38

Анонимен

преди 3 години

Ако падне ГЕРБ и у нас ще стане по-зле и полицаите няма да имат права,така беше до издването на ГЕРБ на власт,полицаите,които въвеждат ред,нямаха права и се страхуваха да си вършат задълженията.

37

Анонимен

преди 3 години

Когато черни престъпници убиват бели хора е статистика, а когато бели полицаи се опитват да наложат ред е жестока дискриминация.Неприязънта към черните не е паднала от небето, тя си има конкретна причина и това са черните престъпници. Някой още да не е разбрал?

36

Панетата на маймунит

преди 3 години

Гадна работа. Като златотърсачката Меган Миракъл.Белия човек е тъпкан презрян и пренебрегнат

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко не сме в ЕС, ще сме много по-зле, няма да можеш да пътуваш свободно,вече цялата ни икономика е унищожена и разчитаме на ЕС, пак разни чужди служби ще командват България,само че , няма да сме в ЕС и т.н., виж Украйна на какво заприлича - разорена държава отвсякъде,населението им избяга в Чехия,Полша,Русия,за да не умрат от глад,използват ги за пушечно месо и т.н.

34

Анонимен

преди 3 години

Бегай в Русия да станеш свободен.Ние ще си седим роби.

33

Американска мечта

преди 3 години

Близо 50 % от населението на САЩ е афро има дании след 20-30 години да стигне до 70-80 %.Всички знаем колко са работливи много начетени и съвестни граждани и само чакат от белия да снесе помощите....абе сещате се като нашите тъмнокожи шведи 1 към 1

32

Анонимен

преди 3 години

Последните новини са, че Дерек Шовин е освободен заради видимите следи от опиати и висока концентрация на същите в кръвта в пъти повече от това което може да толерира жив човек.

31

Анонимен

преди 3 години

Е сега ще видим какво е черно парти...

30

Шейк с пир

преди 3 години

Има нещо гнило в Щатите !

29

468ртоогк

преди 3 години

Като жив,тоя нарко,ман и прес,тъпник нямаше никаква стойност,как умрял го оцениха на толкова?

28

Анонимен

преди 3 години

Левите казват, бъдете престъпници, вършете всякакви гадости палете и убивайте ние левите либерасти сме с вас. Точно така в момента подкрепят губернатора изнасилвач Куомо вече 7 жени са били негови жертви, пребивал е съпругата си но Пелоси и Холивуд го прикриват. Засега.

27

Анонимен

преди 3 години

Как го изчислиха толкова??

26

??????

преди 3 години

Колко дадоха на семействата на убитите пред Капитолия,или техният цвят на кожата не е подходящ за обезщетения?Мръ,,сни май,,муни!

25

Анонимен

преди 3 години

Някой да ми разясни-от тези пари семейството ще покрие щетите последвали масовите безредици, грабежи и пожари, загубите за икономиката,нали?Също памукчиите, щели да за платят за убитите, ранени и изнасилени по време на демократичните вселенски на памукчиите бунтове,големи пичове са, доброволно се раздават, евала! И Фруут ъф ду Луум на минус 70%

24

Емииии...

преди 3 години

тогава да разформироват цялата лоша полиция в уса, тя и без това е ненужна.Убива черни берачи, меси се на бедните трафиканти и пласьори на дрога, притеснява сводниците, не оставя на мира гангстерите от мафията да пият коктейли по партита, заключва по домовете примерните граждани да не се заразят и все такива лиши работи.Да я разформироват и да настъпва раят.

23

Анонимен

преди 3 години

Сега бели от източна Европа ще слугуват на родата на Флойд.

22

Анонимен

преди 3 години

Поредното потвърждение , че на тези парите им вече нищо не струват хаха

21

Тли милиона долала

преди 3 години

Сега ухилени всичките.Още 5-6 ако отстрелят докато берат и хазната на Минеаполис ще фалира. Кой каквото ще да казва, в америка ВСИЧКО е за пари, да се пръждосват с тяхната демокрацияЛайнери...

20

Анонимен

преди 3 години

И с 27 и с 57 и с 270 , все тая , акъл с пари не се купува.

19

от северозапада

преди 3 години

Всичко, баце е изчислено: интервюто на онаа, парите на тоа.. тия направо сакат да ни превземат!