147

Анонимен

преди 3 години

Може и обратния пример да се даде - как една германка след ваксинация умряла. И може да се даде и пример как 95% от заразените изобщо не развиват симптоми. Но в случая за манипулация се дава примера как някой се разболял. Еми че от грип също състоянието може да се усложни много.

146

Германец

преди 3 години

*** отказал да се ваксинира, с тежка форма на скудоумие.Това с ваксината го сложих за цвят, по принцип сте тотални щети :)

145

Истукан

преди 3 години

Зарибяват хората да се ваксинират и ги сплашват, че видиш ли който не се ваксинира, го чака лошо (ада).

144

Анонимен

преди 3 години

144 Невежите са точно тези, които си мислят че все ги лъжат и няма климатични промени. Миналата година не видя ли сушата в цяла Европа, Америка и Русия. Пшеницата от 30 ст. за една година мина 45 ст. за кг. Слънчогледа от 50 ст. мина 1 лв. Царевицата от 25 ст. мина 40 ст. за кг. И това само за една година. Ами ако им още 2-3 такива поредни сушави години, а то ще има, какво ще става не знам.

143

Анонимен

преди 3 години

къде я намерихта тая изпаднала германка... ужас сега всички ще хукнат да не са като нея...Долу фашисти изчезнете с ваща пропаганда..

142

Анонимен

преди 3 години

Не била пренаселена Земята ли? Хората винаги са се редуцирали основно с войни или епидемии. Ако не бяха двете световни войни сигурно сега хората щяха да са над 5 пъти повече и тогава наистина щеше да разбереш какво е глад. То и в момента цяла Африка и половин Азия гладува.

141

Анонимен

преди 3 години

Тия са озверели да си пробутат ваксините, само че no passaran.

140

Коча

преди 3 години

Още се чудя каква е далаверата с ваксините? Засега съм стигнал до извода, че ни спестяват трайноста на ваксината- може би 8-9 месеца. И после -пак. Само че вече няма да са безплатни. Някои ще направят много пари, а други ще треперят от страх. Затова е тази бясна пропаганда по целият свят. Колкото повече ваксирани , толкова повече пари.Гадни ко**лета.

139

Анонимен

преди 3 години

Много силна статия: "...германката Барбара Майер продължила да се чувства защитена, защото по време на работа винаги носела предпазно облекло и най-надеждните маски."Ако и най-надеждните маски не пазят, за чий още ни задължават да ги носим във Фантастико.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141 Същото е като плашат невежите с климатичните изменения на Земята. Климата се променя откакто Земята съществува

137

Дидо

преди 3 години

Вчера в Италия писаха че в зона Казерта е починал здравен работник на 53 години без никакви предишни заболявания от ковид и при положение че е бил ваксиниран с 2те дози . Английският вариант е коварен

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138 И какво. Плашиш ме с неизбежното ли

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Кой ти е набутал тия глупости в плиткия мозък. Земята далеч не е пренаселена. И всички хора могат да се нахранят поне за 2-3 столетия напред. Просто заселването е неравномерно, защото хората не могат да се саморегулират. Така че , тези конспирации от преди 30-40 години го забрави. Просто едн-два пъти на 100 години има непредвидими събития и хората не могат да го контролират.

134

Анонимен

преди 3 години

Всичко е много хубаво за ваксините, само не разбрах, защо никой не поема отговорност ако ти стане нещо или имаш странични летални ефекти и няма никъде информация за тези ефекти или дали някой е пукясал или не. Леко ми се вижда мътна работата. Пропагандаджиите телевизии нито една не пита за това здравния министър или агитката около него ?!

133

Анонимен

преди 3 години

Знам ги аз тия германки. Правят се на умрели лисици а после като подвиват опашки и дим да ги няма.

132

Анонимен

преди 3 години

136 Ти се моли да не ти потрябват, че тогава ще потрябват и на някой друг, а за теб ще остане само куршума от ловното оръжие, което си си взел.

131

Анонимен

преди 3 години

Не върви Велко, не върви! Ей на, и ваксинацията и тя не върви...Абе защо не вземете да се наредите на една опашка, да ви кастрираме, и тогава направо ви прашам в Гърция на море от името на културния дом на чичо Бил.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134 Ти наясно ли си, че само 4.463 милярда се намират на територията на Азия? Европа хич не е пренаселена, камо ли България

129

Ренато

преди 3 години

Снабдих се с 2 двуцевки, карабина и ловен арбалет. Купих си генератор, на село съм заредил около 2 тона гориво. Утре ще гледам една Ландкруизър, и ако е ОК я взимам. Другия месец товаря жената и челядта и се местим в Родопите. Готов съм за отбрана така да се каже. Скоро започват такива събития, че всички ще имате нужда от оръжие.

128

Анонимен

преди 3 години

132 Не съм видял някой да е надхитрил евреи и да им се присмива накрая. Дано да си първия, ама пак нещо не ми се вярва.