10

преди 16 години

Естествено че няма да има оставки и виновни, както и подобрение на положението. Докато естествената реакция след подобни трагедии си остава блеене по форумите и вкъщи на масата.

9

BELOV

преди 16 години

Трето денонощие в път , вятър ,камъни ,дъжд само напрад и напред върви ротата ни трето денонощие в път, чуй ме братле не тъжи заповед и заповед-знае всеки от нас.Напишете писмо , няма нищо по скъпо от него за войниците напишете две думи,вие момичета за своите войници.И когато слънцето изгрява напред тръгват войниците тръгват да победят а не да умират ти дай им да запушат,другарю старши сержант аз вярвам душата ти , войник, войник.Трето денонощие в пътя,вятър ,камъни, дъжд когато слънцето изгрее имаме бой,деня ще започне със стрелба трето денонощие в пътя,кой знае какво ни очаква трето денонощие в пътя и слънцето изгрява.Напишете писмо как живее там нашият роден дом из далече далече ще ми го донесът облаците.Падаше земята,с небето падаше земята разкъсва вик в небето *** разплавяше се бронята,автомата се подави с вода погледна ти в очите на смъртта,сержант на гвардиятаe tova e istinata

8

He3aBuCuMa{}

преди 16 години

нямам думи за това, което се случи!!!Потресена съм, ужасена от лицемерието на властващите многознайковци!!!Явно не са разбрали, че този млади хора са си отишли по толкова нелеп начин!!!

7

Краси

преди 16 години

Уважаеми г-да Министри и най-вече ти на транспорта,Кога най-сетне някой ще поеме каквато и да било отговорност искам да попитам аз - простичкия гражданин на Република България? Кога най-после ще стана свидетел на едно умно решения от Ваша страна.НА ЗАПАД ВМЕСТО ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРАУР СИ ПРЕДЛАГАТ ОСТАВКИТЕ Г-Н МИНИСТЪР. ПОЕМА СЕ ОТГОВОРНОСТ, А НЕ КАТО ТУК...ДА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ОМАЖЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.

6

Иван

преди 16 години

Останалите две жертви вече са разпознати. Има и девета жертва!

5

kyky

преди 16 години

ee, *** и батбйковчетата нямате угодия.....вчера - що няма траур.днес - що има траур......ще разберете ли някога какво искате?това вашето си е пълна порнография....въобще, ама въобще не ви интересуват нито жертвите, нито националния празник, интересува ви САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЛАСТТА.....направо.....

4

DevilishSoul

преди 16 години

То нали това е целта - колкото по-малко стадо, толкова по-лесно се управлява...

3

преди 16 години

На мен ми е по-интересно колко българи на 5 март (както и всеки друг ден) ще напуснат с еднопосочен билет...

2

DevilishSoul

преди 16 години

Е какво стана сега? Нали траур щеше да се обяви когато бъдат разпознати всички жертви? Или то беше само предтекст да не се обявява преди и на трети март? Може би е имало високопоствени неофициални гости по случай празника ? Всъщност, личното ми мнение е, че трябваше да се спазят всички традиции по случай Трети Март, но не и да се шикалкави, че заради разпознаването нямало да с ебърза да се обяви траур... Докога с тия лапешки увъртулщини?

1

преди 16 години

На 5-ти март март,скапаното правителство да вземе една лопата,и да изрине всички,ама всички л.йнари от това скапано БДЖ!!!Незнам по света,но едвали има по мизерна компания.Нито един служител не е виновен,а виновни са ония лами начело с Олегчо.Мир на праха им!!!