26

Анонимен

преди 3 години

Това са такива потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници и мизepници, че повече няма на къде. Свикнало никъде нищо да не плаща. Цял живот лежане, всевъзможни престъпления, схеми и далавери и хоп пенсията на младини и двадесетте заплатки дошли.

25

Аз

преди 3 години

Аз смятам,че полицаите трябва да паркират безплатно,не само защото да държавни служители,не и защото се грижат за нашата сигурност ,а и защото имат по-ниска от средната заплата за София. Може да се внесе предложение всички хора със заплата под средната за града да получават право да паркират безплатно. Иначе другото е готино и аз ще си купя палка.Много интересно ,защо всичко преди избори. Повечето теми се знаят много от преди,но сега стават актуални.

24

Полицай

преди 3 години

Хора сме грешим ,има грешка има и прошка.

23

Анонимен

преди 3 години

Използващите този сайт сме без социални мрежи.

22

Анонимен

преди 3 години

не са само те. в района между "Венелин", "Евлоги Георгиев", "граф Игнатиев" и "Левски" си седят със дни коли на турското посолство без стикери, без талони - едва ли пускат SMS-и защото те са ограничени във времето и никой не ги закача. Не говоря за служебния им абонамент на Венелин

21

Анонимен

преди 3 години

Който не става или не може да прави нищо ,става милиоционер....!

20

Анонимен

преди 3 години

Да сте виждали зелен кон или умен полицай !? Вдигайте им още заплатите ,а те като кърлежи смучат държавата !!!Целта ,да пазят Толупа !

19

Анонимен

преди 3 години

До 17Ти ако си предприемач ,аз съм султана на Оман! Единственото нещо ,което "предприемаш" е да отидеш на работа на време "предприе"МАЧО""

18

Винаги е било

преди 3 години

В България винаги най-добре е било и ще си остане да си милиционер-пара.зит !!! Нищо не се е променило и няма да се промени.

17

Анонимен

преди 3 години

От градска мобилност са абсолютни ***. При мигащи светлини само за по-малко от минута да оставя един документ, пред очите ми сложи арогантно скобата с най-голямо удоволствие. Повече изобщо няма да уважавам тези гадини.

16

Това са полицаи

преди 3 години

с манталитет на милиционери!!!Едно време, мильовците така си държаха фуражките на задните стъкла-овехтели,износени,избелели,някой дори и след пенсия!!!Важното за тях е да се демонстрира принадлежност към властта,без значение коя е тя,и съответно да се извлече някаква облага-дребно,елементарно,повърхностно,първично и жалко,и ако не беше смешно,щеше да е трагично?!?Но така е когато нямаш култура на плащане и си свикнал само да получаваш без да даваш?!?

15

;)

преди 3 години

Така си текат нещата... Вместо полицията да бъде стожер на реда, обществото дисциплинира маждрамуняци с пагони.

14

Мчи да

преди 3 години

Кога не са били нагли чингисарити?!!

13

Анонимен

преди 3 години

Полицаите могат да си сложат и по един вибратор на едно деликатно място. Това ще им даде правото да паркират пред Президентството, НС и МС.

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе може да се руши нещо което го няма

11

Анонимен

преди 3 години

Полицай, който нарушава закона няма място в МВР. Излиза чв взема заплата за този дето духа. Няма ли Наказателен кодес, Моралелен кодекс и.т.н. Докога груби нарушители ще рушат авторитета на МВР

10

Анонимен

преди 3 години

До DSADASПак ли ромите , турците са ви виновни ...?

9

DSADAS

преди 3 години

Сеняли, сър

8

Анонимен

преди 3 години

Имаше руски клип - полицайка всяка сутрин кара в насрещното за да влезе с колата в пол. управление Активисти и направиха постановка - изчакаха я една сутрин , карат си колата нормално и тя пак идва насреща и леко се удариха челно Извикаха катаджии и и писаха акт за движение в насрещното по еднопосочна улица За урок В ютюб - канал ''Движение ''А тук дори и журналистите ни ги е страх да снимат нещо такова

7

Анонимен

преди 3 години

Докога само ще описвате нещата Такива неща се снимат на видео и се показват Уж журналисти а нямат понятие