129

МНЕНИЕ

преди 3 години

Трябва да се гласува за Слави Трифонов .Така ще изметем старите *** от Властта .Нужно е само да Гласувате всички , не се притеснявайте за Работните си Места - апел към Държавните Служители - с уговорка ако не сте Корумпирани Престъпници .

128

До VLADO157

преди 3 години

Не само, че похарчихме 3 милиарда лева за газопровод, който обслужва единствено Сърбия, а те неблагодарниците НЕ ПОКАНИХА Бате Бойко на откриването !

127

Анонимен

преди 3 години

Темата за разработката на българската ваксина май вече е забравена.

126

Обективен

преди 3 години

Нали ЕС щеше пропорционално на населението да разпределя ваксините? Сега се оказа,че ние сами си поръчваме ваксини,ама те вече свършили. Докато Боко и сие послушно стоят със смъкнати *** насочили задни части към запада,другите държави си доставиха ваксини и си ваксинираха населението.

125

Защо

преди 3 години

Те в РФ не я поставят, за БГ Корни я иска !!!!В УСА са ваксинирани 66 милиона човека с Пфайзер, а в РФ са поставени 2 милиона ваксини Спутник ? Защо така ?

124

vlado157

преди 3 години

Добре де за чий построихме газопровод на сърбите за 3 милиарда?За да получават руски газ вместо на 250 на 150 дол. примерно.Не заслужаваме ли 2 мил. ваксини Спутник V без пари?Тия 3 мил.ще си ги вземем след 50 год.?Другият вариант е да напишат на гроба на Боко-Продаде се!

123

Гост

преди 3 години

Тоя цирк е време да приключи.

122

Анонимен

преди 3 години

А това, че ГЕРБ поръчаха най-много от Астра Зенека с управител в България майката на евродепутат от ГЕРБ не е лобизъм нали???Аман от гербави малоyмни заключения.Защо само към АСтра Зенека квотата е изпълнена *** макс? Защо към другите две ваксини не е така?Случайност?

121

Корнелка

преди 3 години

загрижена за електората - затова лобира за Спутник, иначе тя ще си сложи Файзер - от САЩ.

120

Анонимен

преди 3 години

Искам Руска ваксина,Дариткова марш завинаги корумпиарана марша,Караянчева,Атанасова джуджева,САчева никога в политиката тези грозни хора.

119

Анонимен

преди 3 години

Единствената разработена успешна ваксина срещу Ебола е руска.Русия и Съветския съюз исторически имат големи традиции в разработването на ваксини.Само че това в ЕС е тема табу и се крие

118

Герб лелки

преди 3 години

Козата Дариткова, моля:):):):)

117

Анонимен

преди 3 години

А герб лобира българските граждани да нямат достъп до една от утвърдените като показатели според редица медицински издания ваксини... Нали трябва диверсификация, е къде ви е тя? Нека се внесат и руски ваксини и който каквато иска да си слага, какъв е проблема? Защо тъпо и упорито се отказва този достъп?

116

До83 калеко

преди 3 години

Я прочети кой е разработил ваксина срещу Ебола ?

115

кой

преди 3 години

В неделя сутринта около 01.00 в повечето сайтове излезе коментара на министър на здравеопазването на Австрия и каза, че Спутника е най-добрата ваксина срещу Ковида.Сутринта новината беше изтрита от сайтовете.Освен Унгария, Чехия и Хърватска направиха постъпки за закупуването на руската ваксина.Мангъров и други експерти са на същото мнение.Човек от екипа на Кунчев коментира,че единствено руската спира разпространението на Ковида.Изводите са за тези с гънките в мозъка.

114

Анонимен

преди 3 години

И всъщност защо е този плач за Спутник, като е същата като АЗ и Янсен? Пък и елитът на бспето едва ли ще я предпочете за себе си, и те ще се наредят за Пфайзер, хах!

113

Анонимен

преди 3 години

Руснаците предоставят и лиценз за Спутника,ако имаме желание и се разберем,бихме могли да го произвеждаме тук.Това ще подпомогне и заетостта и икономиката---Pfizer и AstraZeneca предоставиха ли вече луценз на ваксините, колко хора в България са заети с производството им?

112

Анонимен

преди 3 години

Русия всъщност няма количества. Е, като е за България преди избори, може да намерят 50000 дози, колкото да се бият бсп в гърдите.

111

Анонимен

преди 3 години

Видиш ли жена с тънки устни и изцъклени очи бегай надалече. Наследници са на Баба Яга.

110

Ковидов гербер

преди 3 години

Умирам,но със Спутник v не се ваксинирам.