48

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен За разлика от теб аз гледам на живо държавната телевизия на СК и трябва да ти кажа че икономиката им е наистина само достатъчна и са във светлинни години пред нас дето сме прегърнали розово либералният капитализъм .И тънем във Разруха година след година .а пък ти си гледай западноевропейските и американските телевизии ,които правят само едно нещо пускат полуистини със откровени лъжи за да манипулират хората по света .Стар изтъркан трик за риби като теб

47

факт

преди 3 години

Въпреки азиатските черти, корейците са доста бели хора. Възможно е да пуснат няколко ракети към американски обекти, примерно самолетоносачи, подводници, бази.

46

Анонимен

преди 3 години

СНН е като нашето работническо дело.Служи за пропаганда и промиване на малкото мозък на фащското и без това не особено интелигентно стадо. Поне 99% от това,което се предава по този канал е фалшиви новини и пропаганда,Репортажите са им толкова тенденциозност,че направо лъха на лъжа

45

Анонимен

преди 3 години

Кимчо е швейцарски възпитаник, доста си е умен!!!Няма да им е лесно на янките!

44

Да се чете

преди 3 години

Накратко ще преразкажа целия пасквил:Нямаме никаква информация затова ще действаме по познатия безскрупулен начин без да ни интересува, че убиваме жени и деца, както в близкия изток. Лъжем, че знаем за ядрено оръжие, никога и пред никого няма да успеем да докажем, че е имало (защото е нямало), но ние вече ще сме изстреляли бомбите по тях и техните семейства!

43

Анонимен

преди 3 години

Краварите лесно се бъзикат с разни чалмирани камилари от пустинята.Кимчо обаче е класи над тях не е алаход упец еднокнижник

42

Анонимен

преди 3 години

Зад КНДР стои Китай!!Затова малкия Кимчо ще си позволява да се гъбарка с педофила-демокрта Байдън!Или схващате като албански реотани?

41

Бай Хой

преди 3 години

Тоя Бай Дън още ли е жив?

40

Teo

преди 3 години

Единствения начин САЩ да помогнат е да не се месят. КНДР все гладни, гладни, умират от глад а гледам демографски не стоят зле. Спрямо България са шампиони. То всяка страна спрямо България е шампион, под мъдрото ръководство на ... хайде! Байдън ше лае, но нищо няма да направи - щом Обама не посмя, и тоя ще кротува.

39

Анонимен

преди 3 години

'' Чучхе са самодостатъчни, и не ги интересува какво върти из медиите Големия БРАТ ''.....................Поредно мнение на пореден НЕинформиран български селянин ...Точно това е проблема на севернокорейците, че не са самодостатъчни ... ами използват заплахи и шантаж за пореден грант с безплатен ориз.Ама това няма как да го знаеш, защото не го дават по съветската телевизия

38

Анонимен

преди 3 години

За разоръжаването на Корея може да помогне единствено Китай. Но САЩ трябва да платят много висока цена. Може би Окинава, Гуам и тям подобни. В близкото бъдеще това е немислимо. Следователно всичко продължава по старому. Ще има "дипломация", закани, обещания и така до окончателната победа на комунизма и в Корея и в САЩ. Като станат братски държави, ще се прегърнат. Тя работата на там върви - към комунизма.

37

Анонимен

преди 3 години

Два реда след заглавието и повече няма нужда да се чете.На чучхе и все тая,какво откриват сателитите на ИМПЕРИЯТА на нейна територия.Най много да си вземат поука, и да си маскират по добре обектите от национална сигурност.Чучхе са самодостатъчни, и не ги интересува какво върти из медиите Големия БРАТ.

36

Анонимен

преди 3 години

Доктрината за Маркова и Тоягата трябва да я забравят,с тояга вече не става,единственият вариант е Морков и вътрешно разложение на поданиците на Ким,ама съдейки как ги подковават вече три поколения май и тогава не е решение!

35

Анонимен

преди 3 години

И самите американци ще ревнат с глас за Тръмп,когато Джо Майдан и Кабала Харикришна започнат пак да им връщат момчетата в оловни ковчези!Докато глобалисткия елит прибира печалбите и реве срещу климатичните промени!

34

Анонимен

преди 3 години

Старостта е голям проблем за Байдън. Абе този не вижда ли, че Корея е опряла гръб в Китай. Т.е. удар в гръб не става. Китай, и донякъде Русия са оставили Ким да дразни САЩ. Щото САЩ са им дразнител. Тоя Ким може с ядрените си оръжия "да размаже " съюзниците на САЩ за кратко време, и да ги лиши от предмостие за нападение в региона. Без съгласието на Китай другаря Байдън нищо не може да направи. Освен да "лае месечината", но файда няма.

33

Анонимен

преди 3 години

иЗГЛЕЖДА НЕМИСЛЕЩИТЕ ФАЩопитеци бързо са забравили оня случай,когато бившият господар на ФАШингтон се закани,че ще затрие КНДР и даже прати една армада за да "извърши" това,но когато Ким му показа един среден пръст и продължи ракетните си опити,набързо си сви перките и заблабоса други неща,а армадата се прибра къмто ФАЩ като препикано мушкато!И тези опити на терористите от ФАЩ, ще завършат по подобен начин.Това е неминуемо!Корейците имат вече по-усъвършенствани ракети и ядрено оръжие!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Склеротикът Байдън и неговата администрация нямат полезен ход срещу лудият с Картечницата!

31

А

преди 3 години

На никой не му пука какво знаят джендърясълите афропомачори из Великите ловни полета.Но на всеки му пука тези защитници на човешките права,колко човеци ще изтрият от Земята!

30

Истината

преди 3 години

Тръмп беше най-великия и хуманен американски Президент!Нито една война!Кръволока Джо Байдън и глутницата му ще убият милиони,както Обонго и Буш!

29

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo 24....migar ?!?? Ma verno li ?!??Ma iaa in se obadi na "amerikancite" kakvo triabva da napraviat ...i da se reshi problema...