22

Анонимен

преди 3 години

Да 21 Даяна издържа по дълго поне,а това смесеното се омъжи колкото да си направи ПР за година две и до там ....и си мисли, че до края ще е актуална и ще прави пари ,ама на хората им стават ясни вече евтините трикове. Дето се казва хубава работа ама ц......

21

Анонимен

преди 3 години

Уж избягаха от там, че искат да ги оставят на спокойствие и да си живеят живота извън светлините на прожектора като нормално семейство пък тръгнали интервю да дават и то при опра уинфри една от най големите. Лицемери. Жадна за внимание женичка. Сякаш не е била наясно какво я очаква като се омъжва за принц

20

Емо

преди 3 години

Нямало да мълчи....Че тя не си е затваряла устата, откакто се омъжи.

19

Анонимен

преди 3 години

'Щот не съм много по тези жълтите, та от кога съдят за "игнориране" и "морални щети"? Последното особено ми е интересно какво точно е станало.Иначе, добре че отидоха в САЩ, там по-трудно ще ги катастрофират.

18

Анонимен

преди 3 години

Тази ще излезе по-вироглава от Даяна, а стария змей въпреки, че е в болница е жив.

17

муспи

преди 3 години

Дайте на диваците да си казват какво мислят за белите, но най напред им дайте бюра със заплати! Също така, не е тайна - че от смесените бракове се раждат хибриди, по лоши и от диваците. Това е и цалта на дявола Яхве.

16

Питър

преди 3 години

Днес няма ли новини от производителите на ваксини, та всички експерти по ковид са се обърнали към втората си специалност - кралски етикет във Великобритания?

15

Весо

преди 3 години

Плейметката си хвана плазмодий, води го за носа и си намери за дълго трибуна за приказки. Кралско не кралско семейство и те са хора - но мъжете им са все безполови.

14

Анонимен

преди 3 години

Да си е правила сметката американката. Един е животът в САЩ и друг в Англия. Има си традиции, които трябва да се спазват. Иначе....лошо...Ако беше пък се омъжила за арабски принц?.......А!!!????

13

Анонимен

преди 3 години

Да избягва подлези и безистени в близките седмици.

12

Хаха

преди 3 години

Тази е много противна и с поведението си, и с изказванията си. Не може всички да казват, че е зла, и тя да обяснява, че е заговор.

11

факт

преди 3 години

Тези тримата служители са агенти на дъртата баба... Ако рижавия не е заченат от Чарлз, има риск да изиграе роля на узурпатор на трона. Мулатката може да лае, но баба дъртата хапе и разкъсва яко. Пример с Даяна. Според мен, нарочно го чифтосаха с афромулатоамериканка, за да се омърси още повече грозния с тази грозната. Изненадващо ще е ако детенцето Арчи излезе красиво. Другите дечица са копия на баба дъртата кралица, а тя реално им е прабаба.

10

15712

преди 3 години

Имаше съобщения, че е прогонила няколко души от изпитаните служители в кралския двор. Конфликтът с кейт мидълтън започна от намесата на Мегън в отнощнеято на семейството на Уилям към персонала. Тази, която така не можа да усвои елементарни правила от дворцовия етикет, си позволи да ги поучава да бъдат по-строги. Сега е предизвикателна, защото се страхува от отмъщение. Тя сама ще се препъне, защото няма безнаказани безобразия. А тя за съвсем кратко време натвори доста.

9

Анонимен

преди 3 години

пази Боже сляпо да прогледне ! - тея златотърсачките от "сой" са най-комплексирани ,искат света да се върти около тях ,унижават прислугата то фасони то претенции ,и нашите мутреси са същите - нощно време богатия се гаври с тях , ядът му акитата ,а после се мета на джипа и избива комплекси.

8

МеГанчо

преди 3 години

Това момиче смята, че се е омъжило в съседната махала и ще мрънка и крещи да я чуят всички като се скара със свекървата. Да внимава само да не катастрофира скоро. Кралските семейства не гледат на останалите хора като на равни, а на нея сигурно не гледат и като на човек. Да е мислила като се е женила.

7

Коментар

преди 3 години

Показа ли си вече рогцата Мегъна?Абе жена е все пак!Каква кралска драма драги зрители!Ах каква безкрайна кралска драма!

6

Анонимен

преди 3 години

Така става като измениш на кралската традиция и не вземеш братовчетка за жена

5

Храни

преди 3 години

Куче да те лае.

4

Анонимен

преди 3 години

Много наедряла , Харито ще я остави като роди второто и гъзаа и стане като ремъркв

3

Зори

преди 3 години

Тая е за психиатър...милата