44

Анонимен

преди 3 години

Типичен пример за кобра,която манипулира "принца" с детската му травма от смъртта на майка му! Той спасява сега кобрата от съдба подобна на майчината! Наивник! Кобрата живяла в Холивуд ,актриса,която за да пробие на това място по подразбиране има доста "качества" ,станала 35г,но не знаела какъв "ад" я чака в Бъкингам! Милата да я ожалиш!

43

Бляк лаиф дъзънт

преди 3 години

Мера!

42

Анонимен

преди 3 години

Интересно е как огромната част от коментиращите смята, че карикатурата усмива кралицата! А е точно обратното - тази карикатура се подиграва с Мегън и нейните претенции да се изкарва мъченица заради смесената си кръв. Направо наравно с Джордж Флойд дето го удушиха. "Не мога да дишам в двореца!" Лигла.

41

je suis charlie

преди 3 години

Не карала никой да се смее :) е нали свобода на словото това онова :)

40

Анонимен

преди 3 години

Едно от най-остроумните неща, които съм виждала напоследък!

39

CCCP

преди 3 години

Сега е редно МИ6 да пратят Джони Инглиш ще нахлуе в редакцията...

38

Калеко Алеко

преди 3 години

От "Шарли Ебдо" са попресолили манджата щом нареждат Английската кралица до пророка Мохамед и тези от Идил ... Душевните неразположения и комплексите на Бъкингамската Изаура дадоха хляб и наляхя вода в мелниците на всякакви издания от фе.кално-жълтия спектър на медийната и обществена публицистика ... !!!

37

тя е сама

преди 3 години

Бащата на Меган е голям тaпaнAр!Всичко тръгва от него!

36

Сметалото

преди 3 години

Бе ДНК-то си го криеш ама в един момент то в един момент побеждава. В случая палавото ДНК на мандрила победи.

35

Анонимен

преди 3 години

Хумористите от Ебдо са недосегаеми за прависъдието,явно и не правят нищо лошо. Преди време пак се гавреха с взривеният над синайскиятнщ полуостров руски самолет, бяха нарисували даже падащи от небето хора, не помня точно, после и с падналият самолет в Черно море.... Но за мен това си остава една криворазбрана, но печеливша формула за продаване, успех. Не е морално за мен...

34

Анонимен

преди 3 години

Ама това Шарли Ебдо винаги са били такива в карикатурите си, октровенно просташки!Писнало ми е да слушам за краслките драми, но тази карикатура не ме кара да се смея. А самите Ебдо ми станаха известни единствено заради атаката срещу тях, на едни доста примитивни индивиди, които живеят още в 17-ти век. Иначе пак ще кажа, творчеството им е на границата м/у просташкото и обидното. Който се чувства засегнат да ги съди, когато им стане скъп да са простаци, може и да се върнат към истински карикатури

33

не са изпаднали

преди 3 години

До Анонимен 44Това е поръчков вестник с големи хонорари!Управляват го дългите носове!

32

Tayyip bey

преди 3 години

Както каза Ердо: Франция, начело с Макрон има нужда от психологическа помощ. А тези редактори явно пак плачат за рязко текучество в отдела.

31

Хайде, хайде

преди 3 години

Монархията е била приемлива форма на управление, единствено и само тогава, когато хората ако не живеят добре са имали правото да обезглавят монарха. Дори древната римска република го проумяла. И не бъркайте монархия с деспотизма, което е форсмажорна форма на републиканско управление. В републиката деспота е имал право да налага смъртни наказания без съд при извънредно положение за срок от 6 месеца.

30

Анонимен

преди 3 години

По-скоро е обратното

29

Анонимен

преди 3 години

Това е сатира, много ясно че нещата ще бъдат преекспонирани.Също така е ясно, че тея *** от бъкингамския дворец са се издънили грандиозно, като са разсъждавали за цвета на кожата на детето. А за мулатката може да се обобщи - "Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне". Е, сбъднала се е мечтата й, сега си влачи очакваните последствия.

28

Кака Кунка

преди 3 години

До Анонимен 38На моичкия, първия, за такова отношение му фръкнаха топките...Сега горко плачка, ама се и радва, е е още жив.

27

Анонимен ММА

преди 3 години

До Анонимен 24Златка и Благой примерно.

26

Анонимен

преди 3 години

За българинът това било грубо , но "бии за да те уважават" , жените не са като хората и др. подобни са напълно нормално поведение в ежедневието му.

25

Анонимен

преди 3 години

Някой писа ли за вас нещо? :)))))))))))))))))))))))))))))))))кандидат-Царедворци