125

Анонимен

преди 3 години

Да живееш на гърба на другите и да създаваш блага са две различни неща.

124

Анонимен

преди 3 години

Явно такъв е авнгардътбв Америка.Друг нямат.

123

аноним

преди 3 години

колко много е мразена тази нация, няма значение дори и да работят и да си плащат данаците, и да се държат като бели хора, те ще бъдат мразене, за това само защото са ***...

122

ИДЕАЛНА КОМБИНАЦИЯ

преди 3 години

А дано всички от този етнос да са с тази идеална за тях комбинация РОМ ГЕЙ - тъкмо няма да се множат безразборно, както сега! Правят по много деца, за да взимат детски, а никой нито ги възпитава, нито ги обучава, стават хора без ценности, без морал, престъпници, без образование и без смислено за обществото бъдеще!!!Разбира се, има и и излючения, но какъв процент са те от всички ? 1% или 2% най-много?!

121

всъщност е прав

преди 3 години

Авангардът на Новия световен ред - неуки номади без амбиции и културни традиции и на това отгоре с "флуидна" сексуалност - отлична рецепта за духовен и биологичен край на цивилизацията ни. И снимката горе е добра - величествени сводове на музей или катедрала, а пред нея кльофнати на паважа 2 дрипави представителки на авангарда. Четете и мислете дали си заслужава да раждате деца при задаващото се бъдеще!

120

Като чета

преди 3 години

Коментарите тук виждам,че голяма част от вас общуват с малко хора и имат погрешна представа за държавата ни. Освен това общите впечатления за етнос или група от хора не трябва да се прави а рекла казала,а на собствен опит или на достоверни научни данни. Баща ми има приятел ром ,а аз имам приятел гей. Мога да Ви кажа,че и двамата са прекрасни хора и граждани.Това което Ви е проблем е че живеете с комплексите от детството,а не с хубавата част от детството и общувате малко.

119

Анонимен

преди 3 години

Дойче зеле иска да каже ако не си гей или ром не си човек за нас .Такава е позицията и на еврогей.ския съюз.

118

Мен

преди 3 години

Някой трябва да се заинтересува от тази незначителна личност ли?

117

дедо Ташунко

преди 3 години

Нямам нерви да изчета това скалъпено "четиво". Няма вече нищо нормално на този свят. Свършен съм.

116

Анонимен

преди 3 години

На никой не му пука че бил ром и гей, да прави каквото ще. Проблема е, че той иска ние да го уважаваме за това нещо и да изразяваме възхищението към него защото той е ром и гей. И страшно се дразни че на нас не ни пука

115

Гледна точка

преди 3 години

До Анонимен 226Не е до култура и среда. Не може от плевел да стане маслодайно растение. Този етнос си има свой морал който не следва нито божиите нито общочовешките закони. Те са като тросък в градинка със зеленчуци. Просто ги има.

114

Нико

преди 3 години

Привет, нищо ненормално не виждам в статията. Браво на г-н Била за смелостта. Гейове и роми е имало винаги, от както хораи съществуват. Оот

113

Анонимен

преди 3 години

Може някой ли тоя да го халоса с един речник или поне да му обясни значението на думата авангард? Добре. Гей си. Ром си. Ама си толкова ***, че направо ме заболява главата. Т.е. ти търчиш пред пехотата и я пазиш с *** си?

112

ДДРОнег

преди 3 години

Нека дойде в България и др. страни в Европа и да се запознае с родата си, пък после да приказва високопарни глупости !!!

111

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е расов, а културен. Ако ромчетата растяха в образовани и културни семейства нямаше да отстъпват на другите деца. Но когато обикаляш кофите, не ходиш на училище и родителите ти са с акъл на амеба реално погледнато никога не са имали шанс. По скандинавските стандарти 100% от ромските деца ще бъдат извземвани от родителите си заради стандарта им на живот, там е другата крайност вече , но без съмнени по удачна от родната.

110

Анонимен

преди 3 години

Ромите гейове се смятат за авангард!!! Майко мила, тоя образования, съвсем се е омотал...ама като има кинти има и бело...

109

Анонимен

преди 3 години

Типично по ромски, нищо че тоя е от малкото образовани- дрънкане фукане и накрая-нищо смислено и полезно за обществото.

108

+-

преди 3 години

Човека казва някои неща интересни,но това че е ром ,то никой не иска да вникне в смисъла на думите му...а между впрочем той има таквоз образование,че навярно тук 80-90% едва ли щяхаМЕ да завършИМ ...

107

Анонимен

преди 3 години

Без защита от държавата???? Че те са най- облагодетелствани. Не ме интересува кой е гей, кой не. Бял, зелен, лилав - ако работи и се държи нормално няма проблем.Обаче уважение да търсиш само защото си гей или *** нещо не го разбирам.

106

ОСТАВКА

преди 3 години

И нас що ни занимавате с това ?