119

Анонимен

преди 3 години

Бащата, който уби сина си: Пуснах го от моста... бях в безизходица. За секунди малкото телце се разбило в сухата камениста част от коритото на река Янтра. Смъртта е настъпила мигновено. След като хвърлил Дариел, бащата слязъл с колата под моста, за да се увери, че детето е мъртво. Мотивът - бил в безизходица, изоставен и без средства, не можел да се грижи за него

118

Анонимен

преди 3 години

Путин не разбра ли, че с такива убийци като него нищо не става по-добро, а винаги по-лошо.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Той няма как да забрави, защото той и сега живее в бедност.Всъщност, русофилите след 89та винаги са живели в бедност, защото са некадърни и мързеливи. Затова искат да се "върне" Комунизма, защото си мислят, че пак ще се върнат годините, в които живееха на гърба на останалите.За тяхно съжаление и Комунизма се промени и новите им коуминистически господари ще изискват от тях да работят до полуда и ще използват най-съвременни технологии да ги спрат от тарикатлъци.

116

Анонимен

преди 3 години

Путин е изпратил наколенки на Байдън, който три пъти се спъна и падна докато изкачваше стъпалата при качване в самолета. Стар човек, да внимава с костите.

115

Българската държава:

преди 3 години

това е последният колониален режим от големите останали на 19 век. Близо 87 години колониално владичество и всеки път все по-тежко и по-тежко и по-тежка с.в.и.н.щ.и.н.а като годините от 1945 до 1990 не се броят - изобщо не се броят - народът растеше, икономиката беше на плюс колкото и да лъжете, работа и храна и сигурност имаше за всички и даже вратите не се заключваха, защото няма какво да ти вземе дето да го няма самият той .... Не знам кой бог ще ви съди за т'ва, ама имам идея кой искам!

114

Анонимен

преди 3 години

Майка закла двете си деца в дома им в Сандански. Малчуганите са били на 2 и 5 години.

113

Анонимен

преди 3 години

119 Такива случаи имаше много повече при управлението на БСП и компания. Хората ги изгониха с камъни от властта, забрави ли?

112

Възраждане

преди 3 години

Братушките от няма на къде пак ще наказват.Жалко, че Фюрера е тръгнал на изток...

111

Анонимен

преди 3 години

Kанцлерът Ангела Меркел и германското правителство наложиха пълна забрана на ядреното електричество до 2022 г., като част от правителствената стратегия от 2001 г., наречена Energiewende или "Енергиен завой", за да започнат да разчитат на слънчевата и вятърна енергия, както и други така наречени "възобновяеми източници". Целта на този ход е била Германия да стане първата индустриална държава, която е "неутрална към въглерода".Стратегията засега към 2021 г. е пълен провал и икономическа катастрофа.

110

Анонимен

преди 3 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните. Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли - около 340 лева. След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли, към 260 лева, за храна.

109

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлед крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж.представили са си какво ги чака, ако на власт дойде *** от бсп-ту и не са издържали горките.И с БСП, и с ГЕРБ и с който и да е - при американското и западното "партньорство" България я очаква вопиюща бедност и ужасна мизерия. Много тежки времена идват за българите.

108

Бляд

преди 3 години

Хотели получше, получилось как всегда!

107

Анонимен

преди 3 години

Точно така таварищи, надявайте се че ще ви се размине и се гответе за санкции, банкрут и разпад. Както и през 1991 приказните ви оръжия няма да ви свършат никаква работя.

106

Анонимен

преди 3 години

"36 милиона американци, наши сънародници, днес гладуват"Джо Байдън, президент на Съдинените американски щати

105

Реалист

преди 3 години

До Поп Грую ТИ ПО-СКОРО БЛАГОСЛОВИ ГОРКИЯ СТАРЕЦ ,ПА БЕЛКИМ СПРЕ ДА СЕ ТЪРКАЛЯ ! И ЗА ЗДРАВЕ МУ ПОПЕЙ ,ЗА АКЪЛ !

104

Американците

преди 3 години

70те-80те години имаха някакви надежди и шансове, които се увенчаха с ерата на Горбачов. Но после Путин ги поряза.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Свърши се с червените лъжи. Преди 25 години можеше да мине тоя номер.Сега гледаме бедняците руснаци как ще се молят на запада за хуманитарна помощ.2,3 години трябват.

102

Нане

преди 3 години

И хиляди слънца, ще изгреят на този свят...Краварски тролчета, скоро ще Ви се отдаде шанс да драскате по пещерите, ако имате късмет де...Щото, ще се озовете в зимата на джунглата...

101

АнонимеН

преди 3 години

С ТЕРОРИСТИ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ!!!НО С РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕМОЖЕ , ЗАЩОТО ТЕ СА ЮРУДИ КОИТО РАЗБИРАТ САМО ОТ КУРШУМ В ГЛАВАТА!БАЙДЪН НЕЗАБАВНО ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО СРЕЩУ КРЕМЪЛ И ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА ГИ ЗАЛИЧИ И НАЙ-ВЕЧЕ ФАЛШИВИЯ ***

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Може. Даже може и тия страни да си затворят заводите в Русия.:))))))))