315

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 331Еми прието у нас на 25 г. да е дете още :)) Не може да сравняваш Ботев със сегашните ***, челяка е имал цел, въпреки че в последствие му е станало ясно че нищо няма да стане :)) Неговите хора от отчаяние са го гръмнали в главата, да не се тормозят от присъствието му :(

314

Анонимен

преди 3 години

На около 1.08 -мата минута, драги зрители, виждаме как заподозреният нанася удар с глава и после с коляно. За което... абе не знам как е в Казанлък, ама горе долу навсякъде е така. Не вдигаш ръка срещу униформен. Такъв пердах ще яде в участъка... Няма да има белези. Може няколко пъти да падне по стълбите. Търсете му на тоя направо донор за бъбреци, че е имало доста ритане вече.

313

Див врачанин

преди 3 години

Ама тоя закопчания как мучеше и врещеше като *** коги се тели ,когато ушевия го налагаше,а баце?

312

Анонимен

преди 3 години

Не бе, яйце трябвало да му белят! Не ви действа добре този либерализъм. Ако този случай беше отвъд океана, този щеше да е в моргата, а не в ареста. Пълен деградант, единствено във вреда на обществото.

311

Анонимен

преди 3 години

Да го бяха гръмнали.

310

дедо Либен

преди 3 години

Туй днешното полиция ли е бе? Ех на времето какви милиционери имаше, и как биеха... ама ред имаше, сега само *** и наркомани.

309

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ Е ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА!!!

308

Аз бой не видях

преди 3 години

Много *** много нещо, в любимите ви раша и хамерика, този щеше да е .... две палки в ***, и вече голям рев. А когато наркома ви блъсне, къде беше полицията.

307

Анонимен

преди 3 години

Браво на полицията!Народа иска медал да им даде!!!

306

Анонимен

преди 3 години

Разбира се не е редно полицаи да пият задържан, но този е застрашил човешки животи,дроги... ран е, ами заслужил е, честно казано и още бой заслужава. Такива *** само от това ги хваща страх.

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 326"Детето" е пълнолетен мъж на 25 години, който би могъл да има семейство и деца. Революционерът Ангел Кънчев загива на 21 години, Христо Ботев на 28г. И ги смятаме за мъже, които са загинали за свободата на Отечеството си, а не за заблудени деца, които не могат да се контролират.

304

АнонимеН

преди 3 години

ЕДНИТЕ ГО БИЯТ А ДРУГИТЕ ГЛЕДАТ !!! ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ В СЪДА!!!ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ПРИ БОРИСОВ!!!

303

Анонимен

преди 3 години

Това че са го задържали е много хубаво. Това обаче че са стреляли по колата в населено място е абсолютно безотговорно и можеше да доведе до странични жертви. Което не е никак хубаво.

302

анонимен

преди 3 години

Няркоман без книжка осъждан Кара в насрещното Бяга Не спира -Според вас какво трябва да се направи на такъв човек в кавички Да убие накой невинен с колата си ли

301

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Ако можеха да стрелят,(не във въздуха!)нямаше да бъде бит.

300

Анонимен

преди 3 години

Момечето е за бой, то тия които са му продали дрогата са за убиване. Те са като ракови образования за обществото, не ги ли премахнеш на време се множат и убиват организма. Децата са жертва на обществото и най-вече на безхаберието на държавата

299

Ttv

преди 3 години

То си е война, за да се пазат гражданите от смърт, причинена от този индивид. Куче да пази, трябва да е лошо. Другия път ако няма кой да го спре, политици, съдии и прокурори ще говорят тежки думи, но ще има ковчези....

298

Анонимен

преди 3 години

По принцип полицаите си действат професионално, не си мислете че бият първия срещнат :)) Челяка наркоман явно ги е изнервил максимално, не че няма плява в МВР, има си ги и там самозабравилите се :)) Друг е въпроса че понякога прекаляват с показните акции, видиш ли колко са страшни, народеца иска да тупалкат големите риби, наркоманчетата всеки ги знае :)

297

Критик

преди 3 години

Полицията да си карат по една малиноа в патрулката да им спести бягането. Хем ще ужасява бандитите хем куче-откъде да знае, че не трябва да разкъсва закононарушителя.

296

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО СЪС МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ!!!ЗАЩО МИНИСТЪРА НЕ Е УВОЛНЕН ОЩЕ!!!!????????????????????????/