96

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече остарявам, толкова повече обичам магарета. Получават много несправедливо отношение. Красиви, интуитивни и мили животни. Коне, магарета, мулета... Ние не ставаме.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако не е пчелата, която лети и опрашва растенията, които после цъфтят, връзват и раждат плодове и зеленчуци - ние няма да имаме какво да ядем. Това във вестник Шок ли го чете? Интересно как въобще са преживели динозаврите като е нямало пчели.

94

Анонимен

преди 3 години

Аз мислех, че за българите говорите :)ехеххехехехехехехехе

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Изчезнат ли пчелите, ние сме загубени. Пчелата е много важно нещо в нашия живот. Ако не е пчелата, която лети и опрашва растенията, които после цъфтят, връзват и раждат плодове и зеленчуци - ние няма да имаме какво да ядем. Няма да има храна. Изчезне ли пчелата, ние, като човечество ще изчезнем за по-малко от 50 години :) От глад ще умрем. Всеки казва "А, ще ям домати ако няма хляб". Ще ядеш ама друг път. Няма пчела, няма цвят, няма домат. Само растение. Кво ще ядеш....

92

Анонимен

преди 3 години

Това е целта.Но никой не я обявява публично.

91

Българин

преди 3 години

Така загива една нация ...

90

Анонимен

преди 3 години

Нали искаме, компютри, роботи, изкустеювен интелект, теле хуманизъм и прочие, колкото по изкуствени ставаме, толкова природата ще се отдръпва от нас докато напълно изчезне. Изчезват магаретата, след 10 години ще са конете, свинете овцете, пчелите. Ще останат мишките змиите и роботите. Ех, че весело ще е.

89

Паскуал Тонеff

преди 3 години

До АнонименГан, върви в нужника на двора да се облекчиш ,после се измий (недей да се мажеш с вестници) че съвсем ще омажеш слипа и си лягай!

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Ами аз това имах напредвид, вместо да се гъчкат в кутийки в джунглата не си гледат свободния живот :)) Все пак нямам село и ми е любобитно да науча какво ги е отказало предполагам жени, било им скучно, не искат да ги смятат за селяни...:)))

87

Мдаа

преди 3 години

Странно, старите кучета, включително служебните, ги приспиват (убиват) като остареят, а магаретата ги гледат в приют. Ей тва човекът е странно животно.

86

Анонимен

преди 3 години

До Паскуал ТонеffПаскуал Зайо е модерно име казваш, а? Не знам кой, но с теб при вписването в регистъра яко са се изгаврили :D :D

85

Анонимен

преди 3 години

Покорно ли ? По скоро вкусно!

84

Коко

преди 3 години

Особено покорни са мъжките магарета когато минат покрай разгонена женска.Но това мисирките няма как да знаят.

83

Паскуал Тонеff

преди 3 години

До До Паскал....Казвам се Паскуал Зайо, не Паскал! Но какво ли разбира Гaнчa от грациозни и модерни имена. А българия ще я пиша както ми е кеф, аз съм гражданин на Светът!

82

Анонимен 84

преди 3 години

И знаете ли каво, гражданчета. Тия хора, там на село са...свободни. Не натъпкани в панелка от 70 квадрата, затворени и да няма какво да прави, освен да се налива с ракия (пак от село) и да псува телевизията че само лоши новини давали.На село си е друго, не си затворен. Излизаш си на двора, сядаш си, пуши и пиеш, гледаш си пашалъка дет се вика. Комшията се провикне през оградата, да дойде и да пиете по една. И си пиете. Тишина и спокойствие. Най много да го наруши жената с "Ух, пукници такива"

81

До Паскал....

преди 3 години

Дребна душицо....научи се най-напред как се пише името на държавата ни! Пиши си твоето име с малка буква!България!Доста по-късно можеш да опиташ пак с оценките....

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен За него, цивилизация е да отиде на гей парад или да се надруса .

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Уви ,неоценим помощник беше Марко по селата ...За съжаление и българина ,губи своето място в България .

78

Анонимен

преди 3 години

Магарето дава и мляко и месо.Мислел съм си защо ли няма ферми за магарета.За *** има, за магарета не.

77

Анонимен

преди 3 години

Боко ви направи всички на магарета, да гласувате за него цял живот и да садите картофи, затова вече няма нужда от истинските магарета.