80

Диана

преди 3 години

До ДианаИзвинявам се! Ето точния линк:amsb-sofia.org/vaccination-and-covid-19/

79

Анонимен

преди 3 години

месец април всички ще излязат на разходка на слънцекато безработнии всички ще са здрави и гладнино щабът пак ще изважда числа със заразени и болнии защо не?след като има балламурниции така трябватези баллламурници ще гласуват пак за тууулупазаслужават си съдбата

78

Диана

преди 3 години

Дано по-бързо да приключим с тази пандемия!!!!amsb-sofia.org/vaccination-and-covid-19/

77

Анонимен

преди 3 години

"ори да са 15000, за един милион ,три месеца, за 4 милиона ,година. Е това ли ви е ваксинирането"Хахаха, вече се чудите кво да напишете...15000 са за ден бе!

76

Гроби

преди 3 години

До АнонименАбе и ние ще излезем;))) Вече не ходим за гъби;))) Като дойде Бойко сички гъби в гората станаха отровни;)))

75

Анонимен

преди 3 години

По ваксините ще се види кои, кой и колко са зад Борисов. По ваксините ще ги познаете. Всички от опозицията не искат да се ваксинират. Гледайте само за ден колко са много! Това е армията на Борисов. Образованите хора не вярват на опорките за не на ваксините. Гледайте хубаво - като орди ще излязат така и на изборите! А вие си кибичите на диваните и пишите против ГЕРБ от години. :D

74

Шефа

преди 3 години

Борисов си е баш циркаджия !И какво като пратите 15-20 хиляди гербери да се ваксинират?Циркаджия!И хоп ...ваксините пак свършиха!Пуста гьостерица ....и това ми било премиер!

73

Анонимен

преди 3 години

Толуп,България е последна в Европа по доставени и поставени ваксини!Малка справка за съседите. Сърбия-26.53%Турция-7.54%Румъния-6.85%Гърция-6.40%ЕС-5.80% средноБългария-1.50%

72

Анонимен

преди 3 години

Борисоооф 15х са прашинка, с тоя темп още 10000 ще измрат.

71

Анонимен

преди 3 години

ори да са 15000, за един милион ,три месеца, за 4 милиона ,година. Е това ли ви е ваксинирането

70

до 83

преди 3 години

Климатици има в кабинетите по биология и химия.

69

Анонимен

преди 3 години

Баце ти кога ще се ваксинираш? Изобщо ще се ваксинираш ли? На 4.04 ние народа ще те ваксинираме с 200.

68

Анонимен

преди 3 години

Вижте снимката. Там, където са климатиците значи там са кабинетите на важните хора. Другите наоколо нямат нижда, разбираш ли...

67

Анонимен

преди 3 години

Да ви питам, чувам че бсп-то давали по 10 лв на коментар против ваксините да се пиши. Вече 50 коментара съм писал, къде мога да си получа парите?

66

Анонимен

преди 3 години

Утре ваксинираните ще ставнат повече от ваксините.

65

до 75

преди 3 години

Така е. Но корумпираните са на списък в листите на БСП за изборите. Повечето са разследвани за купуване на гласове и със свален имунитет като:Явор Божанков,Манол Генов.Баджанака на Радев - Г. Свиленски е разследван като член на борда на директорите на "Софийски имоти" главно заради престъпни заменки.Румен Гечев е разследван за фалита на няколко банки, рекордна хиперинфлация, обезценяване на лева и безработица.Атанас Зафиров е арестуван заедно с Митьо Очите. Таско Ерменков щатен служ.от разузнав.

64

Спеца

преди 3 години

Борисов , ако ваксинираш по 15000 , за 10 дена мизерните ти ваксини ще свършат!Не виждаш ли че отвсякъде си провален , а ходиш да се фукаш по нивите с "Фич", леле мале касво си росмесище!

63

Анонимен

преди 3 години

Не е важно какво казват спамърите работещи за западналите политици с нисък рейтинг. Важно е какво казва Fitch Ratings. Кучетата си лаят, кервана си върви. Пишете си каквото искатее. На никой не му пука. Само губите като насаждате омраза. Така стана и след фалшивите протести. Всички социологически агенции и центрове за обществени, и политически изследвания покават рейтинга на ГЕРБ като водещ. Въпреки напъните Ви. Въпреки тоновете храна хвърлена на вятъра и въпреки бесилките, и ковчезите. Sorry!

62

?

преди 3 години

Когато един народ е най-назад с ваксинирането, образованието, здравеопазването, работната заплата, свободата на словото, раждаемостта, но най-напред с корупцията!Наистина е срамно да се наречеш Българин.

61

до 73

преди 3 години

В грешка сте Вие. Аз съм антиваксър и веган. Не съм гласувал за Борисов никога. Просто съм обективен за разлика от Вас троловете на опозицията. За това ми е лесно да напиша какво мисля. Не следвам опорки натрол фабриката. Вие съдите по себе си. Очите на хората виждат само това, което мозъка може да разбере.