51

Шопа

преди 3 години

Аз съм вече на 3 игла нищо ми нема

50

Анонимен

преди 3 години

Това би могло в бъдеще да доведе до повече инфаркти и инсулти! Започва да ме плаши тази ваксина! Коронавируса също причинява кръвосъсирване!

49

Анонимен

преди 3 години

за пфайзер не съм чул да умират хора, единствено може да получиш лицева парализа но това се лекува май

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41 Не е казано ,че ако един починал , ще трябва всички да измратКак на описанията на лекарствата някои странични ефекти са 1на 100 , други 1 на 1000 ,, трети 1 на 10 000 . Хората не търпят еднакви странични действия Че и при ваксините ще е така Един ще вдигне температура само , ама ще има и по-тежки случаи - алергични реакции , тромбоза , смъртни случаи И тъй като последните са с честота примерно 1 на 200 000 , ще минат в графата " "пренебрежително малко"

47

Анонимен

преди 3 години

съсиреци, запушват ти сърцето или в мозъка и си отива здрав прав човек решил да се ваксинира. Това са ужасяващи "странични ефекти" просто шокиращи . интересно какво ще кажат нашите лекари

46

Ний сне за Гърция

преди 3 години

Може и без боци-боци, може и без негативен ПИЦАР.Достатъчно е наличие на анти тела.Скоро ще ви светне, че тескере за границата само ако имаш антитела.Боци-боци няма да значи нищо, както и ПИЦАРАЮруш на маслините

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Досега ваксината не беше добра, сега пък качеството.Да, обаче тая партида е от няколко стотици хиляди. Буквално във всички държави я има, и е използвана в Англия (цялата).Странна работа.

44

Анонимен

преди 3 години

До 41.Ами това значи че има разлика в качеството на отделните партиди. Занижен контрол при производството.

43

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, и ние ще спрем. Само първо да ги поставим всичките, и веднага спираме.

42

Анонимен

преди 3 години

Дайте ги насам, Боко ще ги поставя на пенсионерите, че много станаха. 50 то левките свършиха.

41

Az

преди 3 години

До Az 35Да, ама за Модерна не съм видял още, та там май е от Алергични реакции, докато от Спутник и Астразенека се пише за различни реакции от Алергични:https://business-gazeta.ru/article/500447https://kommersant.ru/doc/4683459https://boston25news/news/trending/coronavirus-austria-suspends-use-astrazeneca-vaccine-batch-after-death/GCST7DHRDVCGHCRRILK6TFJG3Y/Има още бая.

40

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 29"Двата случая в Австрия са на две колежки медицински сестри от дом за стари хора, едната е мъртва, другата се бори за живота си. Каква е вероятността да е съвпадение?"Да бе, а аз не мога да разбера, защо САМО 2. Ако ваксината има такива ефекти не трябваше ли да са десетки хиляди досега?Все пак, само англичаните са ваксинирали 21 милиона, повечето от които с тая ваксина?Хммммм?

39

Муахаха

преди 3 години

Ами Сега?! Боц-кай Барба Ганиос-ците с Дефектни Ваксини - Техният живот не струва пукната пара!!

38

Анонимен

преди 3 години

До Az 35 Има данни за починали след ваксиниране с Пфайзер също

37

до започва се

преди 3 години

БРОЯЧИТЕ на умрели от ваксина стартираха. ще ги пишат жертви на Корона вируса Ковида ще е виновен.-------------И съ питъ, кой шъ изтрепе повече народ - Ваксината или Вирусъ?

36

Бибитко от Банкя

преди 3 години

Няма боц боц няма Гърция и Турция няма и ходене по кръчмите.

35

Анонимен

преди 3 години

И млякото е полезно,но 1 от 1000 има непоносимост.И едно време този 1 от 1000 е гътвал първите дни след раждането си и сме запазвали генетично силна линия. Линия, която нямаше да усети кобиди мобиди и да се занимава с ЛГБТ и вегани... израждането на съвременното общество доведе до това всички да се крият по избите и да чакат края на света. Хихихи.

34

Анонимен

преди 3 години

Ботокс! Ти бацна ли се с ваксината, която ни рекламираш? Да те боцнат на ония свят, дано. Всички от твоята фамилия да идат скоро при тия от статията

33

Az

преди 3 години

Датчаните не пият ежедневно ракия и затова получават съсиреци, при нас си църкаме Антикулаголанти със салата всяка вечер - няма страшно.Извън майтапа, подобни случаи има и със Спутник ваксината, която също е векторна и с аденовирус - което показва, че тая технология май си има някакви такива проблеми.

32

до Проф Катранджиев

преди 3 години

Ако някой почине от тази ваксина, да пие сода и да яде лимони-----------Само да дооточним - Преди или след?-))))Заслужи си плюсчето, колега!