134

Анонимен

преди 3 години

Отварям Днес.бг и чета следните две новини, почти една до друга:1. Борисов: Инвестициите се увеличават въпреки пандемията2. Спад с близо 70% на преките чужди инвестиции за годинаГледам, гледам и си мисля, тия съвсем за мезе почнаха да ни вземат. Особено главния чекмеджар на републиката.

133

митко

преди 3 години

Тикво,вчера две жени се самоубиха от бедност,мизерия и безизходица.В Стара Загора.В цяла България е пълно с такива хора.А ти Тикво пълниш чекмеджетата и захранваш корупцията.Ти Тикво не си за затвора.........ти си направо за бесилото.

132

смеееех

преди 3 години

Пак се е засилил по инспекции!

131

Кольо

преди 3 години

Боже, какви ...................... управляват България!!!!!!!!!!!!!!!11

130

ж

преди 3 години

До Анонимена онези милиарди дето даде на хамериканците - дали ще дойдат някой ден самолети ?!? Това ли беше цената, която трябваше тиквата да плати на САЩ, за да не го свалят или компрометират ?!? Май да!

129

До бойко

преди 3 години

бойко, има жесток спад на инвестициите - или си се объркал, или някой те е подвел и ти си клъвнал като гулпак, или ни мислиш за прозти, или ти си ***. Аз мисля че е последното! Има и един друг вариант - инвестициите в 500-еврови банкноти и златни кюлчета с твоя лик в чекмеджето ти да се увеличават - това е сигурно.Хора, мислете дали това подобие на политик ще го търпим да ни излага след 04.04 ! Който и да е - ще е по-добре от чекмеджи мутрафонов

128

Анонимен

преди 3 години

Оставете го "великана" в българската политика, той просто си къта пачките и кюлчетата за внуците, защо го обиждате :))

127

гожфо

преди 3 години

абе тоя дрънка яко глупости. много ***, и си мисли, че някой му вярва. При спад на инвестициите от 70 % за какво увеличение дрънка. Сигурно инвестициите в чекмеджето са се увеличили, а не в държавата !!! Народе, мисли, че 04.04 наближава !!!

126

АКТИВИСТА НА БСП

преди 3 години

С БСП И ДПС САМО МИЗЕРИЯ, ГЛАД,СПРЕНИ ФОНДОВЕ И МУТРИ КОИТО СЕ ИЗБИВАХА ПО УЛИЦИТЕ.... А СЕГА ИСКАЛИ НА ТЕЗИ КОИТО ПРАВЯТ БВП ДА ИМ ВДИГАТ ДАНЪЦИТЕ.... ПО КРАСИВ АВТОГОЛ ПРЕДИ ИЗБОРИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.

125

ожг

преди 3 години

Спад с близо 70% на преките чужди инвестиции за година 19Най-големите инвеститори са от Нидерлания и Германия - това е заглавие от Днес.бгТиквата го е тръшнала деменцията, като колегата му байдън

124

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПСнимката си беше фотошоп. После и аудио монтажи направихте. Пресолихте го и вече е трудно някой да ви се върже на магарията.

123

Анонимен

преди 3 години

Преките чужди инвестиции в страната за януари 2021 г. са в размер на 32,7 млн. евро, обявиха от БНБ. Те намаляват със 75,7 млн. евро (-69,8%) спрямо същия месец на миналата година, когато инвестициите бяха 108,4 млн. евро, допълва "Труд".

122

истината

преди 3 години

Днес БНБ излезе със статистика , че преките чужди инвестиции намаляват с 70%, а за Бойко се увеличават . Какви хора управляват България? Кой лъже?

121

Активист на БСП

преди 3 години

Инвестициите в ЧЕКМЕДЖЕНЦЕТО ли ???

120

Анонимен

преди 3 години

Долметчерката доста свободен превод напарави.

119

Анонимен

преди 3 години

Бойко ,Гешев знам ,че ви е зор ама пийте си редовно хапчетата ! Или то в България психиятри няма

118

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Инвестициите се увеличават въпреки пандемията И малко по-надолу излиза друга статия: Спад с близо 70% на преките чужди инвестиции за година.Хахаха, смешеннннн,смешенннннн това е Бойко,смешеннннн. Не се спря с лъжите. Ок има криза,спад в цял свят. Абе признай го като човек. Кажи-така и така,има спад в цял свят и при нас също. Що се опитваш да лъжеш за очевидни неща. Това вече е патологично състояние.

117

Булгаристан

преди 3 години

Колко българомрази,***,русоблизи и всякакви иб ри ци се събрали да хулят най успешния премиер в историята на България!!Няма как крадци,мафиоти,петоколонници,уби йци и всякакви видове ка ти ли да харесват истината и просперитета на Европейска България!!Повечето от хулителите на Борисов сте в сивия,даже тъмно сивия сектор.Там дето свършва законът и почва джунглата!Няма как да ви се харесват факти,които водят до прочистването на тази джунгла!!

116

ПроСоТо

преди 3 години

БНБ рече:-"Спад с близо 70% на преките чужди инвестиции за година"..Тиквун отсече:-""Инвестициите се увеличават въпреки пандемията"...?!?!?!..В какво живеем,хора?!..В някакъв сън,или в отделение на някоя психиатрична клиника,в която всеки си плещи каквото му скимне?!..Разберете:..-ПСИХАРЯ от село Банкя е ПО-ВРЕДЕН за нацията и от "ковида",и от чумата,и от която се сетите болест!..ИЗЧЕГЪРТАЙТЕ ГО от снагата на България докато не е станало твърде късно!!!!

115

Анонимен

преди 3 години

Този газопровод не го правим само за заводите, но и за хората. До края на година ще построим и интерконектора с Гърция, с което ще се даде възможност за доставки на втечнен газ от цял свят_______Тоя интерконектор с Гърция го пра'и вече 12-та година :))) колко пъти реза лента, първа копка ............ малко като с оная неизмазаната стена на Капитан Андреево, дето требваше да се измаже и влизаме в Шенген :)))аб ЦИРКАДЖИЯ !