53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Направо, ме учудихте бе хора - правилата са законите, и свободата ни е ограничена в техните рамки. Няма общество с такава свобода всеки да прави каквото си иска. Ако някой е бил в САЩ нека им разкаже за тази толкова свободна страна, как се гледа на спазването и едни неписане никъде правила. Ама са първи в света по спазване на правата на човека.

52

Анонимен

преди 3 години

Както знаем биби управлява там а той е подобие на нашия буци,така че няма какво да се чудим.

51

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И ПОДСЪДНО! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ ПРЕВРЪЩА В ОПИТНИ МИШКИ

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Нещо си се объркал, обществата именно общите правила ги обединяват.Другото е просто анархизъм. Ясно е формулирано, учил съм го.Поговорката явно не си я рабрал.

49

Анонимен

преди 3 години

До 49Някои хора просто са свикнали да живеят в строй в който някой ги управлява,още по добре ако е някой диктатор като нашия тиквоний,затова не биха разбрали колко е важно да бъдеш свободен да правиш избор.

48

Анонимен

преди 3 години

До 48"Тук всяка коза е за свой крак"---------------Това е нормално при общества които не са кошерни и имат право на личен избор.

47

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, международните коментотори се уляха.Все едно някой им е предложил нещо, на тях, че вече и не го и искат.Там на влизане в Израел, на летището пише : " Не се правете на умни, тука всички са евреи", интересно ми е на влизане на нашето летище какво да пише : "Правете си каквото искате, тука всички за свободни, никой не спазва правила ! или пък " Тук живеят около 7 млн. умници, всеки на своя акъл, Абе най точно " Тук всяка коза е за свой крак "

46

Анонимен

преди 3 години

До Северна Кореяединствената Свободна държава, в която Юдею-Масоните не са на Власт!---------Лесно се разбира в кои държави не са на власт, потърси си инфо къде няма ДДС и ще видиш кои са наистина свободни.

45

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката много радостна ми се вижда,тия не са нормални бе.Ама то е така като живееш в пустинята,явно мозъка ти пресъхва.Същите като братята им в СА и ОАЕ същите камилари като тая от снимката

44

Веднъж

преди 3 години

слушах един Равин, възхищаваше се на политиката на Хитлер и обясняваше, че това е партийната линия на военният режим в Окупирана Палестина!

43

Така

преди 3 години

Да си върнат земите на Палестина и да се самозакрият!

42

Анонимен

преди 3 години

Направо пуснах сълза от умиление, какъв прекрасен свят.Ако има и един ред който не е измислица, ще се ваксинирам ритуално.

41

До Бау

преди 3 години

Ти ваксинира ли се?

40

Why

преди 3 години

Защо постоянно но занимават с тия и се опитват да наложат изме*кярите като пример? Няма нужда, айде у лЕво!

39

Тя стана една..

преди 3 години

Най-добре да закриваме цялата планета!

38

Фашисти

преди 3 години

Защо хората без ваксини им бива отказван достъп до Спорт или пазаруването в магазин?

37

House M.D.

преди 3 години

И какво ни интересува случващото се в Богобория?

36

Анонимен

преди 3 години

Да не забравят и надписа че работата ще ги направи свободни на входа на всеки жилищен блок и къща

35

1

преди 3 години

и какво от това, ще са "свободни" от 6 м. до 1 година и после какво, пак на ваксини, този път платени и така до края на света. ние по простите от тях ще изчакаме ваксинираните да изигряат ролята си като доброволци в третата фазаа от изпитването на ваксините и ще се включим с най-безопастната и доказала ефективност ваксина.

34

Анонимен

преди 3 години

До AZКакво е общото с това,което си написал,че Израел е една терористична организация,и каквото се случва там слабо ще развълнува хората и трудно ще искат да копират техния модел?.Даже в западна Европа нормалното население ги мрази-Франция и в Германия има нарастваща нетърпимост към юдео-масоните,затова юдеите масово се изнасят към исраел.Всички знаем заради кого ФАЩ нападна Ирак.И за да имат тоя БВП,те получават стотици милиарди долари ежегодно подарък от САЩ,драстично увеличени от Обамата.