151

Анонимен

преди 3 години

До 164Един познат такъв като тебе дето от една година ми обяснява как няма вирус в момента от 2 седмици лежи на легло с 38.5 температура и едвам говори. И тъпанара зарази и майка си на 70 години.

150

Анонимен

преди 3 години

Измисления грип ще е края на диктатурата на ГРОБ!

149

Анонимен

преди 3 години

в същото време Лойко муа пържоли и кифтаци у Виена и се хили доволно с другите лидери

148

Анонимен

преди 3 години

До 160Цирка ще бъде пълноценен след като Слави влезе в парламента (като клоун)!

147

Анонимен

преди 3 години

Какво прави Фъндъкова от селото?ОставкаСъдЗатворДържавните мародери пак прекараха с техните си комисиони народа да се ваксинира с онази fake ваксина! Важи горенаписаното!

146

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

До 151Ако владееш и управляваш скотове и си доволен от това, то ти самия не си нищо повече от тях.

145

До 47

преди 3 години

"Цирковете нали вчера ги отвориха! Сега пак ли ще ги затварят?"То в България циркът никога не е затварян. През 1979 по повод честването на 35 г. "социалистическа революция" имаше лозунг: "35 години народна власт - 35 години български цирк". И това не беше народно умотворение, а беше официално, измислено от някой гениален партиен функционер. Та оттогава досега сметнете още колко години трябва да добавите, за да честваме актуалната годишнина на българския цирк през 2021...

144

Анонимен

преди 3 години

До epaВ Израел при 10 милиона население и гъстота на кв. км 20 пъти по-голяма имат 7-8 починали. У нас, при 6,9 милиона - 180 починали на дневна база. Да виждаш разлика?

143

Анонимен

преди 3 години

Какво да управлява като материала е доказано лош, самия факт, че той няма реална алтернатива е доказателства за това. Някакви смешници ги гледам по дебатите, дори някои се укриват и не участват.

142

гей католик

преди 3 години

Петият принцип на лейди Лин Форестър де Ротшайлд!

141

Анонимен

преди 3 години

Скоро хората ще бъдат превърнати в био роботи които ще се инжектират редовно с нови програми и ще се управляват от изкуствен интелект при цифровизацията и инклузивния капитализъм на лейди Лин Форестър де Ротпайлд.

140

Тъмночервено е

преди 3 години

София е тъмно червена. Резултат от намеренията на ококореният министър на образованието, който щеше да бори вируса с отваряне на прозорците. А в детските леличките щяха да разреждат децата по три на масичка. ***.

139

Tonita-7

преди 3 години

Явно ви харесва червеният цвят!:)

138

7

преди 3 години

Учениците са основният рисков фактор, ако те бъдат спрени най - вече тези между 5 - 12 клас, всичко друго може да си работи и пак ще е по - добре положението

137

Анонимен

преди 3 години

Грешката на тези които са искали да влаеят света - Александър Македонски, Наполеон, Хитлер и много други е, че са искали да правят от човеците човек, или даже cвръx-човек както Хитлер. Това днешните елити са го озъзнали и няма да повторят тази грешка. Ако искаш да владеш света трябва от човека да направиш cкот, както стана ясно от капитализма (от латински capita, capito - глава дoбитък, cкот) където оскотялата стока на пазара на труда най-лестно се управлява. За това е и цялата "пандемия" и онлайн обучението и ваксинирането с отрови.

136

Анонимен

преди 3 години

Грешката на тези които са искали да влаеят света - Александър Македонски, Наполеон, Хитлер и много други е, че са искали да правят от човеците човек, или даже cвръx-човек както Хитлер. Това днешните елити са го озъзнали и няма да повторят тази грешка. Ако искаш да владеш света трябва от човека да направиш cкот, както стана ясно от капитализма (от латински capita, capito - глава ***, cкот) където оскотялата стока на пазара на труда най-лестно се управлява. За това е и цялата "пандемия" и онлайн обучението и ваксинирането с отрови.

135

хахах

преди 3 години

До Разумен човекПинко , пий си хапчетата , стига фантазира ! Такива като теб мечтая вече да ги срещам , ей !

134

селянин

преди 3 години

некой зне ли молитвата "Отче наш" ама целата

133

Разумен човек

преди 3 години

Неспазването на мерките трябва да се третира като углавно престъпление и да се лежи в затвора както на запад. За запад хората са отговорни и се следят един друг и се доквадват ако някой не спазва мерките или се събират при съседите, само наш *** го дава тежкарче, а в Дания осъдиха на 2 години затвор активистка срещу ковид мерките за участие в анти-локдаун протести, така е на запад в цивилизованите бели страни.

132

НЕ Няма !

преди 3 години

До пръдни Не обичам да търпя и да спазвам мерки ! Стой си в пещерата и не излизай , това ти е спасението на теб ! Чух че до 5 години затворен и всичко ще ти е наред ;)