62

Анонимен

преди 3 години

Ако някой ви води записки на заразените и починалите по бройки от миналата година досега предвид факта че сме под 7 милиона вече,даже и бил ГЕЙтс ще ви се скара и ще ви глоби!!

61

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТеб трябва да те ваксинират против малоумие, но за това не помагало нища. В психиатрията и в почивните дни ли ви пускат нета. Няма ли почивка.

60

Анонимен

преди 3 години

До BiliТо и твоят мозък може да даде положителен резултат от машинно масло и папая. Това от президента на Танзания ли го научи, който е 2 месец болен и е в Индия. Или от вицепрезидента им и нещо като губернатор на Занзибар, ама той взе, че се спомина от ковид. Но в Занзибар вирус няма, ама карай. Или това е грип, който ноември-декември увеличи двойно смъртността в България, но това е от катастрофи и битови скандали. Гледай си папаята и си я поливай с машинно масло.

59

Анонимен

преди 3 години

А колко наивни трябва да са, че да ни казват, че за 10 дни локдаун ще утихне този вирус? Абе господа, ние може да сме пр00ст матриал, ама чак па толкова да ни мятате по върбите! И ето сега в последните 3 дни - кафенета фрашкани, молове и магазини - навалици. Нали инкубационният период е 2 седмици?Сиреч до 10 дни НИЩО няма да е намаляло и изчезнало, освен ако не изманипулирате тестовете. Хайде седнете на една маса и се разберете по кой сценарий ще го играете. Да изглежда поне мъничко достоверно!

58

Анонимен

преди 3 години

Утре общия брой на откритите положителни проби от началото на пандемията ще е над 300 000.

57

Анонимен

преди 3 години

Преболедувалите с антитела и ваксинираните не трябва да се ограничават, за тях трябва да е отворено всичко без изключение.

56

Кой е хоспитализиран

преди 3 години

Тези много настоятелни хора задръстват болниците и лишават достъпа на хора, които действително имат нужда от болница. Става въпрос и за хора с други болести различни от Ковид от които също се умира.

55

Bili

преди 3 години

Германия започва масово тестване на деца по училищата. Ежеседмично. С тестове които дават положителен резултат от машинно масло и папая.Идат за децата.World wide rally for freedom. Днес по цял свят.

54

Анонимен

преди 3 години

Няма да пипна вирус. Люти чушки, чесън, лимон, джинджифил и пей сърце

53

Не!

преди 3 години

Колко от тези 8332 болни са кихащи хипохондрици, които трябва да си стоят в къщи?

52

Анонимен

преди 3 години

Германия даде начало на сезона у нас като от 21 март ни постави в червена зона с черепи и кости. Чакаме коментар от божеството за успешните мерки.

51

до к.70

преди 3 години

Ама ББ не отваря/затваря държавата бе, г-да ***! Той я ПРОВЕТРЯВА, защото се е вмирисала на болни хора и на трупове...

50

Анонимен

преди 3 години

Над 5000 Българи няма да доживеят да видят лятото на 2021.Вирусът ще ги убие преди това

49

Анонимен

преди 3 години

Тиквун днес как се е събудил, ще отваря ли или ще затваря държавата?!? Стана бетер от бакалия. Днес отваря, утре затваря, вдругиден пак отваря. Никой вече не му вярва и няма да гласува за него, само платените. Ето затова са чекмеджетата пълни с пари, сега разбрахте ли как се печелят гласовете

48

Анонимен

преди 3 години

До Малко саПисах преди че ще има увеличение на заразените до 4-ти Април, това се очакваше :))))

47

Малко са

преди 3 години

Не са достатъчно високи бройките, за да отменят изборите.За 10 дена трябва да се чудят как да ги дигнат.

46

Анонимен

преди 3 години

Излекуваните колко са ??? Те не останаха хора в БГ, измряха по улиците :)))

45

Анонимен

преди 3 години

Хахах, големите вериги измислили как да продължат да работят - ще пускат клиенти само до касите, а служителите ще им носят стоката която са си избрали... Така се заобикаля изискването да работят магазини само до 300 кв. м., но така дори риска от заразяване е по-голям, понеже ще има струпвания на клиенти ред магазина и във фоайето му!Както винаги в тая държава, всичко е пародия!

44

Разумен

преди 3 години

аз съм разумен и интелигентен човек ,записах си час за ваксинация и в понедлник ще се ваксинирам с Астра Зенека .Вярвам на учените и докторите ,защото те са по-умни от нас и се грижат за здравето ни.А мин Ангелов каза ,че няма проблем с Астра Зенека .Между другото на него имам най -голямо доверие от цялото правителство.

43

Анонимен

преди 3 години

само ресторанти и фитнеси трябва да се затварятЗащо затварят останалите? За да угодят на крадците с ресторантите.Касова бележка виждали ли сте от ресторанти.При заведенията всичко е на черно.Продавам вносно вино и всичко е на черно със заведенията.Неприятна работа.НАП трябва да заставят заведенията да си плащат данъците като всички.