43

до 37

преди 3 години

Какъв Реалист си ти? От някакво паралелно измерение ли идваш? София и чиста столица? София? ЧИСТА? Ти бил ли си във Виена, Хелзинки, Прага? Или си от фен клуба на картофената даскалица? Знаеш ли, че по брой на прахови частици София е на първите места в Европа? По-брой на белодробни заболявания е пак от първите места? Печелиш шапка и знаменце... отивай на митинг на картофите. И не си хвърляй *** през балкона по стар софийски обичай.

42

ОБНОВЕНА

преди 3 години

''ПРИСВОИХА БЮДЖЕТА НА СОФИЯ'' !

41

не ние , а,...

преди 3 години

До Реалист,.. от ЕК на ЕС ни казват , че в България имаме най-мръсният въздух , да не говорим за ВСИЧКИТЕ ДОКЛАДИ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕК на ЕС , на които доклади сменят само годината :''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕАНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНАСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ Н-И-В-А "''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА '' ...И ВСИЧКИ ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИТОРИ ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ , ЗАЩО ЛИ , КАК МИСЛИТЕ? За какво Ви завиждат , не ми е ясно .

40

Софиянец

преди 3 години

Вижте аз имам вишо, Пощенския съм завършил, та мога да сметна 2 плюс 2. Накратко София е най-добрият град в който съм бил. Работа търговец в голяма фирма и съм обиколил доста графове и държави около нас. Бил съм в Букурещ, Белград, Скопие, в Гърция ходим на море и ви казвам че София е по-добре от всички съседни ни столици. Така че много е направено и се прави.

39

Анонимен

преди 3 години

какъв чист въздух, като презастрояването е брутално. Така наречените реноминари квартали вече са блок до блок и тротоари превърнати в перманенти паркинги. Тая смешница да дойде намясто да и задам няколко въпроса, не да ми се крие на московска. лицемерна ***

38

Анонимен

преди 3 години

Тая като я видя и все си мисля, че носи маска само защото я е страх, че някой ще я наплюе. Следващият кмет само да не е някой бивш шофьор на бетоновоз, че ще има "нови иновативни идеи". Но като се замисля, че е по-свестен от тая куха кофа.

37

Анонимен

преди 3 години

Колко ли пари от тези близо 2 млрд. лева ще отидат към чекмеджетата ...???Таз трябва да е клиент на Гешев, ама нали е от хунтата, не я закачат.На последните избори победи с малко над 20 хил. гласа, основно на ония, които берат железо.

36

Лентата назаТ

преди 3 години

Защо във всички държави , всички високи постове , са САМО по 2 мандата ?Явно нещо им е негативно прищракало , след 2-рият мандат се промъкват УЗАКОНЕНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , И ШАЙКИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА КОМАНДВАТ / в сучая кметицата , която под натиск подписва това което и кажат / .

35

Реалист

преди 3 години

Истината е че София е една от най-модерните европейски столици. Ремонтирани булеварди и паркове, прекрасен въздух от планината, най-съвременното метро. Всички мои приятели чужденци ми завиждат че живея в този прекрасен град а много българи емигранти когато се приберат след няколко години отсъствие се прехласват. Съжаляват горещо че не са останали и днес да вас част от тази модерна София.

34

Анонимен

преди 3 години

Софиянци,ако вместо да гласувате,вие ходите за гъби,резултата винаги ще бъде такъв.

33

невремето ,..

преди 3 години

,.. англичаните се майтапеха с българите за това че веднъж в седмицата си казвали /сме си казвали / ,--- ''ЧЕСТИТА БАНЯ'' !А сега сигурно , за миенето на улиците / ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА / ,....''ЧЕСТИТО МИЕНЕ '' !Така е когато в една държава всичко е ц-и-ганизирано и политизирано , а управляващите са ПРИМИТИВНИ !

32

Анонимен

преди 3 години

Това са много чекмеджета.

31

антифандък

преди 3 години

Каквото и да приемете, щом Фандъкова е там-----ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗИМНО ВРЕМЕ СЪС СУХИ ОБУВКИ НА УЛИЦАТА.....

30

Анонимен

преди 3 години

Рушащи се фасади.Кабели убийци,тротоари с подскачащи плочки.Разбити улици.Пропаднало метро.Да изреждам ли още?

29

Анонимен

преди 3 години

Пак ще има яко крадене

28

рпг-7

преди 3 години

Ремонти, детски градини, но и чист въздух: Приеха бюджета на София---------------------Чистия въздух шъ го внасяме ли?

27

Анонимен

преди 3 години

Вчера на протеста отчето показа състоянието на жълтите плочки пред парламента....дупка до дупка,мила моя майно льо....Какво да говорим за крайните квартали.

26

Даа!

преди 3 години

До аде бе !Цифрата е ''нормална'' , нали ще има и РЕМОНТ НА РЕМОНТА , НА РЕМОНТА !''Хората'' са си предвидили за всичко , за да няма изненади !

25

Анонимен

преди 3 години

НАВРЕМЕТО УЛИЦИТЕ СЕ МИЕХА РЕДОВНО.СЕГА ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ...

24

Анонимен

преди 3 години

Избройте колко са т/н/ заложени за ремонт улици и големи квартални булеварди ВСИЧКИ ЦИТИРАНИ ЗА НАЙСТИ ПЪТ,от 5 години фандъка все едно и също >залага>!!При премиер от нейната партия,при фукня как София УЖ произвеждала 40% от БВП София е в най=трагичен вид от първите 10 града и от много от средните и малките градчета.На мен това ми говори или за некадърност,или че от нея нищо не зависи.Фандъка е тотално разочарование и не знае значението на думата КОНТРОЛ И ПОДДРЪЖКА и е АНДРЕШКОВИЦА!