79

Анонимен

преди 3 години

СЪЖАЛЯВАМ ДРУГАРЮ ГЕШЕВ, НЕВАЛИДЕН СЕ ОКАЗАХТЕ.

78

Икономист

преди 3 години

Колко години започнахме да си синхронизираме законодателството и съдебната власт с ЕС, после от 14 години сме член и... още не сме се синхронизирали?! Браво!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Няма по компетентен от каскета!Каскета над всичко!Да.живеят ГЕРБ, ДПС,ВМРО,НФСБ,които са крепители на статуквото, мафията и олигарсите! Хора мислете!

76

бг

преди 3 години

БГ НЕ Е ЗА НИКЪДЕ ! а и с този гламав народ ...

75

Анонимен

преди 3 години

Абе знаете ли какво. ЕС да си ги държат престъпниците при тях. В България нека да им бъде отнемано цялото имущество за което нямат доказан доход и да не се връщат.

74

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Няма такава специалност - милиционер-прокурор. Явно не става с образование от милиционерско училище да се произвеждат прокурори... Милиционер-прокурорите застрашават националната сигурност на България защото не се знае неграмотността им какво ще произведе!

73

баба мара

преди 3 години

наи после разбраха че в българия управляват ***и видя се че българия не еза ес и нато

72

Анонимен

преди 3 години

Тонката май иска само с коментари под една статия да заработи надника за днес. Давай Тонка! Още малко остава до 20 "мнения" за деня.

71

Тонката

преди 3 години

На некой кога не им изнася...... Европейците са ***,а кога им изнася....Браво,Европейците удариха поредния шамар:):):):):):)

70

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"Па и друго:-Да си срещу някого НЕ означава,че си ЗА ДРУГИГО!"Гоце ТОГАВА беше баш в центъра на играта, червено каскетче, а в тия времена борбата беше или в ЕС или продължаване в лапите на "братята" от мачкащата ни Русия.Същото лице, известно още с псевдонима Агент Гоце, се тъпаше в гърдите с "Тройния шлем" с който за десетилетие (да не кажа 3-4) бетонира енергийната ни зависимост от руснаците със срамните и заробващи ни газови договори ( и не само).

69

Гаргамел Драгалевски

преди 3 години

Бойке,трупай вазелин мила че Черепа иде за ненаситния ти газ....

68

е ле па тия...

преди 3 години

Каскета отвръща на удара:АРЕ У ЛЕВО...палундрааа...ЛГБТ съдът реши че са невалидни решенията на Българския съд!Че кой бръсне за нещо ТИЯ от третия пол???

67

Анонимeн

преди 3 години

Не считам, че прокурорите и Прокуратурата имат вина, че законодателите не приемат читави закони. Отдавна си мисля, че трябва да има квота, за юристи и икономисти в парламента. този сбирщайн там приема само куци поправки.Защото юриста не го карат да учи законите на изуст, както си мислят повечето, а го учат къде и как да свърже да свърже правните норми за да приложат към фактическите събития и обстоятелства. Най добрите са като гросмайстори шахматисти.

66

Анонимен

преди 3 години

До Пян_ГъТака е. И корупция имат, и подкупи дават, и "правосъдие" си купуват, и бюрокрация имат, и "калинки" в администрацията също. Но малката разлика е в това, че в богатите държави всичкото изброено по-горе, а и ред други неспоменати причини, не са се превърнали в част от ежедневието на обикновения човек. Не го правят зависим, не го притискат, не му вземат бизнеса и хляба, и още каквото се сетиш. И той, ако спазва правилата, плаща си данъците и не настъпи мотиката, формира средната класа...

65

бг

преди 3 години

да ти дрънкат като е пълно с *** у БГ !

64

реалист

преди 3 години

Черепа се прибира за изборите

63

бг смешки 2

преди 3 години

решенията са невалидни защото са издадени от Каскета ( демек Пеевски )

62

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименГоце отдавна е извън играта,бе жълто каскетче!Па и друго:-Да си срещу някого НЕ означава,че си ЗА ДРУГИГО!НЕ може да няма АЛТЕРНАТИВНИ мнения!!!!!Ако всички мислят еднакво значи,че..НИКОЙ НЕ МИСЛИ!

61

Край!

преди 3 години

Шайката Борисов, Пеевски, Гешев бе разбита на европейско ниво! Изгониха им европейските кандидат прокурори, няма да им съдействат и за незаконните гонения на бизнесмени с цел рекет и грабеж! Днес бе забит последния пирон в ковчега на разрушената ни държава... Мир на праха й!

60

Тонката

преди 3 години

Не знам обаче за тези избори всички социологически агенции,дори и тези на Червен Кольо,Кънчовците и на другаря Юрииййй Асланов предвиждат победа за ГЕРБ с от 5 до 13%:):):):)Единствената сламка за спасение в която могат да се вкопчат от опозицията е Бойко да няма с кой да си направи коалиция за Правителство:):):):)Но вече нещата са си уговорени и Борисов4 е въпрос на няколко седмици:):):)