61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИкономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население.

60

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Интересно ми е с ПОЛОВИН ваксина кога ще е краят?!

59

избирател

преди 3 години

А те ваксините наредени по полиците в хипермаркетите,та значи до лятото сме готови....

58

Активист на БСП

преди 3 години

Кой ще ви чака до 2022 г,бе!!! На 4 април отивате в затвора ! Всички българоубийци !!!

57

Анонимен

преди 3 години

2022-а ли ще идват руските ваксини ?

56

Анонимен

преди 3 години

До ПлейменКарал си Ф 16, и си свалял всякакви други самолети, но като дойде жена ти и изключи компа, игрите свършват и подкарваш пак прахосмукачката, нали... един приятелски съвет, отиди на психиатър и гаранция ще те пенсионират още сега, заради невминяемост.Айде,скорошна пенсия.

55

Анонимен

преди 3 години

А без ГЕРБ до лятото

54

ПЛЕЙМЕН

преди 3 години

Главата си ми е много хубава. Всяка сутрин си я чеша пред огледалото. А с Пешко се хванахме на бас кой ще свали повече Миг 29 и аЗ го бих с 12 повече.Сега той не иска повече да си играе с мене.

53

Анонимен

преди 3 години

До-Анонимен 57 Ами откъде мислиш ще ги вземат тия 305 милиона лева които платихме за ваксините?От НАС!

52

Анонимен

преди 3 години

Лекарите започнаха да се изнервят: парички, не парички, ама им писва и на тях със скафандри в Ковид отделенията, докато техни колеги са на практика без работа. Лекари, не само моя живот съм планирал, но до известна степен и вашия: ще стоите още дълго време със скафандри в болниците от сутрин до вечер. Няма да се ваксинирам, за да може агонията да продължи по-дълго и за вас. Няма да се ваксинирам, дори и ако ми налагате локдауни до края на живота ми. Къпете се в истериите, които сами си докарахте

51

Анонимен

преди 3 години

О, я се скрийте с евтините си номерца и пропаганди!Ваксината е като при грипа - разработена за определен щам. Ако е ваксина въобще, а не друг експеримент. Понеже тя и като ваксина е още на експериментална фаза /всяка от тези, които са на пазара. Ако е всеобхватна, значи и ние, което сме имунизирани по естествен път, прекарали заболяването /заразата/ сме опазени и ще опазим околните. А ние сме вече доста народ. Само че от нас няма да видите плата, понеже не влизаме в цифрата за обработени овце.

50

До ПЛЕЙМЕН

преди 3 години

Ти зарежи свалянето на (Миго-ве)ами вземи прегледай онова където стърчи над раменете ти(глава му казват хората)Струва ми се,че не те слуша твърде добре и я носиш(главата)по скоро за украшение!

49

ПЛЕЙМЕН

преди 3 години

До Анонимен 46На сметката на Ф-16 - над 100 свалени руски кошници.На сметката на Миг-29 - 0 свалени Ф-киФ 16 БЛОК 70 МОЖЕ ВСЕКИ ДА ГО КАРА. КАТО БМВ Е И МОЖЕ ДА СВАЛЯ ВСИЧКИТЕ МИГ 29. И АЗ СЪМ КАРАЛ Ф 16 БЛОК 70 И СЪМ СВАЛИЛ ПОНЕ 34 МИГ 29.

48

Ваксинакис Перфораки

преди 3 години

Или идвам Аз отвреме навреме,или накрая идва брат ми Фалиракис !

47

Анонимен

преди 3 години

Ако не слагаме ваксини и нещата се развиват така, както се развиваха досега в България, трябва някъде докъм средата на следващата година да имаме край на епидемията значи, че около 70% от населението на България ще се е срещнало с коронавируса.Това, че някои нови щамове могат да поразяват отново вече преболедували в тая сметка отчетено ли е?

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50"Лично аз я преброих и съм категоричен че е така."Ти лично никъде нищо не си преброил, което не ти пречи да тролиш нонстоп.

45

Анонимен

преди 3 години

До до:И още нещо от менИ първото и второто "от теб" бяха наеграмотни.

44

Анонимен

преди 3 години

Русия има най-висока смъртност от вируса на глава от населението от всички големи държави.Лично аз я преброих и съм категоричен че е така. Така е!А в САЩ вече не носят маски. Само Байдън и неговите заместнички защото така са по-тайнствени и по-красиви и защото са сепергерои.

43

до:И още нещо от мен

преди 3 години

всъщност, грипа "обикновения" грип е доста по-опасен от корона вируса и доста по-смъртоносен..

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46На сметката на Ф-16 - над 100 свалени руски кошници.На сметката на Миг-29 - 0 свалени Ф-ки