202

Анонимен

преди 3 години

До КРУМИ защо тогава Сърбия затвори за 2 дни събота и неделя? Защо имат по 4хил.заразени на денонощие? Там искат маски навсякъде!! Тук поискаха за област Враца и какъв вой настана! Защо сте побеснели и не признавата никакви факти? Защо плюете хора, дето ви превеждат по ръба на възможното?

201

lewskar

преди 3 години

Затваряйте Моловете ресторантите магазините връщайте КППтата ! Само така бий по главата Рафито ! Много плаче щял да фалира - да фалира тамън да се подстриже. Бий по главата и магазинчетата , големите вериги са сертифицирани по "TUV" като " безопасни" Затваряй всичко , кой оцеле е оцеле е децата и родителите в къщи , неплатена отпуска 24лв на ден стига им. Вземи още един заем после 15-20милиарда да довършиш магистралите , да не друса много джипа, че по калдъръм доктор не се вози.

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Ами Швеция е само с по-либеран режим. Но умрелите и заболелите от Ковод там са много повече. И Европа, и съседите виждате какво е. За Словакия да не говорим какво става. Изнасят тежко болни в други държави! Нашите най-добре се справят досега и в момента. ФАКТ! Какво си започнал да раздаваш уволненията? Сърбия, Гърция, Унгария всички затягат! Аман от безочливи безполезни мрънкала.

199

Анонимен

преди 3 години

за пари до къде може да падне един лекар....

198

КРУМ

преди 3 години

Катастрофа...неадекватност,безсилие и некадърност.....В 85 милионна Турция са починали 40 човека в 7 милионна България 150...В Сърбия ваксинираните надвишиха 2 милиона..тук 300 хиляди....Това не е провал...това е катастрофален разгром ....

197

Анонимен

преди 3 години

Д-р Смърт, черния генерал защо не е на работа? Колко операции на обикновени пациенти е направил последната година?

196

Чоко

преди 3 години

Този човек пак ли налузи черната униформа. Сега следват камионите с трупове, КПП-та,забрана за посещение на паркове и задължително по три маски на лицето. Най-добре противогаз ама в Държавния резерв явно са откраднати.

195

Анонимен

преди 3 години

Защо внасяте ваксини с политически аргументи ??? Унгария, Словакия, Австрия се опитват да ваксинират гражданите си, а ВИЕ??? ББ обикаля с джипката и раздава пари, отваряте ресторанти и барове?

194

Анонимен

преди 3 години

Главният епидемиолог на републиката, управляващият най-добре пандемията по целия свят Бойко Методиев Борисов какво каза по въпроса за голямото мране?Мазалато ще е след две седмици. Тази седмица е загрявката. Следващата ще е шокът, а по-следващата - ужасът!Гнусна политика,търговия ,облагодетелстваща еда шеха хора, отнемане на човешки и граждански права. В това се превърна пандемията!

193

Анонимен

преди 3 години

"""Вчера послучай годишнината от пристигането на ковид с БГ разказаха за първите двама заразени. Държали ги в болница дълго време. Единият им казвал- пуснете ме, не съм болен. Та това по повод пълните отделения""".......Не съм болен. Нямам симптоми!Само съм зарАзен и ще заразявам с новия непознат коронавирус!

192

Анонимен

преди 3 години

Стига бе! Мутрафчийски, нали светът ви се чудеше как хубаво управлявате и се справяте с ковид кризата?! Ти кога разбра, че болниците са пълни?! Онзи ден, вчера, днес?!За честта на пагона ти трябва да си подадеш оставката и да не седиш повече в джипката на ББ!! Анадъмо?!

191

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

А БЕ ГЕНЕРАЛЕ ? НЕ РАЗБРАЛИ ,ЧЕ НА БЪЛГАРИНА УГОДА НЯМА ,КОЙТО НЕ ИГРАЕ ПО МЕРКИТЕ И ПРАВИЛАТА ,,ДА МРЕ БЕ ,ДА МРЕ ,ПОСЛЕ БАТ БОЙКО Е ВИНОВЕН ,

190

Анонимен

преди 3 години

Абе пак ли го извадиха от нафталина тоя генерал Пиночет бе???!!!Махайте го бе!!!

189

Анонимен

преди 3 години

Борисов е гангстер бандит и пълен крадец и вие ген Мутафчиев сте наясно, но въпреки това му пълзите на колене, вие и други лекари професори хора с по няколко висши. Вие сте виновни, а не бойко бандита той си е такъв. вие сте ***

188

Анонимен

преди 3 години

"Ще *** яко"не разбрахте ли?Бог Пожар нареди сплашване с цел умиране и чревното генералче започна отново кампанията за"мор"на страхливите,страдащи от сърдечносъдови заболявания няма да им издържи сърцето и ще получат я инфаркт,я удар и ще го запишат умря от Ковид-19,други ще получат аритмия,трети внушение,че Ковид ги е гепнал и ще започнат кошмарите и страхът да излезнат на улицата или да отидат до урните на 04.04.,така,че всичко вече е под контрола на Мутрата и страхът ще доведе ГЕРБ до побед

187

Браво

преди 3 години

Преди седмица беше - няма страшно отваряме, сега били пълни болниците.

186

Реалист

преди 3 години

Имали ваксини хахахаха, но някой знае ли защо се закриха зелените коридори? Залагам че е заради липсата на зелена тоалетна хартия хахахаха.

185

Спеца

преди 3 години

Отделенията пълни , има яко умиране , но Щаба на Бойко не се разпуска , за да дойдат знаещи и можещи люде!Той и премиера ни е една еднокнижна калинка , но на него края МУ се вижда!Дай Боже!

184

Анонимен

преди 3 години

Вчера послучай годишнината от пристигането на ковид с БГ разказаха за първите двама заразени. Държали ги в болница дълго време. Единият им казвал- пуснете ме, не съм болен. Та това по повод пълните отделения

183

Анонимен

преди 3 години

Ами, вие отворихте всичко, сега пак скочиха случаите...и отново ни заплашвате, че ще затворите. И отново- ние сме виновни.Засщо просто не обещетихте хората със затворен бизнес. Дайте им пари, за да не фалират- така правят навсякъде на запад от Белград.Но, мутрата пари НЕ ДАВА. Той предпочита да настройва хората едни срещу други.