143

Зозо

преди 3 години

Проруската крушовишка приватизаторка :)))))))))))))))))))))))))))))

142

Щирлиц

преди 3 години

ГЕРБ вече достатъчно навреди на България,да не се опитва да прехвърля другиму вината си.

141

Анонимен

преди 3 години

БИЙ КОРУПЦИЯТА И МУТРИТЕ БИЙ! НАПРЕД СЪС САЩ!

140

Анонимен

преди 3 години

Ако той не прави "избори",а се проведе референдум с единствен въпрос-Искате ли Боци в управлението,не ми се мисли как ще понесе резултата..

139

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...Простата корумпирана банкянска мутра си отива...Това го слушам от 2005г. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

138

Анонимен

преди 3 години

Простата корумпирана банкянска мутра си отива

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149",....Захариева .."Червените продажници звучите все повече като северномакедонци (в което има логика, тъй като и те са хем анти-българи, хем слуги на Москва).

136

от чучура

преди 3 години

Бе той Борисов хубаво щеше да ви забрани,ама американците го спряха!И Меркел-също!

135

Анонимен

преди 3 години

Поразително е, как Радев кълве на гола кукичка!Оказва се,че нашия борец срещу мутри е обикновен фейсбучен политик,базирайки се на лични мнения от мрежата!Жалка работа.. Но защо ли, за него не са така меродавни ОФИЦИАЛНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ НА АМЕРИКАНСКИЯ СЕНАТ,особено за любимата му руска държава, нейната съдебна система и корупция?Спрямо Русия думата "шамар" е необяснимо табу за обитателя на Дондуков 2,но за България я използва с особено нездраво удоволствие!

134

БАНко

преди 3 години

ЖАЛКИ ГЕРБУХИ , СЛЕД КЬОВЕШИ ВЧЕРА , ДНЕС И АМЕРИКАНСКИ СЕНАТОРИ ВИ ОПАСКАХА !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

133

Анонимен

преди 3 години

Недоклатената кобила Захариава ,и тоя пионковец - всяка втара дума им е ,против Русия ,спазване на евро-атлантическите цености..

132

Йокин

преди 3 години

ЕДИН МАНДАТ-ПРЕЗИДЕНТ,ИЧ НЕ Е ЛОШО.Кът не мое да си оплете,кошницата,иска,бис.

131

Анонимен

преди 3 години

Задава се нов четвърти намдат на ГЕРБ с подобн опозиция, която използва такива лъжи и инсунуации. Разликата с БСП се увеличава постоянно!

130

фен(бивш)

преди 3 години

Георгиев бил,отблъскваш,ТО И АЛЕН ДЕЛОН,ОСТАРЯ.

129

Анонимен

преди 3 години

Това което президента го говори от дълго време Американците го потвърдиха, че сме корумпирана страна с ограничено свобода на словото, окупирани медии и еднолично управление.Как само Герберските отпадъци не го виждат и чуват ?

128

Анонимен

преди 3 години

Заблуждавайте се с Буци.Изпечен мошеник е и го хвалят само тия,които са в шайката му и се черпят с парички.То и един беше написал творбата Шайката,но го купиха и мина на негова страна.Андрей Райчев също дава такива признаци.

127

Анонимен

преди 3 години

То фигуранта и доктор на науките може да е, ама ще си остене един злобен човек, една градивна критка не направи, един пример не даде. Такъв "лидер" дето бие шамари на ляво и надясно е нещо с което го е имало в килийнити училища. На международно ниво е персона нон-грата, върнаха ни го укрик ковид контакти. Борисов е уважав и достоен лидер и дипломат, не *** военен чичак.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Има едно нещо, което червените каскети явно така и няма да разберете: с лафчета и вицове не се управлява държава. Става колкото да си прекарвате времето по форумите, но дотам. За съжаление, вашите кумири са заети с това да унищожават държавата, когато са на власт, а явно вие тогава изпадате в творческа дупка, защото ви няма никакви да се обаждате пак така (па било то и да се шегувате, както казах, това не помага за нищо).

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135"Когато Божков публикуваше СМСи"Божков има една армия адвокати в България (същите, котио го представляват и него и жена му).Ако имаше доказателства щеше да ги внесе в съда и ако не им обърнат внимание да продължи към европейските съдилища. Факт е, че нищо не направи, тъй че приказките са лесна работа. От друга страна покрай протестите се разбраха интересни неща за това Божков какво знае за Радев, както и за "спонтанно" протестиращите, но той вече си има обвинения по делата

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129 Гешев сам си го каза , когато Божков публикуваше разни СМС-и , уличаващи управляващите и Борисов в престъпления " Не си причинявал главоболия да ги чете "