77

Demonaz

преди 3 години

За София е нормално. При такова население е смешно да се говори за пандемия. Няма ли да напишете и за някой млад, който е покосен от зловещата болест? Винаги наблягате на това рано стурин. Още преди време Борисов каза за трета вълна да не е врачка? До изборите да направят и 30 000 теста. Меркел миналата година каза ,че в Европа ще умрат от корона 60-80 милиона. И какво стана ? Няма чували, няма камиони само тормоз от медиите. Нали е опасно защо по тв-студията е ахо-ихи или там е зона без ковид.

76

Анонимен

преди 3 години

Учителите сега станаха виновни!А не са ли мама и тате, след посещение на бара? Че ако са учителите, то трябваше тия даскали да ходят като зомбита по улиците, не е лесно да запазиш толкова народ! Истината е, че родителите заразяват децата, а децата го пренасят в училище и градината, заразявайки околните! Ако проследите пътя на заразата на всяко едно дете - ще стигнете до възрастен!А учителите се заразяват както от магазини, кафета и т.н., така и от децата!

75

Анонимен

преди 3 години

Хора, вие сте невежи като бабичките през средновековието и искате да не ви лъжат и да не използват невежеството ви! С тройка по биология не се живее, няма как. А и с религията сте скарани. Какви пандемии, какви пет леа! Не си ли давате сметка, че статистиката я пишат нощаджиите и никой не може да я провери?

74

Кънчо

преди 3 години

В Германия първо се имунизират пенсионерите над 80г, а политиците последни. На територията България политиците измориха живите над 80г , асега първо политиците се ваксинират.За бройката ваксинирани до момента даже не ми се и коментира.

73

Анонимен

преди 3 години

София пламна защото тука е най-голямото летище! Гастербайтерите като се прибират кацат тук, а после метро, автобус, влак! А що па да не се разходим по Витошка, кафенце да пийнем!

72

Анонимен

преди 3 години

Учителите заразяват децата , така е и в Англия.Работниците в училищата не спазват носенето на предпазни средстваЕлементарно е ....

71

Анонимен

преди 3 години

Трябваше още преди повече от месец да се пресече нарастващата зараза . Мухльовците не посмяха . Досвидя им и да включат по-широко тестване и и проследяване. Ако откриеш всички контактували с един заразен и ги поставиш под карантина и/или направиш тест навреме , може дори да се изчисти напълно вируса ,както го постигнаха в Тайван и някои подредени и разумни нации

70

Анонимен

преди 3 години

Методи,Явно различни случай. При нас почина близък и нито го писаха от ковид, нито ни предложиха пари.

69

Анонимен

преди 3 години

Никаквацепидемия не е подпалена отново, а и изобщо. Всичко е фалшива статистика и лъжи на идьотите, за да продължават да взимат по 1000 лв за първа линия

68

Анонимен

преди 3 години

Факт и какво предлагаш! Да изолираме децата докато психясат, че да може ти да ходиш на кръчма и наргиле бар!Само ще попитам тия деца как се заразяват! Отскачат до Лондон с чартъра може би? Или като им писне от урок по математика разтушавят в Занзибар? Кой заразява децата! И къде се заразяват децата?Децата са приносител, но този който ги заразяват са възрастните! А големите ученици се заразяват по кафенетата! А там кой и как ги заразява?

67

Анонимен

преди 3 години

За съжаление огнището на заразата от самото начало е София. Ако бяха взели стриктни мерки още преди година да бяха въвели тотален контрол, изследване и карантиниране на заразените и техните контакти, както и задължителна карантина и тест на всички пристигащи нямаше да пламне цялата страна и да се мъчим над година вече.Примери много как се овладява. Австралия, Нова Зеландия, Тайван и т.н.За съжаление нашите управляващи борят епидемията само с телевизионни изяви и обиколки по селата.

66

Анонимен

преди 3 години

Нови 95 починали по официални данни, а реално починалите заради вируса са 2-3 пъти повече

65

Обективен

преди 3 години

Защо така някои странни родители искат децата им да стоят вечно затворени и под стрес като искат децата им да отидат на училище и да подпалят пак епидемията, което води до ново затваряне на децата вкъщи. Пооправят се нещата с вируса и тези странни родители пак искат децата да са на училище, за да подпалят пак епидемията и отново да ги затворят вкъщи. Детето не е ли човек за тези странни родители?

64

Анонимен

преди 3 години

Пневмония не значи ковид, не виждам какво виеш,.

63

Случаен минувач

преди 3 години

Методи, човек на 90 години може да умре както спи. На 90 години ако си - успех е, че изобщо си жив. Това е гадното, че всякакви такива случаи на стари хора, естествено починали, ги пишат Ковид19. И аз знам за такива случаи!

62

Анонимен

преди 3 години

Не можеда си сред първите в Европа или в света по бедност, корупция, мръсен въздух, убити по пътищата, конспиративни теории, ав една пандемия да не си пръвпо смъртност. Няма как да лъжеш смъртта - тя не е евроинституция, на която да и замажеш очите.

61

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко са достойни плевенчани, но знам че на мой колега родителите му са от едно плевенско село. Преди 4 дни ги докара в София с двойна пневмония, че да влязат в болница! Кара ги с колата си и на другия ден дойде на работа без да му мигне окото. Половината колеги сме с деца! Я сети се като се заразим ние, дали няма да зарязим децата си! Ама после децата ще са виновни! Не дойстойния плевенлия, не шефа, който се прави че не е чул! Ние тъпите софиянци и нашите деца, ще са пак виновни!

60

Анонимен

преди 3 години

Аз съм най добрия мъж у нас , живеем само с жена ми.Астра- зенека е най добрата ваксина в България , няма други .

59

Факт

преди 3 години

Мутрите изпратиха децата на училище от 15 септември 2020 и 41 дни по-късно на 25 октомври затвориха болниците. Сега пак същото. Мутрите изпратиха ЧАСТ от децата на присъствено обучение от 4 януари 2021, а другата част от февруари и 56 дни по-късно на 1 март пак затвориха болниците.

58

Случаен минувач

преди 3 години

До 55Плевенчани са хора с достойнство, не са овце. Протестират не заради наргилебар, а защото им нарушават правата, най вече правото на труд. Вчера един плевенчанин писа, че са затворили дори пазара в града и човек не може да си купи евтино зечуци и плодове. А в същото време "Билла" на 100 метра работи с пълна сила! Ама там цените са други!