60

Анонимен

преди 3 години

Славянин, мнооого разбираш. Сигурно си някое лапе, което по цяла нощ чете конспиративни сайтове. И се смята за нещо повече от непросветените си родители. Намери си нещо стойностно, за да осмислиш живота си.

59

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането е доброволно. И въпреки това антиваксърите много държат да покажат колко са про.сти, като пищят до небесата, че ваксините са по-опасни от заболяването или от мерките.

58

Анонимен

преди 3 години

Ти пък ще кажеш как се прави. Аман вече от всякакви мнения. Направи си партия, организирай се и спечели доверието на хората. После давай съвети. В момента имаме управление, на което е гласувано достатъчно доверие.

57

Голямо облъчване

преди 3 години

След няколко дни като минат тези,които си седят сами с маски в колите няма да има наплив:)

56

до 47

преди 3 години

Точно затова, първо се прави масовата имунизация, а след това се пускат учениците "присъствено" в училищата. А не както е в момента.

55

Анонимен

преди 3 години

Радев се бори за оцеляването на съветниците и бизнес партньорите си. Горкият.

54

Анонимен

преди 3 години

Има гладни политици, които се борят за оцеляването си. Видяха, че за тях друг начин няма, освен през метежи и размирици.

53

Активист на БСП

преди 3 години

Гротеската на ГЕРБ продължава! Заради парите побъркаха народа ! Няма протестъри,има хора борещи се за живота си!

52

ДО 52

преди 3 години

Добре Дошъл . Тоалетната е втората врата в ляво .

51

Анонимен

преди 3 години

Не са те, троловете на БСП са. МЪЧАТ се да откажат хората от ваксините, за да обвинят Борисов, че не се е справил.

50

Анонимен

преди 3 години

Тука са се събрали психарите от сбор "Георги Победоносец" и дращят ли дращят срещу ваксинирането.

49

ВЪПРОС до 41

преди 3 години

Каква е работата на Полицията и Армията ДНЕС ?Знам само че подържаме Гарнизони в Афганистан , Ирак и Сомалия .

48

Анонимен

преди 3 години

Ей, не се изморихте да агитирате срещу ваксините.

47

Анонимен

преди 3 години

До 47Виж ся мой човек :)) Има вирусче обаче е производно на грип, известен е ковид още 2003 година, просто не му е било времето да се задейства глупавата истерия :)) Има хора които печелят милиарди от това, когато се напечелят човечеството ще е излекувано от "чумата", чудеса се случват :))

46

до 39

преди 3 години

Ваксината не гарантира нищо друго освен това, че хората ще преболедуват по-леко заболяването след ваксината. Самата ваксина не е лечебна. Ваксината е профилактична. Като се ваксинират хората предпазват себе си. Няма данни все още за ваксина, която да има свойствата на елексир за безсмъртие.Ваксинираните могат да заразяват и да се заразяват. Надеждата е да не се стигне до тежката форма на Ковид. За това се имунизират.В училище децата няма да се имунизират.Така, че проучванията все още предстоят.

45

анатема дявола

преди 3 години

защо лъжите хората с измислен вир.бре тюфлеци,до13 кол.да пукясате дано

44

Анонимен

преди 3 години

Кои са хубавите ваксини)))

43

Ало там докторите

преди 3 години

Дайте ВИП пътеки, не всички искат да се бутат на опашки с скота, нека има ВИП зони срещу заплащане за по осигурени хора и да се ваксинират с хубавите ваксини а не тия за животните.

42

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко другаре и товарищи, антиваксърските ви конспиративни теории се оттекоха в канала, заедно с пъдпъдъчите яйца, свинските ушички и другите Ви нечистотии ... хората се довериха на чистата наука и започнаха да се ваксинират, съвсем скоро ще има и достатъчно ваксини, при това няма да бъдат руски ... казвал съм Ви и преди, че керванът си върви, а вие си лайте колкото щете, най-много да Ви подритене някой ... !!!

41

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСАко има грипче което се изкарва на "чума"....на полицаите и военните не им е работата да се занимават с това, не ги бива с вирусчетата ако разбираш :)) Виж ако някоя бабка е прескочила закона е друга работа :))