10

Анонимен

преди 3 години

Нинова е агент на чужда държава. Няма как на 28год. едно момиче от село Крушовица да седне на министерски стол ако не е пусната с парашут. На всичко за капат Нинова търси корумпираните. Но Нинова е продукт на системата, не алтернатива на системата. Никой не излезе да обясни защо отстраниха Корнелия Нинова за корупция през 2007 г

9

Анонимен

преди 3 години

Пазителят прислужник на Борисов

8

изстрадано

преди 3 години

Пътят към злото е постлан с добри намерения

7

Анонимен

преди 3 години

Комунистке, Гоце те посочи с пръстче и каза - Ти, кукувице сядаш на резервната скамейка, но няма да влезеш никога в управлението на България. Капиш!

6

Ай с..ктир

преди 3 години

Другарко Нинова, всички грижи за които говорите струват пари, които идват от нашите данъци. Аз работя от рано сутрин до късно вечер за да издържам семейството си и да има пари за всички хрантутници които са наредени заедно с Вас около "баницата". Хайде моля Ви няма нужда.

5

Анонимен

преди 3 години

Хехехе, създава фондове уж-ама ние знаем как точат фондовете и дори касата на БеСеПе източиха. Наред с това знаем и колко агенти от ДС, и колко следствени от прокуратурата пуснахте в новите си листи за изборите. Няма как да излъжите хората. Вие приватизирахте държавата и я обезкостихте. Вие с Луканов направихте банковите пирамиди с кредит от БНБ и фалирахте след това банките.Вие създадохте кредитните милионери. Фалирахте България 3 пъти. Европа няма да ви позволи 4-ти фалит и ще спре финансиране

4

До 2

преди 3 години

Изривате ги вие дето сте алтернатива на ГЕРБ нали?

3

Анонимен

преди 3 години

Тия са съвсем спрели, иначе червените фенове из форумите са много ентусиазирани че ще победят ГЕРБ. Вече 10 години ентусиазма им е един и същ.

2

Анонимен

преди 3 години

Толкова години доказаха от БСП, че не са никаква опозиция на ГЕРБ. Имаха толкова години да направят промяна, но всичко, което направиха беше цирково шоу, напускания на парламента, глупости - но когато имаше нужда от действия, ги нямаше никакви. Съжалявам, но 30 години стигат. Видяхме на какво са способни ГЕРБ(Сдс), БСП и ДПС. Време е за промяна. На 4-ти април излизаме и ги изриваме!

1

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Нинова, може ли да кажете как се подават заявки за хотела Ви "Мираджио Термал Спа Ризорт"? Някакъв контакт за заявки и ценоразпис може ли да качите на сайта на БСП?Благодаря предварително!