8

Анонимен

преди 3 години

Кои сте тези вие, за които говориш, Мустафа? Иначе си прав. Национализмът и патриотизмът у нас са ясни. Заплатата- в плик (на ръка). Данъци не се плащат. Гордо окичен флаг на огледалото на BMW E60, тропкат се хорца по Рилски езера, магистрали и пред Народния театър. Огромен патриотизъм. Патриоти само на приказки и на хорца. На дела ги няма никакви.

7

Yasin

преди 3 години

Аз съм етнически турчин. Не съм гласувал никога за ДПС. Не смятам, че по какъвто и да е начин могат да ме представляват. Това са хора, влязли в политиката, заради собственият си интерес. Гласуващите за тях са или платени или такива, които не виждат от своите в другите партии. В момента, в който българските партии започнат да слагат на избираеми места турци и помаци в листите, ДПС ще приключат. ГЕРБ започна този процес.

6

Шопо

преди 3 години

Абе,ага... България над всичко !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Странно защо тия с турскоарабските имена се имат за турци като ме са такива а са потурчени индустанци с индийски гени

4

Анонимен

преди 3 години

ние тези 500г. няма как да ги забравим.. извинете се, платете компенсации, спрете да гледате на България, като на вилает

3

zeus

преди 3 години

Не че нещо, ама ако Мустафа Карадайъ не желае да поздрави българите за освобождението от турско робство днес, по-добре е нищо да не казва.

2

Анонимен

преди 3 години

Оххх, загрижил се той за страната. Мамин убавец....жив да изгори в ада дано и всички като него

1

Анонимен

преди 3 години

публично се отречете от Бойко и тогава ще ви повярваме