88

za USA

преди 3 години

Мечтая за деня, когато престъпниците Килъри Клинтън и барак Обама ще бъдат осъдени на международен трибунал за военни престъпления.......................ние знаем историята!!!

87

ББ

преди 3 години

До za USA ще им изпратя поста ви и "престъпничката" може да ви осъди,ако не можете да докажете с факти твърдението си...играете опасни игри...и путин няма да е там...времето на КГБ вменяванията свърши...или 6 американски ще дойде за да въздаде Справедливост!!!

86

за демократите

преди 3 години

Демократите никъде не са стока.............нито в САЩ, нито в България...............само вижте СДС в България...........хич не са стока.............освен да крадат , лъжат и манипулират избори..............за друго не стават!!!

85

za USA

преди 3 години

Тръмп ще се завърне като победител и ще осъди престъпниците Килъри Клинтън и Барак Обама...........те са виновни за смъртта на милиони в Сирия , Либия, Украйна и т.н.!!!

84

ББ

преди 3 години

Защо убиваш Планетата ни с политиките си зависим...лъжейки хората с Марс например...Земята е нашият дом...убивате я с мъсковци от алчност и глупост....заради болното си его...за пари...е путин нали ти дава...алчен..

83

ББ

преди 3 години

Сайтове и тв-та в източна европа,облъчват хората с платени статии и вменени постижения на тръмп,финансирани от русия...превзетите и несвободни медии в ЕСССР...работят против ценностите за които се е борил Народа на САЩ...ценности за които мечтаят и се борят милиарди човешки същества...офшорни...къщи..пари...коли...предателства...грабежи...убийства...беззаконие...несправедливости..новите ценности които ни вменяват тръмповци и републиканската,финансирани от путин през дойче бан.,новият фашизъм

82

ББ

преди 3 години

Кой създаде вируса,кой обяви световна биологическа война...кой си позволява да убива милиони невинни...слуга на путин...защо го позволи..кой е виновен за смъртта на милиони невинни хора по-света...имаше цялата власт да ни защитиш...защо умираме докато вие с републиканците финансирани от русия ставате по-богати???

81

ББ

преди 3 години

Републиканската партия зависима от парите на тръмп,плащани от русия,предават ценности,предават Народа си...не мога да повярвам,че са способни на такова предателство...Историята и Народа на САЩ ще ги съди...републиканската партия стана съучастник в убийствата насърчени от тръмп на невинни американци в Конгреса на САЩ...републиканската опитаха да прецакат бин Ладен в убийствата на американци...невиждан позор в Историята на САЩ..Бог да пази САЩ!!!

80

ДемонКрат пишка Газ

преди 3 години

според анкета от днес 95% от Републиканците искат Доналд за Президент 2024! Единствената опция, която им остава е да му сипят нещо в кафето... Молим се за Вас, Президент Тръмп и Бог да Ви пази от злите Демони!!

79

ББ

преди 3 години

До MIKEто и насърчаването на убийства е престъплени...а подаването на данъчни и плащането на данъци е морално задължение на зооекземпляра возещ се в коли,самолети,хеликоптери,кораби...тръмп...платени с данъците на подаващите данъчни и плащащи данъци обикновенни граждани на САЩ...това е атентат срещу Морала и Законите създали този велик Народ...Съд за данъчни и криминални...насърчи убийства в Конгреса...невиждано...позор...

78

Анонимен

преди 3 години

Също като ЖАЛКИЯ фигурант!!!

77

Бог да Благослови

преди 3 години

Президент Тръмп! 2024 е скоро!!

76

za USA

преди 3 години

Тръмп не се страхува от гадините-демократи, Доналд Тръмп е велик президент-антиглобалист..................велик беше и Кенеди, но те не бяха удобни за "дълбоката държава" в САЩ!!!Да се страхуват престъпниците Килъри Клинтън и Барам Обама!!!

75

Е

преди 3 години

Не знам защо ни питаш, след като отговорът вече ти е даден от поръчалия статията !

74

До Потресен

преди 3 години

Тоя ''неща*стник и лузър'' има 70 милиона вота в Щатите, и стотици милиони симпатизанти по света ! Ти в кое си по-добър от него, в плюенето ли ?

73

ББ

преди 3 години

русия и с.корея обявиха кибер война на Народа на САЩ...бяха убити невинни американски граждани в Конгреса на САЩ,обявиха биологическа война на Света обитаван от децата ни...и си въобразявате,че бедни духовно диктаторчета с офшорки в източна европа...с няколко трола и манипулации в стил гьобелс могат да променят нещо...да заблудят САЩ...ще отговорим адекватно и подобаващо...Бог да пази САЩ!!!

72

Бог да Пази

преди 3 години

Президент Тръмп!

71

ББ

преди 3 години

До Тръмп 2024казало едно руско кибер ченге...не успя да "разката фамилията" неграмотнико на стремежа на американците към Справедливост и Свобода,фалиралият,финансиран от русия през Дойче бан.,ще бъде съден за данъчни престъпления...като Ал Капоне...Ал...прЕзидент...назначен от путин...и го играете на Народа на САЩ...бедни духом...идват и за вас...

70

Тръмп 2024

преди 3 години

Страхотва реч, разката фамилията на ДемонКратите и Дементиралият Джо!

69

Потресен

преди 3 години

Слушам речта на оранжевия ор*ангу*тан и ми се повръща от лъжите му и манипулации.Този нещас*тник е лузър , но си вярва , че е цар Доналд. Американското население е в пълен упадък, щом вярва на лъжите на този. Това е началото на фашизма в Щатите. Той надъхва реднеците , а те не мислят, вярват сляпо на думите му. Промиване на мозъци/ако имат изобщо/.