115

Анонимен

преди 3 години

tasi godinka e testova za vaksinkite...sled 10-20-30 godini ste imat po-tochna ikonka ot bazata danni na vaksin pasportite za nadejnostta na vaksinkite...koito vaksinki ste sa vse v nadprevara Formula 21 s virusite...vse pak e logichno tesi farma miliarderi da iskat i te kato drugite bilioneri da mnojat i razvivat nagore pechalbite si s 900 procenta po patia kam mars i lunata :)

114

Анонимен

преди 3 години

До 121Конспирации, а? Доскоро бяха конспирации, нали?А сега нещо друго което забравихме. данните ще се съхраняват в компютър на който името му е Beast и номера на всеки ще започва с 666, например 666 502 852 011 342 111.Компютъра е самопрограмиращ се и след паспортите за наше "улеснение" ще има микроскопични татуировки на дясната ръка.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119 невъзможност да стигнат до болнично заведение А други от много обикаляне и никой не ги иска - се трупясваха докато чакат А трети биваха връщани и умираха докато се прибират

112

Анонимен

преди 3 години

na kvo igraete...puskate baloncheta s virusi ot 8 etaj li?

111

Анонимен

преди 3 години

Изявление на ЕС, преди малко:"Държавите от ЕС се споразумяха за единен номер на ваксинирани и преболедували с основни данни, които да бъдат вписвани към този номер и които да бъдат достъпни при проверка в електронна система.Целта е националните бази данни с тези номера да бъдат съвместими. "Въпросът за какво да служи тази информация, е съвсем отделен", поясни Фон дер Лайен.Това е второ ЕГН, скрит чип

110

Анонимен

преди 3 години

koito sa viksinirani v bg, veche mogat da stavat fermeri za razvajdane na balkonski virusi ...ima hliab v toz buzness...

109

Анонимен

преди 3 години

До някойОт какво са умирали хора?

108

><

преди 3 години

Нужен е нов Сталин да смачка юдо-марксистите които опорочават Маркс.Това е планетата на опорочителите. Опорочиха ядрената енергия, ваксините, всички учения и обществени строеве. Всички които искат да поробват човечеството заради някакви болни амбиции трябва да завършват с шило за лед във фонтанелата.

107

някой

преди 3 години

До Анонимен 115 кога някой те е затварял като *** ?ПС Ти искаш хората пак да *** пред болниците или в домовете си ?

106

Анонимен

преди 3 години

dog hero markira zeolitha...:-)))a vie mu akate ...;-)))

105

Анонимен

преди 3 години

наредил на Националния оперативен ЩАМ да вдигне на 300 заразени на 100 000 границата за въвеждане на мерки-------Ти какво искаш, да те затварят като го ведо ли?

104

Бат Пенко

преди 3 години

Бокич, кАжи го тва в конференцията на ЕС по обсъждането дали да има ковидпаспорт за ваксинираните, който да им позволява да пътуват свободно в чужбина, а не ваксаните да немогат пътуват свободно. КАжи го на баба ти Мерка от Германия,че тя много драпа да се въведе такъв 'зелен' паспорт. Имаш ли то пки да им го кажеш в очите?А?

103

Ira

преди 3 години

Това е зловещо. А печатче на ръчичката, кога? Отделни магазини, училища за неваксинирани. Преградени автобуси. Да ви напомня нещо? Здравите са нормални, другите не. И на колко време ще подновяват "валидността" на паспорта? Хуманно...

102

Анонимен

преди 3 години

Да, ама не. Това е решението на ЕС от тази вечер: "ЕС въвежда единен номер за ваксинираните и преболедувалите COVID-19". Лошото е, че тази ситуация дори и след 4 април няма да се промени. И да излезем от ЕС пак няма да се промени. Нас ни чака Занзибар, а ЕС ще се чипира. Кой ще живее по добре...всеки знае и чесането на езика няма да помогне.

101

Анонимен

преди 3 години

Цял ден прави лупинги, салморталета,зевзелъци и ни излага пред Европа!Отгоре на това наредил на Националния оперативен ЩАМ да вдигне на 300 заразени на 100 000 границата за въвеждане на мерки. Довчера бяха 200, а днес 300!Щамаджиите-послушковци кимат и изпълняват. Безморални и безсъвестни същества, слуги на един безмозъчен индивид!

100

Анонимен

преди 3 години

Отнемат ви свободата и ви ви превръщат в безправни роби,това е целта,добре дошли в новия робовладелски строй и световен концлагер!

99

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ разчита на това,да не гласувате и откраднат гласовете ви. ГРОБ вече блокират партии,които не са с тях и не им позволяват регистрация,а се регистрират само купените от ГРОБ партии.Не си разпилявайте гласовете,гласувайте масово за БСП, не гласувайте за ЦЦ и ББ,иначе няма как да се отървем от дикатурата!

98

мак

преди 3 години

Не ви ли притесняват онези паспорти? Не са ли дискриминация на неваксинираните? Още повече, че със сигурност ще има изключения за високо поставени чиновници, еврод.тати да речем и те ще пътуват безпрепятствено. Тъй че на онези там е лесно да искат паспорти, но само от обикновените хора. А т.лупа както винаги, сам се похвали и направи четки на драгия избирател. Жалък.

97

Бахахахха

преди 3 години

Ахаааа, четете драги :Премиерът Борисов изрази позитивно мнение по отношение на създаването на европейски портал, чрез който да се координира информацията, а това от своя страна ще даде възможност гражданите да се върнат по-бързо към нормалния живот и пътуванията.

96

Анонимен

преди 3 години

Тези ли тикви ще правят фашизъм и ще ни правят държавата на концлагер?