33

Анонимен

преди 3 години

гените на Арчито бяха обработени да се изчисти афро-американския ген,сега обаче дъщерята ще е доста кафява.

32

Анонимен

преди 3 години

много компроментиращи подробности уронващи престижа на англ.корона -това да не е треторазряден сериал от мексиканска сапунка..още се чудя с какви вудо магий му взе акъла на Харито тази чернокожа разведена жена без потекло и образование.

31

Анонимен

преди 3 години

тази се оля тотално... тя сигурно не е знаела за кой се жени, къде попада ...., но как да искаш от човек, който не може да се оправи със собственото си семейство, да се оправи със свекърите ...

30

Василев

преди 3 години

Това е най-нормална реакция на кралското семейство, да се притеснява дали наследника на принц Хари, ще има наследник с черна кожа!Ако не беше така, англетата нямаше да изтребват чернокожите в Индия,Нигерия и аборигените в Австралия, а щяха да си правят общи купони с тях!Агент Кени ЛейджърЦРУ!!!

29

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Това не е първия подобен скандал в динасията Уиндзор. Крал Едуард 7 също се жени за разведена америакнска актриса, Уилис Симсон, през 1936 и заради огромния скандал абдикира в полза на брат си по-малко от година след коронясването му. Пресата и общественото мнение като цяло в UK са изцяло срещу Меган така, че Кралицата ще си го премести виртуално от единия крачол в другия.

28

Х

преди 3 години

херцогинята стигна до крайности, обвинява RF в расизъм, а тя самата се държи арогантно и унижава по долу стоящите от нея.

27

Киро Рамбото

преди 3 години

Като гледам тази снимка, на Харолд трябва да се назначи десеторна експертиза, за да се установи дали има психични заболявания и отклонения, и разклонения.

26

аз-ът

преди 3 години

ах, колко либерално-мелодраматично.Либерастакиса, никой не дължи нищо на мавъра. Обвинява, че били "безчуствени" и "безсърдечни" към нея. Ами че - аз по принцип съм такъв. И? Някой да ти е длъжен да е сърдечен с теб? Либерастакиса, колкото и да квичите на умрело - важата секта може да съществува само и единствено отатак океана. Тук е Ееропа и сме консервативни. Точка. Вземайте си маврите, траверсите, лилявите прашки и отивайте някъде където на някой ще му е приятно да ви гледа.Тук е ЕС.Чао!

25

Василев

преди 3 години

Всичко това напрежение идва от принц Чарлз, който не си изпълняваше съпружеските задължения да опъва принцеса Даяна , като истински пи.ч!Вината е изцяло на сина на кралицата и тя много добре знае за какво иде реч!Бати Бойко е велик!Корнелия Нинова има големи н.янки!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Прави са си от кралското семейство, може ли да си роден със сребърна лъжичка в устата и да се държиш като *** като се събираш с такива коммонери като въпросната актриса?

23

Василев

преди 3 години

Дъщеричката може да е черна, вероятността е 50 на 50!Добър вечер селяни прости!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

22

Щерю

преди 3 години

Опра Уинфри стана милиардерка (печели по над 300 млн. долара годишно) с емоционални послания и клюки от типа: - Виждате ли, колко много са подтиснати черните...

21

до анонимен

преди 3 години

Не забравяйте Даяна за къв беше омъжена-----------Е, и?

20

Анонимен

преди 3 години

Ари *** май верно не е на Чарлз.

19

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте Даяна за къв беше омъжена

18

Анонимен

преди 3 години

Тия дърти монарси е нужно да абдикират ,деменцията ги гони яко)

17

House M.D.

преди 3 години

И откога България стана английско графство, че да ни интересува?Това Арчи от арчър /стрелец/ ли идва?

16

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, кого ли щяха да пратят този път да утихомирят двамта бунтари - МИ 5 или МИ 6?Мъ този път Номера с "автомобилната катастрофа" няма да мине!Посегнат ли на Мегънчито чернокожото население в Британия, Европа и Щатите ще детронират Британската Монархия.За Феменистките, ЛГТБ, BLM и АНТИФА да не говорим, буквално ще подпалят Бъкингамския дворец.И като се влючат и Медийните гиганти... ще стане страшно.Затова беше организирано и това "Интервю".Един вид Предупреждение срещу Монархията

15

Анонимен

преди 3 години

При всичката либерастия точно това са й казали, че да стане скандал и британците да се вдигнат срещу тях. Не, че са ми любимци от кралското семейство де.

14

Недоверчив

преди 3 години

Тя играе спектакъла, който в момента се търси и се заплаща добре. На една дума не й вярвам!