146

Анонимен

преди 3 години

До XaXaЕ, нали сочите за пример Румъния? Там е така. Всички говорят, че по доходи са ни минали. Но се мълчи, че осигуровките са изцяло за тяхна сметка. Та като теглиш чертата май излиза друго. За пореден път казвам като се каже "А", да се казва и "Б".

145

Гост

преди 3 години

Ненаситна ***. Явно Господ ни е много ядосан, щом тези не ги прибира. По-зли са от дявола и той се страхува. Ще трябва да вземем нещата в свои ръце.

144

XaXa

преди 3 години

Ама разбира се, какво друго може да предложи АИКБ...

143

Анонимен

преди 3 години

До МОДГлупаво е да наричаш хора с 1500 евро заплата богаташи.

142

Анонимен

преди 3 години

До 163Не си прав!Най-добре е работника да си плаща във фирмата, че му разрешават да работи!

141

Анонимен

преди 3 години

Ако може работника само да ходи да работи и хич да не иска заплата ще им е най-добре на изедниците.

140

До Туск

преди 3 години

"Датчанино" хайде да ни кажеш каква Сума и като Проценти какви данъци плащаш върху тия 20 хиляди Евро-заплата?

139

Пешев

преди 3 години

До 157.Ами то се знае колко плаща работодателя и работника...

138

Туск

преди 3 години

В Дания работя като лекар получавам 20 хил евро бруто. Половината ми отиват за данъци и осигуровки, обачеее не ми дремеее щото се радвам че не работя в бг И много се кефяяя че още на 19 год послушах учителя си по физика и си бих шута от тая държава възможно най рано в КОхенхаген си и завърших.

137

Анонимен

преди 3 години

Тук съм съгласна с работодателите. Нека да видим колко реално пари ни скубе държавата за осигуровки, срещу които не получаваме нищо. Въпреки, че се осигурявам, когато ми се наложи да полозвам здравни услуги, всичко си плащам. Единствената услуга, която ползвам от лекар на символична цена, е извинителната бележка от личня лекар за отсъствия на детето от училище. И обикновено това ми коства половин работен ден да вися пред кабинета.

136

Шефа

преди 3 години

Айде стига се наливахте с ракия и мечтахте ами си лягайте, че утре пак сте на пангара.

135

Анонимен

преди 3 години

да си внесем работодатели.българския работодател плаща само за подкупи и дава жълти стотинки за заплата.

134

А

преди 3 години

Тия друсат нещо много сериозно. Още малко и ще измислят нова система несъществуваща в света към момента.

133

Джедай Мастър

преди 3 години

Как па не са извикали Каролев да му приглася. Някакви тролски самоцелни брътвежи, които никога няма да се реализират, само за да запълнят телевизионно време.

132

Работещ

преди 3 години

Съгласен съм при следните условияЕВРОПЕЙСКО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕЗАПЛАЩАНЕТО ДА СЕ ИЗВЪРШВА СЕДМИЧНО КАТО СЕДМИЧНАТА РАБОТНА СЕДМИЦА ДА Е 48 ЧАСА КАКТО В ЦЕЛИЯ БЯЛ СВЯТУСЛОВИЯТА НА ТРУД ДА СА КАКТО В ЕВРОПАА СФОРМИРАНАТА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ДА НЕ БЪДЕ ПО МАЛКА ОТ СРЗ ЗА ЕС ===4000 ЕВРО/8000 ЛВПри такива условия съм съгласен сам да си поемам осигуровкитеХАЙДЕ ВИЕ СТЕ НА ХОД.КАТО ШЕ ЦИТИРАМЕ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ИЗНЯСА ЕС ДА ЦИТИРИМА КАК Е И В ЗАПЛАЩАНЕТО И УСЛОВИЯТА НА ТРУД В ЕС

131

антиседераст

преди 3 години

Аз предлагам тия ат АИКБ да си сложат край на живота в полза на родината

130

Работещ

преди 3 години

Ок А аз предлагам от УТРЕ --ЕВРОПЕЙСКО ПОЧАСОВО заплащане СРЗ--18 Евро НЕТО/ 26 евро час БРУТО....Както е в целия ЕС в който сме 15 годиниЗАТВОР за частник който не осигурява на реалнато месечно заплащане сформирано на часова ставка която да бъде не почвече 48 часа СЕДМИЧНОВсеки час от 168 часа на МЕСЕЦ отгоре да се плаща като ОУВЪРТАЙМ ДВОЙНОДемек взимаш ли ЧИСТО 15 евро/30 лв на ЧАС да ти се плащат 30 евро/60 лв на часВсеки който не спазва закона от частниците да бъде осъждан на затвор

129

Симо

преди 3 години

До ДО 123До тук добре,но кой ще ти даде повече пари и докога?Целта е те да не фалират и да увеличават богатството си, а работника да не може да мисли за друго,а само за мизерния си живот. Това означава,че им трябват пари за увеличаване дожодите на държавните служители.кото са на брой повече от пенсионерите.

128

до тия отдолу

преди 3 години

***, сега пенсията не ви стига, защото комунизЪма ви ФАЛИРА... и не можете да зацепите елементарни истини, като тази, че работникът ВИНАГИ си плаща сам осигуровките, независимо какво пише в закона... или си мислите, че работодателя си ги вади от личните пари тия осигуровки? прости сте и затова сте бедни...

127

Анонимен

преди 3 години

Има много хора които работят на 2 места. И тъй като по закон има ограничение колко часа могат да работят месечно предпочитат да работят без договор.