184

Анонимен

преди 3 години

Постигнахте ГРЪНЦИ! Увеличавате заплати само в държавния сектор, а частния ви вади заплатите. С мешници.

183

пияница мистик

преди 3 години

За мен *** и лузър е този, дето чака политиците да го оправят, а не вземе съдбата си в собствените ръце. А тук е пълно с такива шарани, дето си мислят, че са нещастни бедняци, защото ГЕРБ е на власт :)))) То и в Швейцария и Лихтенщайн сигурно има като тук пишещите клошари, дето спят в кашони и псуват политиците, че са загубеняци и очакват, да им оправят живота ....Ахахахахахахахаха

182

пияница мистик

преди 3 години

Я? Централна Кооперативна Банка е цензурирано .....Ахахахахахахах :))))

181

пияница мистик

преди 3 години

Здравейте бедняци :)))) Дращите ли тук от сутрин до вечер? Сънувате ли фалшиви чекмеджета? Защото аз не. Аз имам касетка в *** с тройно повече пачки от жмела, дето Фигуранта го плъзна на Боко :))) Ама моите пачки са реални и се подписам, като влизам в трезора. Само умен комунист може да си мисли, че някои ще си държи парите и златото в отключено нощно шкафче :)))) Айде сега, почвайте да пишете, как ще станете богати, като дойде седесарката Нянкова и Доган на власт :)))

180

КОЙ

преди 3 години

Кой е най-добрият полиик ?Този който най-добре може да ЛЪЖЕ !

179

Даа!

преди 3 години

Всичко за неволите в България се съдържа в едно изречение , И въпросът , И отговорът :''България най-бедна и най-корумпирана държава '' !---ЗАЩО Е НАЙ-БЕДНА ?---ЗАЩОТО Е НАЙ-КОРУМПИРАНА !И Меркел каза на Премиера Ни :''На една скорост , когато вдигнете благосъстоянието на народа , и преборите КОРУПЦИЯТА ''МЪЛЧАНИЕ !

178

а ?

преди 3 години

абе всички ли с фамилията Борисов са такива ?

177

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

Държавните служители са най-''кадърните'' Калинки !Знаете ли колко % -та НЯмат доверие в държавните институции :--97% !Много е малко , нали !И какви са ВСИЧКИТЕ доклади за България от ЕК на ЕС , само сменят годината , иначе съдържанието не се променя :''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''.ЗАЩО ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ОСТАВЯТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕЗАВИСИМА , А И НЕЯ ПОЛИТИЗИРАХА , КАКВИ СА ТЕЗИ ''КВОТИ'' ВЪВ ВСС ?

176

Оня

преди 3 години

До 187 Не са толкова важни разходите, а по-важни са приходите и дали можеш да си връщаш заемите. Мини през Румъния и виж за какви производства става дума. От автомобили до GSM-ми, а ние редим плочки.

175

Анонимен

преди 3 години

До 187А на един твоите мутри увеличили заплатата 5 пъти - от 1 лев на 5 лева. Осъзнаваш ли кокко трагично ниски са заплатите на учителите?

174

Факт

преди 3 години

Заплатите ни са два пъти по-ниски от румънските, а преди вие мутрите да дойдете на власт през 2009 година, румънските заплати бяха по-ниски от българските.

173

АМАН ОТ ПОЛИТИЦИ

преди 3 години

Който дойде на власт :''Имаме ''ръст'' на икономиката '' !Какъв ти ''ръст'' БРЕ , ВНОСЪТ НА СТОКИ /ОФИЦИАЛНО/ ЗА БЪЛГАРИЯ Е 93 % !!!

172

Анонимен

преди 3 години

ЯНУАРИ- 2017Г- ОСНОВНА ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ- 625ЛВ МАЙ. 2017Г- ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ- 9.2017Г - 691ЛВ, 2018ГГ- ОСН ЗАПЛАТА - 794ЛВ, 2021Г- 1300ЛВ- КОЛКО ПЪТИ Е УВЕЛИЧЕНА ЗАПЛАТАТА ОТ 625ЛВ, ДО 1300ЛВ СЕГА, НЕКА СМЕТНЕ САМ ВСЕКИ.

171

разминаване

преди 3 години

Той е доволен , народа НЕ Е !

170

Охо бохо

преди 3 години

50% като число е доста респектиращо, но в контекста на българските работни заплати е плачевно. Колко да си нагъл да се хвалиш с това "постижение", предвид че инфлацията изяжда това увеличение за закуска!

169

на практика до сега!

преди 3 години

ДАВАТ ТИ 50 ЛЕВА , ВЗЕМАТ ТИ 150 !Защо вдигнахте цените , колко е един хляб вече ?КОГА ЩЕ ТЕГЛИТЕ ЗАЕМИ ПАК ,... ЗА ВАС ?Брей , свършат парите , и хоп НОВИ ЗАЕМИ !

168

Анонимен

преди 3 години

До ОняА СЕГА ОТВОРИ ЕВРОСТАТ И ВИЖ- РУМЪНИЯ ВЛИЗА В ЕС 2007Г НЕ С 160ЛВ МИН ЗАПЛАТА И 102.18ЛВ МИН ПЕНСИЯ КАКТО НИЕ. ПАК ТАМ ПОТЪРСИ ГРАФИКАТА КОЯТО ПОКАЗВА КАКЪВ ВЪНШЕН ДЪЛГ ИМА РУМЪНИЯ/ ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАШ/И КОЛКО МАЛЪК Е НАШИЯТ В СРАВНЕНИЕ С НЕЯ- НИЕ СМЕ НА ВТОРО МЯСТО СЛЕД ЕСТОНИЯ ПО НИСЪК РЪСТ НА В ДЪЛГ СЪОТНЕСЕН КЪМ БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ.

167

...

преди 3 години

Постигнахте уникален ръст на заболелите от Ковид...

166

Е да де .

преди 3 години

Някои са доволни , за сметка на народа *** дето ги търпи ОЩЕ !

165

Да , ама не !

преди 3 години

Много ти ''вярваме'' !А ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ , КАК СА ?Под масата вдигате всичко , и ни лук ял , ни мирисал !Умря и ци-ганката , дето ви хвалеше !