36

Гуфу

преди 3 години

До Ха-хаСамо, моля те внимателно прочети каква глупост си написал и сам ще паднеш от смях. Стара и изпитана???

35

Гуфу

преди 3 години

Отново манипулации и заиграване със страховете на хората. Астра е спряна само в Австрия. В Румъния и Дания е спряна само определена партида, която при нас вече е изчерпана. В Германия обявиха, че няма проблем с ваксината на Астра и няма доказателства, че причинява проблемите, същото каза и ЕМА. Всички ваксини имат проблем с доставките. Янсен получи одобрение и веднага обявиха, че и те ще имат проблем с производството.

34

Праведен

преди 3 години

До АнонименБегом към Сибир !

33

Анонимен

преди 3 години

Дайте на БСП да окраде България отново, че вече не издържат!

32

Ха-ха

преди 3 години

До ЧебурашкаА бе ортабудала,руската ваксина няма никакви странични ефекти,освен обичайните за всяка ваксина!И не защото е някакъв връх в технологията,а просто защото е стара,изпитана такава.Ако искаш да не ти се смеят-постави под съмнение ефективността,примерно.Там има неясни неща и място за спорове.

31

А бе

преди 3 години

Истинският въпрос е защо не се поръчват разнообразни ваксини?!Най-малкото могат да се одобрят,а вносител ще се намери,цените не са високи.Дали Баце не се е облажил с тлъсти комисионни и в замяна не допуска алтернативни ваксини???

30

Тя

преди 3 години

Вие какво ще направите за нацията? Европейски заплати и пенсии? Може би европейско здравеопазване? Аз мисля, че ни трябва чудо или голям процент от населението да мине през депутатските места, за да заприличаме на нормална държава. Всеки народ може би си заслужава управлението.

29

Анонимен

преди 3 години

Всеки друг различен от мутрите е по-малко зло за България. Мутрите са най-голямото зло.

28

До Az

преди 3 години

Е, хайде стига с това"А вие защо биете ***?" От безсилие и глупост не знаете и какво да отговорите...Папагали!

27

БОЙКО

преди 3 години

До АнонименА така всичко е колаж банкноти кюлчета ама кой го е направил неговата кожа?

26

ЕС пич

преди 3 години

Кака Корни пак удари тъпометъра! Според нея само спутник да поръчаме да не се смени чипа случаЕно.

25

Анонимен

преди 3 години

Айде стига със старите клишета против БСП!Има ли хаос с ваксинирането - има!Има ли проблеми с доставките - има!Има ли странични ефекти от всички доставени ваксини - има!Бойко сега се оправдава, че договорите са подписвани от ЕС, а ние сме ползватели на тези договори, само, че си ги плащаме!Е, като има проблеми трябва да се търси изход! За сега единсттвения изход е доставка на руски и китайски ваксини!ЕС не е в състояние да се справи с проблема!

24

.

преди 3 години

Най-циничната партия е тази на комунистите. Точка.

23

Бойко М Борисов

преди 3 години

Заратди комисионата разбира се , що за въпрос, тия ми дадоха най-много .

22

Чебурашка

преди 3 години

Е как защо , защото защото "мамата" на герберският еврорезил Майдел стой зад тази ваксина.

21

Az

преди 3 години

А пък вие в БСП сте едни капацитети, знаем ви, видяхме ви, колкото пъти управлявате, толкова пъти фалирахте държавата. Ами, че то и сега 90% от управниците, бизнесмените и меринджеите са ваши кадри, синове и внуци на ония които окрадоха държавата, а резултата се..... вижда,батак,батак и батак.

20

Бсп са гадове

преди 3 години

Скрити се и млъкнете, червени ***. Вас ви знаем какво можете и какви катастрофи само ни донасяте.

19

Анонимен

преди 3 години

След всичките дивотии на кака Кypи заявявам , че никога няма да гласувам за тая крадлива партия.

18

Анонимен

преди 3 години

БСП ще са първа политическа сила след изборите Много са прави за ваксините който се предлагат на хората Те са единството хора който биха упралявали

17

Анонимен

преди 3 години

БКП=БСП-то да ми даде обяснение защо ме окраде.Нали помните виденовата зима, фалитите на банките.... глада...Заради това ли да им имам доверие?Или заради панаирите, на които с Радев заразяваха народонаселението, а после Нинова се лекуваше при Мутафчийски в лукс-стая във ВМА, независимо, че преди това твърдеше, че Мутафчийски бил такъв и онакъв и вируса бил измама. Ми що не си остана да се гътне вкъщи или при Мангъра?