59

УДРИ

преди 3 години

Вие тук много искате да ми оближете кyрa?Ще ви го дам бе *** прокапал. Аз съм ларж.

58

до 46

преди 3 години

Очите на човека виждат само това, което мозъка може да разбере.Странно е да правите аналогия с наркоманите.

57

гражданин

преди 3 години

До ахха. И на теб ли да вярвам бе, миризлив ***, или на сто хиляди българи, които вече са се ваксинирали и не съм чул НИТО ЕДИН да е починал и дори НИТО ЕДИН да е получил сериозни странични ефекти. А и гледаме какво правят белите държави.

56

Доко-доко керпачесу

преди 3 години

До до Цър-ПърСаурач.Аз ползвам платено прокси.

55

Смешници

преди 3 години

Днес се возих без маска в метрото(както съм се возил всеки друг ден от живота ми) и плебса ме гледаше на кръв.Недай Боже да стане нещо... имам чувството, че ако си бях бръкнал в раницата, щяха да изпаднат в паника, мислейки че вадя оръжие.Нормалните хора ли сме новите терористи?Арабите не са ли на мода вече?

54

до Цър-Пър

преди 3 години

Ми използвай VPN, бе, човек!Има доста безплатни!

53

ммм

преди 3 години

Който е антиваксър е *** на квадрат.

52

mi

преди 3 години

До до анонименми ДА. нЕВАКСИНИРАНИ *** - на СЕЛО!

51

ахааа

преди 3 години

Днес ти бият ваксината, утре ти бият камбаната.

50

Истината

преди 3 години

В този путинистки сайт банват, ако пишеш против ЕООД ГЕРБ.

49

до анонимен

преди 3 години

Както е забранено в заведенията да се пуши, така трябва да се забрани и достъпа до тях за хора които не са си ваксинирали.-------------------Ми тогава направо да им забрани да дишат!

48

Анонимен

преди 3 години

Няма къде да мърдате, ще ви накарат да се ваксинирате. Гърция днес е изискала от ЕС да въведат задължителен имунизационен паспорт от Ковид в ЕС. Хората без такъв паспорт ще трябва на всеки 3 дни да представят PCR тест на гръцките власти ако искат да почиват в Гърция. Такива мерки готви и Турция и ще бъдат въведени за всички туристически пътувания т.е. от всички държави в ЕС а и не само от тях. Освен това ваксината с която си имунизиран трябва да бъде одобрена в ЕС. Няма да става с китайска руска

47

Ей мишки?

преди 3 години

Само да ви кажа, че съм баннат от този сайт. Нямам право да пиша.Това е единствената причина да не пиша тук. Чакам да ми падне 24 часовия бан :D

46

:D

преди 3 години

45

Анонимен

преди 3 години

Фики ще поздрави ваксинираните с песента "Сега е моментът за експеримента".

44

Анонимен

преди 3 години

Аз в болница не съм постъпвал от над 20 години. Оттогава и не съм се ваксинирал с нищо освен с ваксините против бяс/тетанус когато им дойде реда.

43

до 43

преди 3 години

България не е София. Не съм стъпвал в ресторант от преди 4 години когато ме натровиха на една Нова година в ресторант до екс хотела Тримонциум в Пловдив. Няма и да стъпя ако не ме задължат със заповед от фирмата. :D Тогава бяхме на банкет и от половин пължола щях да гушна букета и да ритна бакърчето. застояла храна. Мръсотия до шиииия. Сега в пандемията абсурд. Персонала не носят маски. Никаква дистанция. Онзи с мазната коса Ричито Алибегов намали дистанцията на 1.5м. Въобще пълна мизерия.

42

Анонимен

преди 3 години

Както е забранено в заведенията да се пуши, така трябва да се забрани и достъпа до тях за хора които не са си ваксинирали. Опасността за околните да бъде увредено здравето им от антиваксърите е по-голяма отколкото от тютюнопушенето.

41

Анонимен

преди 3 години

Много интересно ! Сигурно ги поставят в силно заразна среда или ги инфектират умишлено.......дрън дрън

40

Анонимен

преди 3 години

Само една доза и си Там! Аре нема нужда!