109

Спас

преди 3 години

До АнонименЯ си сложи едно фолио около главата да не те лови 5G-то да ти контролира чипа. После да не забравиш да се завъртиш три пъти на ток и да повториш, че няма ковид и всичко е световна измама с цел да те контролират точно теб ;)

108

Анонимен

преди 3 години

Вижда и се края на тая памдемия.

107

Tonita-7

преди 3 години

Искам от всичките ваксини-да ги пробвам!:)

106

Бомбата

преди 3 години

Аз се ваксинирам редовно с мастика и червено вино и бира, ям сланина с чесън за мезе.

105

Анонимен

преди 3 години

Утре отивам да се ваксинирам!!После хвърлям маската в кофата и яко дискотеки, кръчми, молове!!Край с тоя ковид.

104

Анонимен

преди 3 години

Не ваксината ще контролира хората а 5G-то. То в момента контролира разпространението на вируса и неговите мутации. Нищо чудно контрол да има и от спътниците защото в последно време се изстреляха страшно много.

103

Анонимен

преди 3 години

Колко са щастливи управляващите? Влизат им парички в джобовете, а на ваксинираните им влиза някаква неизвестна течност. Дреме им за вас.

102

Анонимен

преди 3 години

Ти наистина ли мислиш, че когато туберкулозата е вилняла някой е чакал 5 год да доказва ваксината? Или може би когато е вилнял полиомиалита и е осакатил хиляди и закопал още толкова? Ваксините са спасили милиони хора!За съжаление никога не е достатъчно времето за изпитване, особено когато някоя болест вилнее. Тогава просто правиш избор. За това и ваксините за ковид са по избор! Никой не те задължава да си я слагаш. Но поне не плюй по тия, които са избрали да я сложат!

101

Ммм

преди 3 години

Опел Астра Зетек.

100

НАРОДОПСИХОЛОГИЯ

преди 3 години

Шапка му свалям на Бойко, как жонглира с народопсихологията! Дай му на българина опашка от хора и той ще тича да се нареди и да чака! Пусни му отворена врата и той ще я подмине, ''за да не се мине''.Нищо против ваксините, а само против това хора да бъдат включвани в експеримент на медикамент без да им се плати за това.

99

Анонимен

преди 3 години

Дж 107Ваксината за туберкулоза е доказана, а тези уж ваксини тествани ли са? Или сега ги тестват? Изобщо няма база за сравнение.

98

Анонимен

преди 3 години

Само да питам молещия Иисус, Пич според тебе Господ защо ни е дал ума да създаваме ваксини и да лекуваме хората понеже си човек, а не те е оставил *** като животно?Аз смятам, че Бог обича хората и за това ги е научил как да се лекуват, за да ги направи божествени и равни на себе си. Всеки баща би искал това за децата си! Или ти мислиш че Бог е лош и ни иска *** като овце? Що за баща би искал децата му да са ***!

97

Бау

преди 3 години

любопитно е дали народа е толкова глупав или няколко човека пишат по много анонимни коментари? :D

96

Анонимен

преди 3 години

До всички антиваксъриМолете се на боговете си повечко от нас да си слагат ваксини, че ако започне например една дифтерия всички вие сте пътници!У нас искаш не искаш ти слагат инфекцията против туберкулоза, за това и тоя ковид го карате на крак. На запад държавите дето нямат тая ваксина защото са антиваксъри сега са натръшкани, а за техен ужас и туберкулозата се върна. Визирам Франция!

95

Анонимен

преди 3 години

Хм...като казаха , че след руската ваксина не трябва да се пие алкохол, всички тука залаяха, че не била никаква ваксина и защо пък да не се пиело. Сега и при тая същото...Интересно сега какъв ще е коментара?! Май пак...политически...

94

Мутафчийски

преди 3 години

Българинът определено има глад за ваксини. Редовно е заел поза партер със свалени ***.

93

Исус

преди 3 години

Господи прости им Те не знаят какво правят !

92

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов получил тази сутрин следния sms:"Ставай, че няма кой да вакснира армията от желаещи ваксина!"

91

Анонимен

преди 3 години

Да питам. Позицията платен ***, вече към IT сектора ли се води?

90

БСП

преди 3 години

Вярно ли е, че ГЕРБ дават по 50 лв. на всеки ваксинирал се?