83

Анонимен

преди 3 години

Бъди спокоен, отпусни се, брой бавно от 10 до 1, доспива ти се... ти вече не си човек - ти си геврек!

82

Striker

преди 3 години

Всеки, който не иска да се ваксинира - протоколче с подпис, че при Ковид усложнение и нужда от болнично лечение - ще ги лекува психолога им, Сорос или пък компа от вкъщи. Щото ваксината е $2, а лечението в болница е $500 минимум. Няма как да стане с осигуровки 14 лв. Тая държава има нужда от здрави и работещи хора! Така, че подписваш и тогава ако щеш се ваксинираш:)

81

Бизнеспарк

преди 3 години

Този индивид го виждам много често - подвизава се в 17та поликлиника в София. Дебел и пуши цигари па бил добър лекар ахахахха отделно си паркира колата не по правилата на ул. Мърфи отзад зад поликлиниката и няколко пъти съм му правил забележки - неразбран, нахален и не любезен е. Сметайте и какъв лекар е... Вервайте му.

80

Скъпия

преди 3 години

До StrikerС тази елементарна пропаганда до никъде няма да стигнете. Я, кажи на психолога ви да ми звънна за да му кажа как се манипулира, че така правите само обратен ефект и Шорош ще ви бие.Телефона ми е: 666-666-666

79

Сатурниада

преди 3 години

До 73Аз пък познавам 7 киборга от Марс и 3 транс-извънземни от Юпитер. Редовно си пием кафето на Сатурн и бръмчим до Млечния път за Кисело мляко. Понякога използваме портали, но по често сме с разрушителя който се завижва с антиматерия и диаманти.

78

Анонимен

преди 3 години

За да се изтъпаниш по медиите и да защитаваш нечия ваксина,най правилно е самият ти да си я изпитал на собствен гръб,в противен случай прозират нечистоплътни интереси!

77

Мария

преди 3 години

Възмутително е един поликлиничен доктор да говори с такъв апломб. Но той не е виновн медиите дадоха изява на такива като него, защото такива са инструкциите. Жалко, че заради тези, които обикалят студията се обезценява лекарската професия.

76

Striker

преди 3 години

Така е, ама *** чете Пик, Бивол, Зебра и т.н., пие парцуца, яде кремворши, но ваксина няма да си сложи! Щото разбира повече от специалисти, производители и др. които учат цял живот тази материя. И докато държави като Израел, Америка и дори Сърбия ще забравят за вируса след няколко месеца, ние ще се точим с години! На *** само задължителните неща работят, иначе той разбира от всичко най-много!

75

Cartman 1912

преди 3 години

Като гледам медиите и тук коментиращите то за тях смъртта на една жена е трагедия а смъртта на стотици на ден е просто една статистика, която вече се неглижира.

74

Дивака

преди 3 години

До 76Мда, засрами ме, отивам да плача в тоалетната, заедно с мармота.Тарикат, ти бодна ли се? Ако излъжеш, още днес фаст карма да получиш :]]

73

Анонимен

преди 3 години

Търговецът си рекламира стоката, колкото и да е калпава

72

Анонимен

преди 3 години

Мене ме ваксинираха и 3 дни не можах да стана. Като се върнах в болницата ми казаха ,че ще ми мине и няма какво да направят и на други се е случвало. И кво ?? Ако не го напиша тук дето ще го видят 10 човека как ще се разбере ? Да звъня по телевизии или да обикалям съдилища с 20 лева у джоба.

71

Анонимен

преди 3 години

До ДивакаДа прав си Ковид 19 не съществува, пази се от реални опасности като 5G, чиповете на Бил Гейтс, баба Яга и джуджето Хаяско.

70

Анонимен

преди 3 години

Брънзалов,ти ваксинира ли се,и ако ли ДА каква ваксина използва?

69

Анонимен

преди 3 години

Познавам поне 10 човека ваксинирали се с АстраЗенека и всички са добре. Не знам колко *** трябва да си, за да вадиш генерални изводи, че нещо е смъртоносно опасно от един случай и то недоказан!?

68

Дивака

преди 3 години

До 70Кога бе, кога ще дойде този ковид да го сцепя като варен картоф!?

67

Анонимен

преди 3 години

До НанеТеб кой те кара да се ваксинираш? Като си такъв тарикат си боледувай от ковид.

66

Анонимен

преди 3 години

Този човек ще гори в ада за лъжи

65

Нане

преди 3 години

Истината е, че срещу хонорарче тоя ветринар, ще ви омайва, че всичко е точно, с една дума бъдете спокойни, стабилни сте, кат пръч на лед...

64

Анонимен

преди 3 години

Stiga laji be saschto ne pravite otopsiii na po4inalite ot cor.19 v dr darjavi astra senika ne ja,slagat sled 65 g a i e sorana ch brd dania i dr normalni darjavi slojete na bikov borisiv daritkova fandakova astra senika i na laladjiite orof dozenti dr koito dsbigatjaha ot dardirene po tv toja ministera da se vra6ta v akeksandrovska i da raboti da vaksinira jena si i dr mu rodnini