97

шлосер

преди 3 години

Как може някъв мътимътик да ми казва как се развива вироса.Той ще ми каже на мене. Ние с Пешо тракториста по ги разбираме тия работи.

96

Анонимен

преди 3 години

А математика Томов мое ли да обясни,що като се намираме у трета фаза,сичко се отвара и баш у таа фаза дето неска имаме над 14% ковидни,нищо не се затвара ? На 01.04.пък нощните котурници щели да заработат,ху-у-убаво да се натреска народа и на 04.04. ни да му е до машинно,ни до артиено фъргане на гласове?

95

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ правят далавери с ваксините и махнаха и каратината преди края на ваксиниране и жертвите ще са много. При моите съседи почти навсякъде вече има загинали. масов мор.

94

Анонимен

преди 3 години

Май ти си се качил на третата вълна.

93

Анонимен

преди 3 години

Само на математици вярвам за компетентните изказвания за вируси. Както и на инфекционисти и вирусолози като се изказват за бъдещето развитие в енергетиката.В България всеки работи това, което не му е работа. Пример - нерде защитен докторат на тема: разгъване на маркучи в гориста местност, нерде държава да управляваш....

92

Случаен минувач

преди 3 години

Томов, да те *** в гъжа! Престани да сплашваш хората!

91

Реалист

преди 3 години

Най ме кефят да слушам хора, които хал хабер си нямат от това което коментират. Но както се изразяват труженичките на магистралата, Бате всичко праим за пари.

90

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Вълни, цунамита... Болницата празна

89

Тука има система

преди 3 години

Много преди да се яви опасността, идва Мориарти и я предсказва. И се покрива, за да гледа сеира. Когато опасността наближи, почва цирка. Явяват се лошите дакели Томов и Велков да вдигат вой до небесата. Тия са лошите. От другата страна са добрите Мангъров с чайчето, Чорбанов, дето всичко ваксини са лоши без неговата, която никога не ще направи. Накрая идва доброто Буци и отваря ресторантите. Край на действието. Завеса. Какво следва? Ами следващата поява на Мориарти.

88

Анонимен

преди 3 години

А според историкът Иванов след това идва четвъртата фаза, и тя ще е много страшна. Няма да ви казвам пък какво прогнозира геологът Петров..

87

Анонимен

преди 3 години

Давай Томов! Сега е времето да си напълниш джоба докато си в светлината на прожекторите! Моят съвет е да започнеш да лекуваш и да ваксинираш!

86

Анонимен

преди 3 години

Томов е абсолютно прав...За пореден път.

85

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩе видим кой ще се смее последен. Прав е математика, само от хорски срам малко е смекчил картината. Третата фаза сега започва и тоя път всеки ще се спасява сам.

84

Анонимен

преди 3 години

Смех, смех , смееееееххх ви казвам Ама така се смея, ама така се смея . Щом включиха математици с купени дипломи в защита на фалшивата пандемия сметайте. Е , нема такава държава

83

Бог е Борисов

преди 3 години

Отказах се от личното си джи пи .Сега когато съм болен приемам здравословни съвети само от математик Да го д**ха медицината ,само математиката лекува и спасява животи . Русия е лоша държава и трябва да бъде изтрита от лицето на земята защото там нямат демокрация като при нас свободния свят с Туитър и Фейсбук .Китай е приятел на света ,а Америка са наши братя . Големите фарма корпорации мислят и се грижат за нас .Само Со/.рос за президент на света . Исляма е най мирната религия . Ваксината е любов ,ваксината живот .

82

Анонимен

преди 3 години

Тя втората не е свършвала, че да почва трета.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Прав за какво по-точно. Посочете едно единствено нещо. Безотговорни изказвания, които индиректно доведоха до смъртта на много хора. През 'ни или юли щеше да си къса дипломата, ако епидемията не би свършила. А тя след това се разгоря. Хората са казали "л.у.д за вързване" Ама като има кой да му се вързва? Хората не искат да чуят истината, а това, което им е угодно.На мен мие угодно да го мразя Мангъров защото не носи по две маски и не иска да го кастрират.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Объркал си се. Вирусолозите отчитат вълната и налагат мерки, математиците правят прогнози на базата на изчисления и различни фактори: отворени училища, ресторант, фитнеси и т.н. Всеки от тези фактори има определен "принос" коефициент, който е изчислен от международни институции на най-високо ниво, като Лансет, напр. Така че, доста си се заблудил, ама нищо. Ще се оправиш.

79

Анонимен

преди 3 години

Десетки хиляди милиони най-малко починаха от последствиятд от радиацията след Чернобил В България в това число и аз!!!Само бележка: останалите поне 2 млн българи емигрираха на Запад! Не са измрели...--Няма нито един случай на заболял или починал от Чернобил в Бългаия, това може да се провери лесно, дори имаше и филм за Чернобил, нито един случай.В момента в Бългаия има 5 милиона жители, статистиката брои и 2 милиона българи миячи и слуги на Запад с тях 7 милиона. А бяхме 9 милион - 2 милиона измряха при демокрацията. Да си жив и здрав...

78

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Томов. Адмирации. Кажете кога идва петата и последващите вълни за да си приготвя новите маски и да си пренеса леглото в мазето.