е страх да го е страх,но моля ви не ни пречете на нас

60

Анонимен

преди 3 години

Господа антиваксъри и антиМаскъри. Люшкайте си зелените сополи сред вашите близки и Вашите поклонници.В гробищата има още места... и за Вас.Но не ни заразявайте! На нас ни се живее.На вас никой не ви пречи да се самоубиете.Разбирам, че сте доста вдлъбнатички, но не разбирам защо Ни го натрапвате?!

59

Анонимен

преди 3 години

Локдауна притеснява единствено Koмлeкcapите.

58

От Горе

преди 3 години

Естествен подбор

57

Анонимен

преди 3 години

На говедата с маските няма да се отрази. Те и без това са си кухи като хралупи.

56

Анонимен

преди 3 години

До Йордан ЙончевДанчо... намали алкохола, че се излагаш вече...

55

Анонимен

преди 3 години

До 62Е полицаите не ги е страх от корона вирус. Това е доста двулично ако се замислиш. Не зная колко дълго това ще продължи. Всъщност знам. До моментът в който едни хубави девойки ще поднесът цветя на полицаите и ще ревнат на рамото им. Истинският полицай не може да удари разплакана и отчаяна жена.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБоже! Какви мисли тук прочетох!Захласнах се от Мъдрост и Ум!Къде са Тези Мъдреци Прекрасни да поемат управлението!???